- 23 Haziran 2016
- 225
- 25
- 13
- 35
- Konu Sahibi Gunbatimi1
-
ben levotiron kullanıyorum tiroit içinYarın gidicem bakalim 162 boyum canim 6 aydır çocuk düşünüyoruz olmadı doktora gidicem troid le kist ciktidar şimdi korkuyorum zayifliyim bide öyle deneyim kürler var birsürü onları denesem bilemedim doktora sorucam
önce doktora gitti sonra kür yaparsın kilo ile alakalı değil ki senin sorununYarın gidicem bakalim 162 boyum canim 6 aydır çocuk düşünüyoruz olmadı doktora gidicem troid le kist ciktidar şimdi korkuyorum zayifliyim bide öyle deneyim kürler var birsürü onları denesem bilemedim doktora sorucam
senin eşinde mi sorun var canm sen hormon tahlillerini yaptırdın mı eşine de kür falan yaptın mı erkek infertiletisi daha kolay bizim hormonlardanSen tedavini ihmal etme bak yine senin eşinde sorun yok o yüzden her şey bi sebep
inanmiyoruum yaa 55 e kilolumu deniyomus. boyunu bilmiyorum ama 55 cokta sisman gosteren bi kilo degl ben 51 im keske bende 55 olsam.Zayıflamaya çalışıyorum bende ama 10 günde yarım kilo verebilmisim çok zor hayatımda ilk defa Zayıflamaya çalışıyorum eskiden çok zayiflim kilo alsam keşke diorum. 55 im suan 49 falan olmam lazım heralde hamile kalabilmek için çünkü yeni evlenmiştir 48 dim hamile kaldım
Canim kac kilosun kiBenimde bu tahlili vermeden önce özel bi doktora gittim alttan muayenede etti polikistik over iki yumurtaliklar ında da var dede 24gun adetim geçmisti. hamileyim die zannediyodum zayıfla dedi sokturucü verdi folik asit verdi öyle.sonra kadın doğuma sıra aldim hormon tahlili verdim adet olunca yarın gidicem bakalim ne dicek troid de var bende
canm tsh icin dereotu iyi geliyomus diye duydum.diger hormonlara normalmi dedi bari.Kızlar doktordan geldim tahin yüksek olduğunu Dahiliyeye görün dedİ diğer ay tekrar hormon tahlili ver dedi.bi tedavi yapmadi
Ben sogan kurunu aylar önce yaptım doktor rahmin tertemiz görünüyor demişti bu ay da bal tarçın çörek otu yapıyorum onların zararı olduğunu düşünmüyorumBende dere otu yemeye başlamıştım yeniyim bari suan aklimda soğan suyu kuru ve bal çörekotu kuru var onlar bişey yaparmı degerlerı yükseltirma acaba formda baktım iyi gelmeyince var soğan Kuru deneyip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?