Hormon testleri sonucu kızlar yardiiim

Yarın gidicem bakalim 162 boyum canim 6 aydır çocuk düşünüyoruz olmadı doktora gidicem troid le kist ciktidar şimdi korkuyorum zayifliyim bide öyle deneyim kürler var birsürü onları denesem bilemedim doktora sorucam

ben levotiron kullanıyorum tiroit için

Ç
önce doktora gitti sonra kür yaparsın kilo ile alakalı değil ki senin sorunun

Ayrıca can veren Allah isterse verir bak benimde olmuyor eşimden dolayı daha yeni yeni ikna ettim tedavi için hey şeyin bi sebebi var cnm can Allah'ın

Kist tedavisinde kilo oynaması çok onemli ymiş öyle hamile kalan çok var ben evlendiğim de 48 dim bisene sonra 58 oldum şimdi 55 im

Öyle tabi hersey Allahtan ilk hamile olduğumda istememesi bende yeni evlenmiştir hiç anlamuyodum belki bu bi imtihan şimdide çok istiyoruz eşimde öyle suan kartal arastirmaya gidiyorum Maltepe'de devleté

inanmiyoruum yaa 55 e kilolumu deniyomus. boyunu bilmiyorum ama 55 cokta sisman gosteren bi kilo degl ben 51 im keske bende 55 olsam.

Canim kac kilosun ki kilo bu kadar onemliyse bende dikkat edim

Kızlar doktordan geldim tahin yüksek olduğunu Dahiliyeye görün dedİ diğer ay tekrar hormon tahlili ver dedi.bi tedavi yapmadi

Kadın dogüm bisey demedi kızlar bende dahiliyeden sıra almıştım ultrasonda kan la ultrason istedi pazartesi gitcem

Bende dere otu yemeye başlamıştım yeniyim bari suan aklimda soğan suyu kuru ve bal çörekotu kuru var onlar bişey yaparmı degerlerı yükseltirma acaba formda baktım iyi gelmeyince var soğan Kuru deneyip

Bende dere otu yemeye başlamıştım yeniyim bari suan aklimda soğan suyu kuru ve bal çörekotu kuru var onlar bişey yaparmı degerlerı yükseltirma acaba formda baktım iyi gelmeyince var soğan Kuru deneyip
Ben sogan kurunu aylar önce yaptım doktor rahmin tertemiz görünüyor demişti bu ay da bal tarçın çörek otu yapıyorum onların zararı olduğunu düşünmüyorum

Yazmadım kanla ultrasonda sonra yazar pazartesi yazar artık şimdi netten baktım kan sonucuma tsh 13 antiTG 45 anti tpo >1250 çıkmış moralim bozuldu iki günde daha çok yukselmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…