Adetin 2.gunu yaptırmıştım değerlerin iyi dedi doktor bunlara bakarak adet düzensizliği var diyemeyiz dedi.
Bende amh değerlerime bakarmisin dedim bugün çıkmış degerim yüksek çıkmış gibi adet düzensizliği vardı bir kaç aydır
Geçen ay soğan kürü yaptım tam gününde oldum
Amh yüksek olunca gebe kalmayı engelliyormu
Biz korunmuyoruz ama adet düzensizliği den gebe kalkamadım.
Adetin 2.gunu yaptırmıştım değerlerin iyi dedi doktor bunlara bakarak adet düzensizliği var diyemeyiz dedi.
Bende amh değerlerime bakarmisin dedim bugün çıkmış degerim yüksek çıkmış gibi adet düzensizliği vardı bir kaç aydır
Geçen ay soğan kürü yaptım tam gününde oldum
Amh yüksek olunca gebe kalmayı engelliyormu
Biz korunmuyoruz ama adet düzensizliği den gebe kalkamadım.
AMh yüksek pcos olabilirsin şunu söyleyeyim çok yumurta da iyi değil az da iyi değil sana Bir doktor önercem onun takviye vitaminler ini kullan bu sonucu ona da at doktor Mehmet Fatih karslı Instagram var yazarsın ve sitesi de var canını sıkma ilk önce reglini düzene sok altı ay reglini kontrol et zaten anlarsın düzene girdiğini
AMh yüksek pcos olabilirsin şunu söyleyeyim çok yumurta da iyi değil az da iyi değil sana Bir doktor önercem onun takviye vitaminler ini kullan bu sonucu ona da at doktor Mehmet Fatih karslı Instagram var yazarsın ve sitesi de var canını sıkma ilk önce reglini düzene sok altı ay reglini kontrol et zaten anlarsın düzene girdiğini
Pcos sonradan oluşan birşeymi acaba benim çünkü iki çocuğum var o zaman bir sıkıntı yoktu.hic bu tahlilleri yaptırmadım.
İkinci evlilik yaptım ilk dönemler stresten diye adet düzensizliği oluyor diye düşündüm.
Sonra kontroller ve tahliller hep temiz çıkti.
benim adet duzensizligim erken adet oluyorum adet olmama gibi bir durum yoktu.
Pcos adet olmuyor diye biliyorum ilaçla falan oluyorlar
Acaba yaş ve biraz kilodan olabilir mi
Yaş 36 kilo71 boy 165