Hormonal spiralin yaptığı iltihap

Kaç yaşındasınz bide hiç çocuğunuz oldu mu
Böyle sordum ama merakımdan. Daha önce hiç böyle şeyler okumamıştım denk gelmemiştim ve başıma böyle şeyler gelmemişti. Burada okuyunca demekki baya yaygın olan bir şey ve evli bekar büyük küçük farketmeksizin herkeste yoğun kanama olabiliyor onu anladım. Çok zor bir süreç eminim çok kanama yaşamak. Allah yardımcımz olsun hepimizin.

Evliyim 5 ay önce doğum yaptım. 1 çocuğum var. Daha öncesinde ne adet düzensizliği yaşadım ne kürtaj ne düşük. Her şey hamileliğimin riskli geçmesi ile başladı. Bu arada 3o yaşımı doldurdum. 31'in içindeyim

Son düzenleme:
Meaba kizlar ben de anlatayım hikayemi size. 4 ay önce kurtaj oldim bebegimin kalbi durdu.bende pko var zaten .kurtajdan 1 ay sonra ilk addtimi oldum 20 yakın sürdü 10 gun ara vermeden sonra tekrar kanamam basladi oda bi 2 haftakadar sürdü sonra temizlendim tekrae bu duzende plwu 15 20 gun kanama 1 2 hafta temiz kalıyordum kurtajdan dolayı diue düşünmüştüm. Bugun doktoruma gittim merak ettkm artk rahim duvarin kalınlaşmış 7mm dedi kurtaja benzer bi işlem yapıcaz yada adet kesici verip oyle denicez dedi.diğer islem olursa parca alip patoloji ye göndercez dedi pek umursamadim ilacimi aldim ikk onu deniyim geçmezse diğer islemi yaparim diye düşündüm. Eve geldim netten bi biraz araştırayım dedim ve kotu biseymis heralde kanser vs herturlu sey yaziyor.islem de 4 bin tl falandi oyuzden bi de devlete goruneyim dddim .siz neler yaptıniz tedavinizi oldugnuz mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…