- 21 Haziran 2012
- 447
- 395
- 303
- 34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yüksek olunca sıkıntı diye biliyorum düşük olması lazım zaten
O zaman cok iyi diyorsun.. allahim nasip eder ins bebisimin olmasini..Tiroid hastasıyım yüksek olunca yani 5 ve üzeri olunca sıkıntı oluyor ama hamile kalmak isteyenlere veya hamileyken doktorlar 2 buçuğu geçmesini istemiyorlar
Eğer 1 küsürlerde tutulursa hem hamile kalma açısından hemde hamile kalınırsa Bebek açısından daha sağlıklı sen onu 2 buçuktan 1e düşürmeye çalış ilaçlaO zaman cok iyi diyorsun.. allahim nasip eder ins bebisimin olmasini..
Eğer 1 küsürlerde tutulursa hem hamile kalma açısından hemde hamile kalınırsa Bebek açısından daha sağlıklı sen onu 2 buçuktan 1e düşürmeye çalış ilaçla
Canım senin prolaktinde sınırda ya onada bi baktır derim ben çünkü prolaktin şu sınırda olunca hamile kalmak zorlaşıyor diye biliyorum.. t3 düşük t4 yüksek anlayamadım sen bi endokrinle görüş benceBöyle iste test sonucum..
Canım senin prolaktinde sınırda ya onada bi baktır derim ben çünkü prolaktin şu sınırda olunca hamile kalmak zorlaşıyor diye biliyorum.. t3 düşük t4 yüksek anlayamadım sen bi endokrinle görüş bence
Panik yok :) herşey yoluna girer merak etme ben nelerle uğraştım prolaktinim 800 küsürlerdeydi.. dahiliye varsa dahiliyeye gitBizim hastanede boyle bi bolum yokki neye bagli bu bolum baska.. hiii nolcak o zaman![]()
Panik yok :) herşey yoluna girer merak etme ben nelerle uğraştım prolaktinim 800 küsürlerdeydi.. dahiliye varsa dahiliyeye git
Çok ilaç kullandım o sıralarda dış gebelik yaşamıştım sonra kendiliğinden düştü ben ekstra bişey yapmadım.. Allah'a şükür canım âmin.. rabbim isteyen herkese sanada en kısa zamanda nasip etsin inşallah.. ben o dediğin otu duydum ama annem kullanmıştı onu menepozla ilgili sıkıntısı alması için.. ben hayıt suyunu kullandım ondan çok memnun kalmıştım.. tiroidin için maydanoz kürü yap yada bol bol maydanoz ye kahvaltılarda bileAslanpencesi oru ile ilgili bi bilgin var mi canim.. owww cok yuksekmis senin ya..nasil dusurdunuz.. ama sonunda ulasmissin melegine insallah sağliklica kucaginada alirsin allahim bizlerede versin insallah
Eğer 1 küsürlerde tutulursa hem hamile kalma açısından hemde hamile kalınırsa Bebek açısından daha sağlıklı sen onu 2 buçuktan 1e düşürmeye çalış ilaçla
Gören gözler bile bazen okuyamıyor demekki :)) affetsin konu sahibi ben tshla ilgili yorum yaptım gönderdiği tahlil sonucundada 2 küsür olunca tsh değeri hiç farketmedim fshden bahsettiğiniYalniz o dusuk olmasi gereken tsh. Konu sahibi fsh'den bahsediyor.