- 4 Şubat 2018
- 279
- 161
- 103
- 32
- Konu Sahibi Sugargirl0104
-
Sizin rahîm duvarı kalınlığı kaç cm diMerhaba herkese.benim bir sorum olacaktı ya 1 sene oldu hormonal spiral taktirali 7 ay sonra iltihap savaşı veriyorum okadar hap ictim ise yaramıyor. Doktor çıkartıp yenisini takalım diyor yani en son çare o oturamıyorum kalkamıyorum ağrı makatima vuruyor yine gidicem doktora adet bitmesini bekliyorum var mı bi çaresi başına böyle bisey gelen.cikartamiyorum yaşım 28 rahim kalinlasmasi aşırı kanamadan dolayı takıldı cikarirsam rahmim alınması gerekiyor böyle tedaviler görmezsem rahim kanseri olurmusum da.sonuclarimda kanser olma riski var.bu rahmi alınan var mı alındıktan sonra pişman olan yada iyi ki diyen var mı evli olunca iliski olayı da var bu ağrılardan iliski de sorun rahim alınınca iliski durumu nasıl oluyor hormonlar nasıl oluyor.bi yardımınız var mı iltihap icin rahim alinmasi icin
Şükür çocuğum oldu bende polikistik sendrom vardı zaten bildim bileli adetim hep çok oluyordu ama stresten de olurmuş birden bi başladı durduramadım 3 4 ay hiç durmadan çeşme gibi akıyordu yatak bezi kullaniyodum 2 dakikada o bile kandan görünmüyordu.cocuk şükür oldu ilaçta içmiştim kaldı şükür. Doktorda daha yaşın genç dedi çocuk düşünülür diye bu yastada kimse duymadm diyor çok kötü bir durum Allahim sana da yardım etsin daha yeni evlenmişsin bir an önce Allah evlat versin sağlıklı hayirli da şu dertlerden de kurtarsın.sende de ağrı oluyormu spiral de taktiramazsin doktor dedi bana bi hastası miyomlar varmış 1 sene spiral takmışlar çoğalmasını engellenmiş tüp bebekle hemen kaldı diyor olmuyomus onunda. Sana doktor ne dedi gerçi sonucuna göre konusurdaMerhaba benim de rahim kalınlaşması vardı geçen gün kürtaj oldum bende sonucu bekliyorum korku ile. Allah kötü şeyler yaşatmasn. Birbirimize dua edelim. Bende 26 yaşındayım yeni evlendim kanamam çok oluyordu. Rahîm duavrım adetim bittiği halde 6 ml kalındı. Patoloji sonucuna göre ne olduğu anlaşılacak. Size tavsiyem eğer çocuk istiyorsanız rahminizi aldırmayın tedavi olun. Rahim alınınca çocuk sahibi olamazsınız asla
Kendinizi ihmal etmeyin. Sağlık herşeyin başı. Rabbim şifa versin inşallah hepimizeBaya coktu biyopsi oldum sonra duphaston kullandm ise yaramadı üniversiteye sevk ettiler sonra özelde histeraskopi oldum 16 cm di 8 e düşürdüler ama tekrardan çoğalmaya başladı yani devamlı kalinlasiyo spiral önledi durdurdu 7 ay hersey güzeldi smdi iltihap çıktı başıma ağrı olmasa bisey demicem ağrıdan oturamıyorum afedersiniz tuvaletimi idrarimi korkarak ypyorm.smdi yine gitcem baktircam iltihap değilse genel cerrahiye gitcem bu ağrı ne ağrısı ama spiral devamlı bu ağrıyı yapıyor yine ondan biliyorumda bakalm nedicek çok yok diyor doktor ama bu ağrı niye çok ilişkiden sonra afedersiniz yatıp kalıyorum kimildayqmiyorum titriyorm savcıdan kalkamıyorum devamlı da ilaç karaciğerin iflas eder dedi ama karaciğere falan düşünmüyorum artık evde yazdirmistim ilaçlar var onlar biraz iyi ediyor icicem adetim bitsin beklyorm
