Horul horul

Pelinaycik

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2015
61
19
3
44
Eşi horlayan arkadaşlar ne yapıyorsunuz da duymayip uyuyabiliyorsunuz?Valla şaka değil cevaplariniz benim için önemli.

Burnuna yandan parmak dokunduruyorum :KK70:
Ağzını açıyo horultu gidiyo
Bi kere yakalanmıştım napıyosun sen geceleri benim burnumu mu sıkıyosun demişti :KK70:
Abartma dedim ne sıkması tek taraftan bi dokunuyorum :KK53:

Allah'tan burnu tıkalı olunca horluyo tek

Eşi horlayan arkadaşlar ne yapıyorsunuz da duymayip uyuyabiliyorsunuz?Valla şaka değil cevaplariniz benim için önemli.
Boğazını sıkasım geliyor :D Gecede 10defa uyanıp hayatım yan yat diyorum. Yana dönünce düzeliyor çünkü. Eskiden sallardım susardı, baktım olmuyor, uyarıyorum o da dönüyor. Burnunda problemi var ve çok sigara içiyor benimki. Gün oluyor sinirimden ağlıyorum. Doktora gidecekti fırsat bulamadı. O Türkiyeli, biara Türkiyeye gidersek ameliyat olacak inşallah. Yada fırsat bulursak bizim burda olacak. Ama cidden çoook zor çok hemde!

Kizsam da durtuklesem de bana mısın demiyo öyle bi horlama yok ya sanki onunla değil de aslanla yatıyorum o derece yani

Bende muzdaribim ve konu açmıştim bunla ilgili çözüm yok bazen aşırı horluyo durtuyorum yastığıni oynatiyorum dönsün diye sırt üstü yatınca horluyo zaten bana diyo bigün uyandığımda sana bi vurcam gorcen uykudan uyandirilmaktan nefret ediyo

Eskiden adamın horultusunu bile severdim
Yanımda erkek var aslanim kukruyor diye düşünürdüm
Şimdi ise adam bana öyle batıyor ki
Yürü git salona horultunu cekemem diyorum. .

Ameliyat olacakmış horlamamak için b.ku yedim :(

Çok yorgun olduğu zaman inanılmaz horlar.genelde yorgun olduğunu anladığımda ondan önce yatar uyurum.ama bazen uykumdan uyandıracak şekilde horladığında,uyandırırım ve salona gitmesini söylerim.başka türlü çözüm bulamadım...

İlk 2-3 ay horluyordu,uyandırıp döndürüyordum,yan yatınca horultu kesiliyordu.Şimdi horlamıyor Allah'tan.

Bazen salona gidip yatıyorum ya da onu gönderiyorum ve umut ediyorum geçsin bu horlamalar ..

Back
X