Hormonlar

aysetugba44

Guru
Kayıtlı Üye
26 Mart 2014
79
12
288
Malatya
Herkese merhaba. Yaşım 30. Adetin 3. Günü
Amh:2.97
Estradiol(e2):10
Fsh:6.7
Lh:6.9 çıktı. Hiç anlamıyorum bu sonuclardan. Doktorumda düzgün bir açıklama yapmadi ama galiba estradiol düşük. Arastirmalarim sonucu öyle bir kaniya vardim. Amh normal mi. Yada bu hormonlardan anlayan varmi acaba bu sonuçlar normal mi ikinci gebelik düşünüyorum 1 yildir ama olmuyor 🤷🏻‍♀️

Herkese merhaba. Yaşım 30. Adetin 3. Günü
Amh:2.97
Estradiol(e2):10
Fsh:6.7
Lh:6.9 çıktı. Hiç anlamıyorum bu sonuclardan. Doktorumda düzgün bir açıklama yapmadi ama galiba estradiol düşük. Arastirmalarim sonucu öyle bir kaniya vardim. Amh normal mi. Yada bu hormonlardan anlayan varmi acaba bu sonuçlar normal mi ikinci gebelik düşünüyorum 1 yildir ama olmuyor 🤷🏻‍♀️
Merhaba amh gayet normal. Ostrojeniniz boyle olmasi da adet doneminde olmanizdan kaynaklanıyor doktora ozellikle sordum benim de hep dusuk cikiyordu. Fsh ve lh orani gayet iyi. Ben amh 9.84 ve fsh lh orani 2 kati ile hamile kaldim ikinci icin tam anlamiyla uğraştığım zaman 1 yil kadar surdu. Benim tuplerim kapali cikti. Acildiktan 6 ay sonra hamile kaldim. Hormonlariniz gayet normal bence. Rahim filmi cektirdiniz mi, ilk dogumunuz sezaryen mi?

İlk dogumum sezeryan. Rahim filmi cektirmedim. Doktor henüz gerek görmediğini söyledi sanirim tedaviye yeni başladık diye. Amh gayet normal cikiyor evet ama kime sorsam amh ya 8 diyor ya 9 diyor kisaca 6dan yüksek herkesin. Benim neden bu kadar düşük anormallik ne anlamiyorum.

İlk dogumum sezeryan. Rahim filmi cektirmedim. Doktor henüz gerek görmediğini söyledi sanirim tedaviye yeni başladık diye. Amh gayet normal cikiyor evet ama kime sorsam amh ya 8 diyor ya 9 diyor kisaca 6dan yüksek herkesin. Benim neden bu kadar düşük anormallik ne anlamiyorum.

Merhaba amh gayet normal. Ostrojeniniz boyle olmasi da adet doneminde olmanizdan kaynaklanıyor doktora ozellikle sordum benim de hep dusuk cikiyordu. Fsh ve lh orani gayet iyi. Ben amh 9.84 ve fsh lh orani 2 kati ile hamile kaldim ikinci icin tam anlamiyla uğraştığım zaman 1 yil kadar surdu. Benim tuplerim kapali cikti. Acildiktan 6 ay sonra hamile kaldim. Hormonlariniz gayet normal bence. Rahim filmi cektirdiniz mi, ilk dogumunuz sezaryen mi?

Anormallik yok 8 ya da 9 cikanlarinki anormal yani benim gibiler polikistik over oldugumuz icin yumurta rezervimiz cok fazla. O rezervi bitirebilmek icin her ay cok sayida yumurtluyoruz ve hangisi yeterlige olgunluga gelecegini sasiriyor dolayisiyla ya hicbiri büyümüyor ya da yeterince buyumedigi icin çatlamıyor. Sizde bir sorun yok ki normali bu rezerviniz gayet iyi. Yalniz size sunu söyleyebilirim ben bir docente gidiyordum beni tam 1 yil oyaladı. Rahim filmine vs gerek yok once bi deneyin 1 yil diye. Aslında benim tuplerimin ikisi de sezaryenden sonra kapanmis ve 1 yilim bosa gecti olma imkani zaten yokmus. Film cektirdim iki tupum de acildi ilk ay korundum, korundukta sonraki 5. ayda hamile kaldim.