İlaç bir yeri düzeltiyor baska yeri bozuyor ama şuan bu ağrıdan kurtulmak için diğer organimi düşünemiyorum çok zor bu ağrı Allahim kimselere yaşatmasınKendinizi ihmal etmeyin. Sağlık herşeyin başı. Rabbim şifa versin inşallah hepimize
Benim rahim aldıran tanıdıklarım var ama hepsinin yaşı büyük. Kimisi kurtuldum diyor kimisi de vücut için ihtiyaç olan bir şey keşke aldırmasaydm diyor. Onlar menepozlu kadınlar. Benim annemde de sevdiklerini kaybettikten sonra menepozlu olduğu halde şiddetli kanama başladı. Doktor da kürtaj yaptı sonra ilaçlı spiral taktırdı. Bir hafta oldu spiral taktirali. Şimdilik Bir şey yok memnun olduğunu söylüyor. Yoksa onun da rahmi alınacaktı. Doktor doktor gezdi sadece bir tanesine gitmedi Ekim ayından bu yana gitmediği doktor kalmadı nerdeyseBu spiralden başka caremde yokmuş ama bu ağrı çok kötü. Yaşamımı etkiliyor anlamadığım kimine yarıyormuş kimine yaramiyormus 7 ay hiç birsey olmadı 7 ayda vücut tanıyamadımi anlamadım 7 ay sonra başıma gelen rahim alınınca nasıl oluyor tek değiliz sonuçta eslerimiz var.normal karsilasalar da öyle olmadığını biliyoruz nezmana kadar olumlu bakarlar bu rahim alininca hormonlar nasıl olur isteksizlik gibi.sadece rahim alınır dedi yumurtaliklar alınmaz diyor doktor ama korkuyorm işte rahmi alınan arkadaşlar varsa yazabilir mi lutfen
Benimde ilaçlı spiral anneciginle aynı şeyleri yaşamışız bende sevdiğim bir insanı kaybettiğim gün başladı birden bidaha da durmadı çok iyidi 7 ay sonra vücudun istememesini anlamıyorum insallah annende böyle bir sorun olmaz çok zor.zTen spiral iltihap yaparmış spremler gelmesin diye qrastirmqma göre ama ağrısız olsaydı.iste hep rahmi alınan insanlar büyük. Insallah böyle bisey yaşamayızBenim rahim aldıran tanıdıklarım var ama hepsinin yaşı büyük. Kimisi kurtuldum diyor kimisi de vücut için ihtiyaç olan bir şey keşke aldırmasaydm diyor. Onlar menepozlu kadınlar. Benim annemde de sevdiklerini kaybettikten sonra menepozlu olduğu halde şiddetli kanama başladı. Doktor da kürtaj yaptı sonra ilaçlı spiral taktırdı. Bir hafta oldu spiral taktirali. Şimdilik Bir şey yok memnun olduğunu söylüyor. Yoksa onun da rahmi alınacaktı. Doktor doktor gezdi sadece bir tanesine gitmedi Ekim ayından bu yana gitmediği doktor kalmadı nerdeyse
Ben herşeyime baktırdım. Kürtaj öncesi herşeyim normal çıktı idrar testime kadar. Hormonlar kan hepsi iyi. Rahim duvarı kalınlığı 5.5 ml. Yumurtlama sorunu yok çok şükür o da var bende testle de baktım çatlıyor. Adetlerim düzenli. İnşallah kalınlaşma kürtaj ile geçerde evlat nasip eder rabbim. Siz bitkisel çaylar içtiniz mi enfeksiyon önlemek amacıyla çay vs denediniz mi hiçBen kaç doktor gezdim kimse bulamadı bi doktora gitmiştim ben de guatr çıktı evlenince çıktı ortaya noluyorsa zaten evlenince oluyor.bi guatr var mı diye baktır sende adet çoğalması ondan dolayı da oluyor guatr 27 mis en az 5 olması gerekiyormuş asla çocuğun olmaz dedi ilacla düşürdüler hemen kaldı şükür. Adeti çoğaltır dedi iç hastalıkları sende bi baktir kadin doğumda kimi görmüyor vitamin eksikliği dediler hep bana
