Hornet

Gaylerin kullandığı takıldığı uygulamayı kullanmış. Yazışmalar,fotoğraflar var diyorsunuz. Bu yeterli delil bence. Ya madem cinsel yönelimi farklı , bu erkekler neden evlenip kadınların başını yakıyor aşırı sinir oluyorum ya bu duruma. Paravan evlilik yapıp başkasının başını yakacağına evlenmesin ne halt ediyorsa etsinler. Olan kadına ve varsa çocuklara oluyor. Evlilik öncesi erkekleri uzun uzun inceleyip analiz etmek lazım.

Yazışmalr var işte erken boşaldın bi dahakine şunu deneriz. İlkez pasifliği deneyeceğim falan. Beraber duş alalım

Cidden bunu merak mı ettiniz? İlginç.

Evet gmailinede bildirimler gelmiş hep. Merak ettim neden delil sayılmıyor diye

Boşanmam canıma kıyarım diyor
Ay kusura bakmasın da gebersin
Gay olduğunu gizlemek için paravan evlilik yapmış, sizinde başınızı yakmış.
Allah askina hangi aklı başında kadın gay biriyle birlikte olmak ister. Karı koca değilde kanka mi olacağız..

Toplumda kabul görmek, ne mal olduğunu saklamak için yapılıyor bu tarz evlilikler cnm.

Duygu Asenanin Paramparça diye bir kitabı var, orda Türkiye'deki gay nüfusunun ne kadar çok olduğunu; bu gaylerin sırf kimlikleri ortaya çıkmasın diye evlenip çocuk yaptıklarını görüyorsun.

Kesinlikle birde manipülatör. Pislik

Tum es dost akrabasina gonder

Demi rezil etmek lazımda işte iki oğlum var
İfşa etmeyin. Çocuklar mimlenir, onlara musallat olurlar. Olan çocuklarınıza olur.

Delilllerinizi iyi saklayın. İmha etmesin sizden. Boşanın.

Kesinlikle birde manipülatör. Pislik
Ne mal olduğu ortaya çıkmasın diye sizin vicdanınıza oynuyor.

İnsanların cinsel yönelimine karışamayiz, evlenmek yerine kendi dünyalarında yaşayan gay olduğunu asla farketmeyecegimiz bir sürü gay var.
Sizinki pislik olanlardan.
Hem sizi paravan olarak kullanmış.
Hem rastgele bulduğu insanlarla sevişiyor, hastalik taşıma riski çok yüksek.
Biran önce ne yapın edin, kurtulun.
Gereksiz vicdan yapmanın anlamı yok.

Zinadan açamayız dedi. WhatsApptan benden özür diliyor onlarıda gösterdim kabul etmiyor
Yorum yapabilmek için tüm detaylara hakim olmak gerekir. Ama Adamın haysiyetsiz yaşam sürdüğü kesin bu değerlendirilebilir

Kopyaladım.

`