horoskop

Evet canım evler falan varya onları merak ediyorum canim ondan sordum

doğum haritası 12 ve 12 burçtan oluşur. her evin bir anlamı vardır canım.
en önemli evlen 1. ev: sosyal hayat, dış görünüm, sosyal yanımız ve egomuz yani yükselendir. 4.ev: aile, yuva, taşınma evimiz. 7. ev: evlilik, eş ve mahkeme evidir. 10. ev: kariyer gelecekte kendi kurduğumuz ailemizin evidir.
tehlikeli ve güçsüz evler 6. ev:evcil hayvanlar, hastalıklar, ikili ortaklıklar, iş sahası evi. 8.ev: ölüm, miras, asıl eş evidir. 12.ev: rüyalar, gizli düşmanlar, kader, içsel dünyamız evidir.
ara evler: 2. ev maddiyat, para evidir. 3.ev: kısa seyahatler, bilgi teknoloji iletişim evimizdir. 5. ev: çocuklar, aşk, şans, sanat, yetenekler evimizdir. 9. ev: dinsel hayat, düşünce, felsefe, seyahat evimizdir. 11.ev: umutlar ve arkadaşlar evimizdir.

örneğin benim 1.evim akrep. dışardan soğukkanlı ve sakinim. insanlara şüpheyle temkinle yaklaşırım. sosyal hayatta insanlara yavaş yavaş ısınırım. iyi gözlem yaparım. baş bölgem hassastır mars gezegeni akrebin yöneticisi olduğu için. vs. bu şekilde hangi evi hangi burç kesiyorsa o eviniz burcun özelliğini alır.

2. si. batı astrolojisine göre 10 gezegen var ve bunların özellikleri var. her gezegen hangi evde ise ve diğer gezegenlerle yaptığı açılara göre harita yorumlanır. mesela satürn gezegeni disiplinli. her konuda insanı zorlayarak disipline eden, iradeli, kemik yapısı güçlü ya da aşırı hassas, diş, kemik ve cilti temsil eden, öğretici, duygularını kontrol eden özelliktedir.
örneğin; satürn birinci evinizde ise: diyet yapmaya iradeli iri yada uzun boylu olabilirsiniz. gözleriniz donuk renkli olabilir. kahve ve siyah tonları hoşunuza gider.

bunun gibi

aslında bende kendi kendime internette ve kitaplarda bakarak bilgiler edindim ve yorum kattım kendiliğimden. mesela bazı ipuçları vereyim. diyelimki burcunuz balık. o zaman balık, yay, başak ve ikizler burcundaki yeniay, dolunay, güneş tutulmaları hayatınızın önemli olan dış görünüş, sosyal hayat, aile, yuva, çocuk , evlilik, kariyer gibi konuları olumlu olumsuz derinden etkiler. bunlardan olumlu olumsuz etkilenmek kaçınılmaz. ancak bunları nasıl atlatacağımız Allah ın bize verdiği iradeye sabrımıza ve kaza kadere bağlıdır. o yüzden burçlara fal tarzı bakmak yerine hayatımızı etkileyebilecek konuları gündeme getirmek şeklinde yüzeysel tutmalıyız.

ve çeşitli haritalar var: doğum haritası, ssinstri eşleşme haritası, transit yani güncel geçişler.
örneğin; haritalarda ana 4 açı var
kavuşum 0 derece. 60 sekstil yarı olumlu açı. 90 derece kare olumsuz sert açı. 120 derece üçgen olumlu açı. 180 derece karşıt olumsuz sert açı.

sinastri yani eş haritasında sanat, kadın ve aşkı sevgiyi temsil eder. mars ise erkeksi, öfkemizin dışa vurumunu, savaşı, sinirleri, maddi zevki temsil eder. bir kadının venüsü ve bir erkeğin marsı arasında bu açılardan herhangi biri varsa, özel bir çekim gücü var demektir.
biz eşimle ikimizde balık burcuyuz ancak venüs ve marslarımız farklı konumlarda. onun marsı benim venüsüme 90 derece. onun venüsü benim marsıma 60 derece ve etkileşim var.

Benimde horoskobuma bakabilecek biri varmi hedeflerime bir turlu ulasamiyorum yildiz haritamida cok merak ediyorum 23.05.1984 dogum saatimi net bilinmiyor annem aksam ezan vakti diyor bende 7/8.30 arasi olarak soyleyebilirim.

Ben de biraz ilgiliyim horoskop konusuna. Kendiminkini çıkarttırdım fakat yükselenimi başak yapmışlar, halbuki balık, ben biliyorum. Hem merkür hem venüs yengeç 4. Evin sonu diyor, o halde 5. Evde yorumlanır diyor, doğru mu? Kuzey ay düğümüm aslan, bunu yeni keşfettim, pek çok sorumun cevabını buldum. Bana rehber oldu. Sinastri bakıyor musunuz? Sorunlar hiç bitmiyor, mücadele de bir yere varmıyor :110:

Back
X