- 9 Ekim 2025
- 14
- 1
- 1
- 30
- Konu Sahibi tugcemre54
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adetliyken mi verildi test bir de kaçıncı günü verdinizEki Görüntüle 3676012 bazı testlerim çıktı lh fsh iyi mi kötü mü anlamadım çocuğum olmadığı için verdim hormon testini amh 10 gün sonra çıkıcak
Evt adetimin 3 günü verdimAdetliyken mi verildi test bir de kaçıncı günü verdiniz
Adetin 2. Ve 5.günü arası E2 25-75 arası beklenir o yüksek çıkmış Fsh baskılanabilir yani amh çıkmadan pek sadece bu değerlere bakılarak bişey denemez canımı. Şekerin yüksek zaten onu da biliyorsundurEvt adetimin 3 günü verdim
Açlık şekeri ben tok karnına yaptırmıştımAdetin 2. Ve 5.günü arası E2 25-75 arası beklenir o yüksek çıkmış Fsh baskılanabilir yani amh çıkmadan pek sadece bu değerlere bakılarak bişey denemez canımı. Şekerin yüksek zaten onu da biliyorsundur
Toksa normal canım o zaman 126 çıkmasıAçlık şekeri ben tok karnına yaptırmıştım
30 yaşındayımToksa normal canım o zaman 126 çıkmasıendişe etme yaşın kaç csnım
Tamamdır amh de çıksın hepsini görmek daha sağlıklı olur30 yaşındayım
Sonucların normal gibi geldiEki Görüntüle 3676012 bazı testlerim çıktı lh fsh iyi mi kötü mü anlamadım çocuğum olmadığı için verdim hormon testini amh 10 gün sonra çıkıcak
Çok teşekkür ederim çok sağolTamamdır amh de çıksın hepsini görmek daha sağlıklı olur
6 yıldır olmuyor hiç düşük bile yaşamadımNe zamandır bebek olmuyor
Adetlerin düzenli mi kist miyom vs var mı ve tüp bebek teklif etmediler mi hiç 6 yıl uzun6 yıldır olmuyor hiç düşük bile yaşamadım
Eşinde sperm örneği versin canım tek seninle bitmez haniÇok teşekkür ederim çok sağol
Adetin 2. Ve 5.günü arası E2 25-75 arası beklenir o yüksek çıkmış Fsh baskılanabilir yani amh çıkmadan pek sadece bu değerlere bakılarak bişey denemez canımı. Şekerin yüksek zaten onu da biliyorsundur
Açlık şekeri ben tok karnına yaptırmıştım