hormon testi

ozlemk

🌸😍🙏❤🥳
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2009
445
8
643
42
selam kızlarr,

herkeslere iyi akşamlar..

bene uzun zamandır bebek sahibi olmaya çalışıyorum ancak halen zamanı gelmemiş heralde :)

geçen hafta hormon testi yaptırdım ancak kafama takılan bir soru var (sonucu dün internetten aldım, doktora gidene kadar dayanamadım size sorayım dedim) DHEA-S hormonu çok yüksek çıkmış, nedir bu ?

DHEA-S H 5571 ng/ml 990 - 3400

şimdiden teşekkürler

selam kızlarr,

herkeslere iyi akşamlar..

bene uzun zamandır bebek sahibi olmaya çalışıyorum ancak halen zamanı gelmemiş heralde :)

geçen hafta hormon testi yaptırdım ancak kafama takılan bir soru var (sonucu dün internetten aldım, doktora gidene kadar dayanamadım size sorayım dedim) DHEA-S hormonu çok yüksek çıkmış, nedir bu ?

DHEA-S H 5571 ng/ml 990 - 3400

şimdiden teşekkürler

canım hormon yüksek çıkmışş... hemde baya bi...
benim pek bilgim yok ama DHEA hormonu yüksekliği kadınlar kulübü yazıp googlede taratabilirsin...
ben buldum ancak link vermek yasak...
geçmiş olsun canım:nazar:

canım hormon yüksek çıkmışş... hemde baya bi...
benim pek bilgim yok ama DHEA hormonu yüksekliği kadınlar kulübü yazıp googlede taratabilirsin...
ben buldum ancak link vermek yasak...
geçmiş olsun canım:nazar:

çok teşekkür ederim :) hemen arattırdım ve buldum:)

inşallah ilaçlarla düşer :(

bu hormon yüksekse adetinizin 21. günü progesterona baktırın. bende de yüksekti hep, pcos hastalarında görülüyor genelde. lh ve fsh oranınız nedir? benim doktorum cal d vita takviyesiyle bunu düşürmüştü ama ben pcos hastasıyım.

bu hormon yüksekse adetinizin 21. günü progesterona baktırın. bende de yüksekti hep, pcos hastalarında görülüyor genelde. lh ve fsh oranınız nedir? benim doktorum cal d vita takviyesiyle bunu düşürmüştü ama ben pcos hastasıyım.

onları tam hatırlamıyorum. bugün sonuçları gösterdim. kötü bişey değil dedi. ama sonuçta PKO yazıyo:( allahtan hayırlısı artık ...

ilginiz için çok teşekkür ederim :16:

lütfen bir endokrinoloji uzmanına görünün, ben de pcos hastasıyım, kadın doğumda 5 yılımı yedim.insülin direncinize de baktırın

lütfen bir endokrinoloji uzmanına görünün, ben de pcos hastasıyım, kadın doğumda 5 yılımı yedim.insülin direncinize de baktırın

doktorum benden beyin mr ı istedi, bu hormonun yüksekliği beyinden geliyor olabilirmiş. böbrek üstü bezlerimin salgıladığı hormon çok yüksekmiş. hafta sonu mr çektireceğim...

yanıtlarınız için çok teşekkürler kızlar..

Back
X