- 17 Temmuz 2008
- 3.378
- 1.597
- 123
- 42
- Konu Sahibi bensibelim2
bunu meslek olarak mı hobi olarak mı yapıyorsunuz?
meslek olarak yapan bir tanıdığım var. işinde çok iyi.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bunu meslek olarak mı hobi olarak mı yapıyorsunuz?
Sibel kiz mi ayarlayacan adama kendin mi asilcan nasil olacak?ben tezimden eminim denemek isterseniz özelden eşinizin iletişim bilgilerini gönderin 2 gün içinde sonucu görün :)
onlar nasıl karakterli oluyor o zaman anlamadımkarakterli nice erkekler var ama fırsat geldimi hiç kaçırmıyorlar. demek ki aslında imkan meselesi :)
vuuu çok iddialı
bunu kim yapacak peki.
eğer siz yaparsanız kabul ederim çünkü eşim olumsuzluklardan nefret eder.![]()
ne konuda modelben değil model bir tanıdığım yapacak. bugüne kadar hiç boşu yok![]()
Dikkat ediyorum senin actigin konular hep aldatma ayrilik uzerine soruyoruz evliyim diyorsun o zaman bu kuyruk acisi nedir?
ben o evli adamlara hiiiiiç rastlamadım nedense.. ben aldatılmadım sordum sadece.
ben tezimden eminim denemek isterseniz özelden eşinizin iletişim bilgilerini gönderin 2 gün içinde sonucu görün :)
Kocanda denedin mi? Sonuc ne oldu?ben değil model bir tanıdığım yapacak. bugüne kadar hiç boşu yok![]()
ayyy sana inanamiyorum cidden tamamen cocukluk... ben cvp vermiyecegine kalibimi basarim vay anasini sen ne yasadin boyke bence bu dusunceden kurtul dunyada namuslu kadin oldugu gibi allahdan korkan esini kaybetmeye goze alamiyacak erkekler cokben tezimden eminim denemek isterseniz özelden eşinizin iletişim bilgilerini gönderin 2 gün içinde sonucu görün :)
Sibel'in çevresindekiler öyleymiş. Diyobir erkek her yanına gelen kadına gel götür beni mi diyor?
O kızların mesleği ol, tabi ki de her takılana yüz veriyorlar, çok hoşsun gerçekten. Mutlu musun? Mutlusun ama en büyük hobin kadın sitesine üye olup provokasyon yapmak, insanları aşağılamak. Kız kardeşine bile için nefret dolu. Bak senin iyiliğin için söylüyorum bir yardım al.:)mutsuzmu?
aksine o kadar mutluyum ki ayrıca imkan dediğimiz o dandik sitelermi?
ben açık açık bir kadının yanaşmasından bahsediyorum yoka her sitede takılana kızlar yüz verseydii...![]()
Profiline evliyim yazmissin sibel forum burasi mahalle ortasi degil bakiyoruz profile ordan soyluyoruz. Evli degil misin?ben herhangi bir mesajımda evliyim demedim ki.
siz alıştınız herhalde hep pasif tiplere şimdi sert bir kadına rastlayınca zorundamı gitti?
ayyy sana inanamiyorum cidden tamamen cocukluk... ben cvp vermiyecegine kalibimi basarim vay anasini sen ne yasadin boyke bence bu dusunceden kurtul dunyada namuslu kadin oldugu gibi allahdan korkan esini kaybetmeye goze alamiyacak erkekler cokbende aptal kaadin degilim
![]()
Profiline evliyim yazmissin sibel forum burasi mahalle ortasi degil bakiyoruz profile ordan soyluyoruz. Evli degil misin?
Kac paraya yapiyosunuz bu isi? Ona gore yollayalimyolla bilgilerini görelim veriyormu vermiyormu?
ama dediğinin tersi çıkarsa üzülmek yok.
hayır değilim evliydim diyebilirim. bana göre değil birlikte yaşamak. onu da değiştireceğim.
Kac paraya yapiyosunuz bu isi? Ona gore yollayalim
Erkekler diyor mu? : Devet ama bir kadın her yanına gelen erkeğe gel götür beni demiyor değilmi? :)
Dikkat ediyorum senin actigin konular hep aldatma ayrilik uzerine soruyoruz evliyim diyorsun o zaman bu kuyruk acisi nedir?
Kocanda denedin mi? Sonuc ne oldu?