- 6 Ocak 2016
- 618
- 167
- 103
- Konu Sahibi Pinarkemal75
-
Prolaktin aralığı 3.33 26.72 arası benim 23.52 hayiti tohumu alıcam sanırım ve spor çok fazla kilom yok ama yinede vermem gerekli sanırımProlaktin referans aralığı nedir ? Açıkçası referans içinde olsa bile yüksek ve prolaktinde hamileliği etkileyen bişey.
İlaç vermiyolarsa gıdalarlada çözebilirsiniz prolaktini . Dereotu kuru meyve özellikle üzüm soda taze soğan kesinlikle yemeyin .
Meme ucunuzla oynamayın . Meme ucunuzda kalıntı oluyosa sıkmayın . Dar sütyen ve demirli sütyen kullanmayın .
Hangisi insülin değerini gosteriyoİnsülin biraz yüksek. Ve estradiol düşük. Benim anladıklarım bunlar
Prolaktin yazacağıma insülin yazmışım çok pardonHangisi insülin değerini gosteriyo
Prolaktin aralığı 3.33 26.72 arası benim 23.52 hayiti tohumu alıcam sanırım ve spor çok fazla kilom yok ama yinede vermem gerekli sanırım
Önemli değil önerileriniz varmiProlaktin yazacağıma insülin yazmışım çok pardon
Düzenli adet görüyorsanız yapacak fazla bir şey yok. Adet görmüyorsanız onu düzene sokmaya çalışın bir doktorla. Yumırtalıklarda kist var mı pekiÖnemli değil önerileriniz varmi
Doktor öyle bi öneride bulunmadi bekle diyor ama bende bazı şeylere geç kalmak istemiyorumPkoda asla 35günü geçmemeli regl aralığı .
Prolaktin yinede yüksek hayıtın kimyasalını veriyokar aslında böyle durumlarda diğer hormonlarıda dengeliyo . Bir genel cerrahada gidin hem meme kontrolünüzü yapsın hemde prolaktin için ilaç versin . Otun gramını vs ayarlamak zor olur
Pko var bu da küçük kistler demekDüzenli adet görüyorsanız yapacak fazlasıyla bir şey yok. Adet görmüyorsanız onu düzene sokmaya çalışın bir doktorla. Yumırtalıklarda kist var mı peki
Bazı pkolar sadece hormonal olabiliyor herkeste kist olmuyor o yüzden sordum. Benim de ara ara lh değerim yükseliyor ama ultrasona girince kist filan göremiyorlarPko var bu da küçük kistler demek
Var ultrason da çıktı minik minik var demistiBazı pkolar sadece hormonal olabiliyor herkeste kist olmuyor o yüzden sordum. Benim de ara ara lh değerim yükseliyor ama ultrasona girince kist filan göremiyorlar
Doktor öyle bi öneride bulunmadi bekle diyor ama bende bazı şeylere geç kalmak istemiyorum
Bazı pkolar sadece hormonal olabiliyor herkeste kist olmuyor o yüzden sordum. Benim de ara ara lh değerim yükseliyor ama ultrasona girince kist filan göremiyorlar
Bu kadar bilgim yok tu allah razı olsun yarın bi gidimGenel cerraha gittiniz mi ki öneride bulunmadı ?
Memeye genel cerrahlar bakar problemin çözümü de ondadır . Prolaktin fazla ihmale gelmez ben yıllarca düşüremedim endüşük değer 35-40tır yüksek diyolardı ee diyodum yüksek . 9 ay kadar hiç regli olmayınca endokrin dru genel cerraha yolladı memeye pıhtı atabilir diye . Prolaktin kaynaklı fibro kistler var memede .
Ben hem o ilacı kullandım hem gıdalara dikkat ettim hemde memeyle temas sütyene 13ü geçmiyo şimdi .
Kadın doğum meme muaynesi yapabilir dahiliyede yapar ürologta başka bölümde ama memeyle genel cerrahi ilgilenir . Oyüzden ona gitmeniz lazım prolaktinde süt hormonu oluyo buarada oyüzden meme diyip duruyorum
Hayır sadece karnımdan baktı bi kerede adetliyken alttan baktiEğer karından bakılıyosa ultrasonla çişinizin olması lazım hemde çatlıycak kadar o durumda değilseniz sizi dışarı alıp 2 litre kadar su içmenizi isterler
Böyle mi bakıldı ?
Hayır sadece karnımdan baktı bi kerede adetliyken alttan bakti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?