??Merhaba hormon testlerime bakarmısınıx 1 sene 2 aydır çocuk deniyoruz fakat henüz olmadı
TSH: 3.35
LH: 14.1
FSH: 6.8
Estrediol: 77.8
PROLACTIN: 40
AMH: 8.2
Canım degerler çok normal görünmüyor pcos var sende sanırım amh çok yüksek prolaktib yüksek TSH yüksek e2 de öyle adetin ikinci günü versin sanırım bunlarıMerhaba hormon testlerime bakarmısınıx 1 sene 2 aydır çocuk deniyoruz fakat henüz olmadı
TSH: 3.35
LH: 14.1
FSH: 6.8
Estrediol: 77.8
PROLACTIN: 40
AMH: 8.2
PCOS var evet ne yapmak lazım zor mu hamile kalmakCanım degerler çok normal görünmüyor pcos var sende sanırım amh çok yüksek prolaktib yüksek TSH yüksek e2 de öyle adetin ikinci günü versin sanırım bunları
Adetin 5. Günü VerdimCanım degerler çok normal görünmüyor pcos var sende sanırım amh çok yüksek prolaktib yüksek TSH yüksek e2 de öyle adetin ikinci günü versin sanırım bunları
Hayır asla öyle düşünme TSHin 2.5 altına düşmesi gerekiyor doktorun sana zaten ddusuk doz ilaç baslar sen de inostol takviyesine başka pcos belirtilerini o kadar azaltıyor ve yumurtlamayı düzenliyor ki sağlıklı beslen Spor yap ve takviyelerini kullan engel değil gebeliğe bir de prolaktin için de ilaç verir doktor bu gebeliği engelleyebilirPCOS var evet ne yapmak lazım zor mu hamile kalmak
Peki ne kadar kullanıyorum ilaçHayır asla öyle düşünme TSHin 2.5 altına düşmesi gerekiyor doktorun sana zaten ddusuk doz ilaç baslar sen de inostol takviyesine başka pcos belirtilerini o kadar azaltıyor ve yumurtlamayı düzenliyor ki sağlıklı beslen Spor yap ve takviyelerini kullan engel değil gebeliğe bir de prolaktin için de ilaç verir doktor bu gebeliği engelleyebilir
Muhtemelen sana 2-3 ay sonra yeniden gel der o zamana kadar kullanırsın , düzenli kullan ki ise yarasın hemen Bebek olsunPeki ne kadar kullanıyorum ilaç
Tamam canım çok sagol peki bu ilaçları kullandıktan sonra mı gebelik oluşur yoksa başka bir tedaviye mı başlarMuhtemelen sana 2-3 ay sonra yeniden gel der o zamana kadar kullanırsın , düzenli kullan ki ise yarasın hemen Bebek olsunsen de yumurtani besleyecek şeyler kullan canım omega3 folik asit inositol koenzim Q10 doktoruna takviye için tavsiye işte o söyler sana . Çörek otu bal tarçın kürü yap yumurtayı çok güzel besliyor
Ne zmaandir gebelik olmadi , herhangi bir tedavi yapıldı mı daha önceTamam canım çok sagol peki bu ilaçları kullandıktan sonra mı gebelik oluşur yoksa başka bir tedaviye mı başlar
1 sene 2 aydır hayır yapılmadı sadece ultasonla pcosun var dedi hormon testlerine bakmam lazım dedi sonuçları çıkınca eylülde gel dedi ama çok uzun bir süreye verdi randevuyu bu yüzden turkıyeye gelmeyi düşünüyorum en azından eylüle kadar hormonlarımı düzene sokimNe zmaandir gebelik olmadi , herhangi bir tedavi yapıldı mı daha önce
Bu sefer eylülde gıdıcem ilaç vericek tekrar beklemek istemiyorumNe zmaandir gebelik olmadi , herhangi bir tedavi yapıldı mı daha önce
Canım o nasıl bir doktormus ya eylüle daha 3 ay var o zaman duzelirdin bile imkan varsa bence de gel . Yumurta takibi yapılabilir, yumurta uyarıcı tedavi başlanabilir inşallah en kısa zamanda güzel haberler verirsin1 sene 2 aydır hayır yapılmadı sadece ultasonla pcosun var dedi hormon testlerine bakmam lazım dedi sonuçları çıkınca eylülde gel dedi ama çok uzun bir süreye verdi randevuyu bu yüzden turkıyeye gelmeyi düşünüyorum en azından eylüle kadar hormonlarımı düzene sokim
Aynen öyle yurt dışında sağlık sektörü berbat çok geç randevu verıyorlar malesef eşim malesef gelemicek ben tek gelmeyi düşünüyorum eşimin gelmesi şart olur mu ondan bir problem yokCanım o nasıl bir doktormus ya eylüle daha 3 ay var o zaman duzelirdin bile imkan varsa bence de gel . Yumurta takibi yapılabilir, yumurta uyarıcı tedavi başlanabilir inşallah en kısa zamanda güzel haberler verirsin
yumurta takibi veya tedavi yapılamaz ne yazık ki eşiniz yoksa , ama en azından hormonları dengelemek için tedavi uygularlarAynen öyle yurt dışında sağlık sektörü berbat çok geç randevu verıyorlar malesef eşim malesef gelemicek ben tek gelmeyi düşünüyorum eşimin gelmesi şart olur mu ondan bir problem yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?