El Sanatları Hoş bi süsleme şekli...

cemre_SU

halasının kuzusu:)
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2007
4.903
8
683
40
Tunceli
1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

6.jpg

7.jpg

8.jpg

9.jpg
şutarafagitti

çok güzel paylaşım hatta rontgen kartları ya da fon kağıdıyla abajur tarzı bişeyler de yapılabilir. ben bunu deneyeceğim.

Ben yaptim arkadaslar gercekden de süper duruyor, birde onu mor spreyimle boyadim inanin görenler satin aldigimi zannediyor :D Hee önemli detay: Bunu yaptigimda sabahin 4'ü idi ve evde bant kalmamisti bende toplu ignelerden yaptim ufak olanlari ile ama inanin hic belli bile olmuyor:D:D Bu arada Cemre su cok tesekkür ederim bu yayinlamis oldugun guzel süsleme icin:)

ben de çoook beğendim renkli kağıdım yoktu o yüzden çalışma kağıtlarımla yaptım elimde model olsun di çoook şık oldu hem basit hem güzel bi süsleme

wow,ama bu şekli ne olarak kullanabiliriz. ya da daha farklı nasıl deneyebiliriz.

Vallahi ben bunu yaptim ve mor renkde spreyim ile de boyadim.Bunu isterseniz hem yukarisan süslü iplerle lambanizdan assagiya dogru sallanan bir aksesuar yada benim gibi silikon tabancaniz ile duvara kendi yapmis oldugum mor cercevelerin de arasina duvara da yapistirabilir siniz, inanin öyle bambaska bir hava oluyor, evime gelen misafirlerim uzaktan onu aksesua zannedip dokunduklarinda"Aaaaa Gülcin bu cok guzel nerdn aldin ? " diye sorduklarinda "Kendim yaptim" cumlesini kullanmak artik bana farz oldu:) Gercekden tavsiye ederim.:)
Sevgilerimle Gülcin...

Back
X