İnşallah ya stres yapmayın çocuklarınızı eşinizi geleceğinizi düşünün. Bide ebegümeci ısırgan otu yemeği yapıp yiyin. Çok faydalıymışBenimde ilaçlı spiral anneciginle aynı şeyleri yaşamışız bende sevdiğim bir insanı kaybettiğim gün başladı birden bidaha da durmadı çok iyidi 7 ay sonra vücudun istememesini anlamıyorum insallah annende böyle bir sorun olmaz çok zor.zTen spiral iltihap yaparmış spremler gelmesin diye qrastirmqma göre ama ağrısız olsaydı.iste hep rahmi alınan insanlar büyük. Insallah böyle bisey yaşamayız
Zencefil zerdecal kekik ictim bi şu soğan kuru var denemedim onu denicegim zamanlar doktorun verdiği ilaçları ictim hep. Masallah sende yok yine bisey Allahim tez zamanda hastalığını geçirir evlat verir.stres yapma hiç elinden geldiği kadar yani zaten ne oluyorsa bu stresten oluyor.cocuk kalması içinde stres yapma yumurtalikla sperm birleşmesi olmuyormuş olumsuz etkileniyormusBen herşeyime baktırdım. Kürtaj öncesi herşeyim normal çıktı idrar testime kadar. Hormonlar kan hepsi iyi. Rahim duvarı kalınlığı 5.5 ml. Yumurtlama sorunu yok çok şükür o da var bende testle de baktım çatlıyor. Adetlerim düzenli. İnşallah kalınlaşma kürtaj ile geçerde evlat nasip eder rabbim. Siz bitkisel çaylar içtiniz mi enfeksiyon önlemek amacıyla çay vs denediniz mi hiç
Cok tesekkur ederimİnşallah ya stres yapmayın çocuklarınızı eşinizi geleceğinizi düşünün. Bide ebegümeci ısırgan otu yemeği yapıp yiyin. Çok faydalıymış
Merhaba biyopsi sonucunuz nasıl geldi inşallah temizdirMerhaba benim de rahim kalınlaşması vardı geçen gün kürtaj oldum bende sonucu bekliyorum korku ile. Allah kötü şeyler yaşatmasn. Birbirimize dua edelim. Bende 26 yaşındayım yeni evlendim kanamam çok oluyordu. Rahîm duavrım adetim bittiği halde 6 ml kalındı. Patoloji sonucuna göre ne olduğu anlaşılacak. Size tavsiyem eğer çocuk istiyorsanız rahminizi aldırmayın tedavi olun. Rahim alınınca çocuk sahibi olamazsınız asla
Geçmiş olsun canım. İnşallah sonuçlarınız temiz çıkar. Benim sonuçlarm temiz çıktı çok şükürMerhaba biyopsi sonucunuz nasıl geldi inşallah temizdirben 2 kez biyopsi geçirdim. Benimde en son rahmim 6mm kalınlıktaydı. Histereskopi oldum rahimden parça aldılar tekrar biyopsi için gönderildi. Sonuç bekliyorum. Ocak ayında da kürtajla rahim kazınmış ve biyopsi olmuştum. Basit atipisiz endometrial hiperplazi teşhisi konulmuştu. Şuan parça alındı o beni korkutuyor. İnşallah temiz çıkar sürekli kanama yaşıyorum. Hormonlu spiral takılmıştı ama kanamam kesilmemişti. Doktor gerekirse tekrar histeroskopi veya laparoskopi yapacağız dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?