Anormallik yok 8 ya da 9 cikanlarinki anormal yani benim gibiler polikistik over oldugumuz icin yumurta rezervimiz cok fazla. O rezervi bitirebilmek icin her ay cok sayida yumurtluyoruz ve hangisi yeterlige olgunluga gelecegini sasiriyor dolayisiyla ya hicbiri büyümüyor ya da yeterince buyumedigi icin çatlamıyor. Sizde bir sorun yok ki normali bu rezerviniz gayet iyi. Yalniz size sunu söyleyebilirim ben bir docente gidiyordum beni tam 1 yil oyaladı. Rahim filmine vs gerek yok once bi deneyin 1 yil diye. Aslında benim tuplerimin ikisi de sezaryenden sonra kapanmis ve 1 yilim bosa gecti olma imkani zaten yokmus. Film cektirdim iki tupum de acildi ilk ay korundum, korundukta sonraki 5. ayda hamile kaldim.aaa
Anormallik yok 8 ya da 9 cikanlarinki anormal yani benim gibiler polikistik over oldugumuz icin yumurta rezervimiz cok fazla. O rezervi bitirebilmek icin her ay cok sayida yumurtluyoruz ve hangisi yeterlige olgunluga gelecegini sasiriyor dolayisiyla ya hicbiri büyümüyor ya da yeterince buyumedigi icin çatlamıyor. Sizde bir sorun yok ki normali bu rezerviniz gayet iyi. Yalniz size sunu söyleyebilirim ben bir docente gidiyordum beni tam 1 yil oyaladı. Rahim filmine vs gerek yok once bi deneyin 1 yil diye. Aslında benim tuplerimin ikisi de sezaryenden sonra kapanmis ve 1 yilim bosa gecti olma imkani zaten yokmus. Film cektirdim iki tupum de acildi ilk ay korundum, korundukta sonraki 5. ayda hamile kaldim.
Aaa oylemi ilk defa duyuyorum böyle birsey. Doktorum rahim filmi çekecek yakin zamanda. Ama dediki once klomen ve catlatma iğnesi ile bi deneme yapalim. Klomen kullandim ama catlatma iğnesi vurmadım. Bi aksilik oldu gidemedim doktora. Birde benim rahmime ters rahim dedi. Ama sonradan mi dogustanmi bilmiyorum. Bunun etkisi varmidir. Gerçi 1 çocuğum zaten var. Olmasa oda olmazdi.

Hadi hayırlısı rahminizin sorum yaratacagini sanmıyorum olsa doktor söylerdi zaten dediginiz gibi cocugunuz da var.

Evli misiniz? Evli olup şimdilik cocuk düşünmüyorsanız ya da bekarsaniz yumurta toplama dondurma işlemi düşünebilirsiniz imkansiz diye bir şey yok olur insallah ama elinizi çabuk tutmakta fayda var.
Evliyim fakat bu işlemler çok maaliyetli . Binde gittiğim doktor doğal bı tedavi verdi yani tüp bebek olmalısın demedi acaba oyalaniyor muyum zaman geçiyor bilemedim

Evliyim fakat bu işlemler çok maaliyetli . Binde gittiğim doktor doğal bı tedavi verdi yani tüp bebek olmalısın demedi acaba oyalaniyor muyum zaman geçiyor bilemedim
Haklisiniz her şeyin fiyati uctu. Bence doktorunuzu dinleyin yine de siz, iciniz rahat etmezse bir doktora daha görünebilirsiniz.

fsh lh oranı nasıl olmali?
(Iki katiyla hamile kaldım demenizden öyle olmamalı oran diye anladım)

Back
X