Anormallik yok 8 ya da 9 cikanlarinki anormal yani benim gibiler polikistik over oldugumuz icin yumurta rezervimiz cok fazla. O rezervi bitirebilmek icin her ay cok sayida yumurtluyoruz ve hangisi yeterlige olgunluga gelecegini sasiriyor dolayisiyla ya hicbiri büyümüyor ya da yeterince buyumedigi icin çatlamıyor. Sizde bir sorun yok ki normali bu rezerviniz gayet iyi. Yalniz size sunu söyleyebilirim ben bir docente gidiyordum beni tam 1 yil oyaladı. Rahim filmine vs gerek yok once bi deneyin 1 yil diye. Aslında benim tuplerimin ikisi de sezaryenden sonra kapanmis ve 1 yilim bosa gecti olma imkani zaten yokmus. Film cektirdim iki tupum de acildi ilk ay korundum, korundukta sonraki 5. ayda hamile kaldim.aaa
Anormallik yok 8 ya da 9 cikanlarinki anormal yani benim gibiler polikistik over oldugumuz icin yumurta rezervimiz cok fazla. O rezervi bitirebilmek icin her ay cok sayida yumurtluyoruz ve hangisi yeterlige olgunluga gelecegini sasiriyor dolayisiyla ya hicbiri büyümüyor ya da yeterince buyumedigi icin çatlamıyor. Sizde bir sorun yok ki normali bu rezerviniz gayet iyi. Yalniz size sunu söyleyebilirim ben bir docente gidiyordum beni tam 1 yil oyaladı. Rahim filmine vs gerek yok once bi deneyin 1 yil diye. Aslında benim tuplerimin ikisi de sezaryenden sonra kapanmis ve 1 yilim bosa gecti olma imkani zaten yokmus. Film cektirdim iki tupum de acildi ilk ay korundum, korundukta sonraki 5. ayda hamile kaldim.
Aaa oylemi ilk defa duyuyorum böyle birsey. Doktorum rahim filmi çekecek yakin zamanda. Ama dediki once klomen ve catlatma iğnesi ile bi deneme yapalim. Klomen kullandim ama catlatma iğnesi vurmadım. Bi aksilik oldu gidemedim doktora. Birde benim rahmime ters rahim dedi. Ama sonradan mi dogustanmi bilmiyorum. Bunun etkisi varmidir. Gerçi 1 çocuğum zaten var. Olmasa oda olmazdi.