Hormon testi

sarduunya

Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2025
408
63
13
28
Merhaba daha önce hormon testi vermiştim prolaktin 28 çıkmıştı dostinex kullandım döngülerim şaştı gecikme yaşıyorum 6 7 gün bugün yeniden gittim dostinex den sonra olmuş niye vermişler bu dğere falan dedi çok korkuyorum hormonlarım alt üst oldu diye, amh istedi bugün reglin 2. Günü gel dedi çalıyorum nasıl gideceğim hafta sonu olursa falan bana yardımcı olur musunuz arada kaldım ne yapmam gerek 🥲

Merhaba daha önce hormon testi vermiştim prolaktin 28 çıkmıştı dostinex kullandım döngülerim şaştı gecikme yaşıyorum 6 7 gün bugün yeniden gittim dostinex den sonra olmuş niye vermişler bu dğere falan dedi çok korkuyorum hormonlarım alt üst oldu diye, amh istedi bugün reglin 2. Günü gel dedi çalıyorum nasıl gideceğim hafta sonu olursa falan bana yardımcı olur musunuz arada kaldım ne yapmam gerek 🥲
izin alın gidin mecbur

iş yerinden izin alamaz mısınız?

reglin 2.veya 3.günü verilmesi gerekiyor hormon testinin. prolaktin benim de 30du tam sınırda ama ilaç verilmedi. hamile de kaldım

Haftasonuna denk gelirse özel hastanede de kan verebilirsiniz ama reglin 2. ya da 3. güne denk gelmesi lazım
Özel hastane raporunu kabul eder mi acaba kaşeli kağıt verdi randevusuz gel dedi ama nerden bulcam onu denk gelir mi, teşekkür ederim bu arada

Bir de bakar bakmaz enfeksiyon var dedi bana fitil verdi ama benim hiç ağrım vs olmadı şimdiye kadar bu da düşündürdü napsam kullansam mı fitil

Back
X