• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hoş bir kadın eşinize yanaşsa?

ben o evli adamlara hiiiiiç rastlamadım nedense.. ben aldatılmadım sordum sadece.

ben tezimden eminim denemek isterseniz özelden eşinizin iletişim bilgilerini gönderin 2 gün içinde sonucu görün :)

İyi madem, sorularla aldatılma muhabbeti yapıyoruz, genellemenizi test etmek için kaç tane karısını aldatmaya meyilli erkek kaç tane evli adam, kaç tane aldatıldığının bilincinde olmayan kadın, aldatmadığına emin kadın tanıdığınıza dair kaynak ve sayınızı öğrenebilir miyim?

Normalde rahat rahat yazdığınız iki dakika forumda gezseniz görürsünüz, gazetelerde okumuyor muyuz?, haberleri izlemiyor musunuz cevaplarını şimdiden kabul etmiyorum, madem kendi kendinize sosyolojik tespit yapıyorsunuz, bulgularınızdan bizlerde faydalanalım, malum bilgi paylaştıkça değer kazanır.

ben tezimden eminim denemek isterseniz özelden eşinizin iletişim bilgilerini gönderin 2 gün içinde sonucu görün :)
ayyy sana inanamiyorum cidden tamamen cocukluk... ben cvp vermiyecegine kalibimi basarim vay anasini sen ne yasadin boyke bence bu dusunceden kurtul dunyada namuslu kadin oldugu gibi allahdan korkan esini kaybetmeye goze alamiyacak erkekler cok ;) bende aptal kaadin degilim;)

bir erkek her yanına gelen kadına gel götür beni mi diyor?
Sibel'in çevresindekiler öyleymiş. Diyo
mutsuzmu?
aksine o kadar mutluyum ki ayrıca imkan dediğimiz o dandik sitelermi?

ben açık açık bir kadının yanaşmasından bahsediyorum yoka her sitede takılana kızlar yüz verseydii... :D
O kızların mesleği ol, tabi ki de her takılana yüz veriyorlar, çok hoşsun gerçekten. Mutlu musun? Mutlusun ama en büyük hobin kadın sitesine üye olup provokasyon yapmak, insanları aşağılamak. Kız kardeşine bile için nefret dolu. Bak senin iyiliğin için söylüyorum bir yardım al.:)

Kesinlikle eline fırat geçmediği için ama o potansiyeli olan bir erkeğe sadık olarak bakmam..
Ama her erkek eline fırsat geçse aldatır diye birşeye inanmıyorum..
Genelleme benim için yanlış çünkü kadınlarda aldatıyor erkeklerde bizim için her kadın aldatır deseler hiçte hoşumuza gitmezz.
Aldatmayan insan aldatmaz eline fırsat geçsin yada geçmesinn..

Evli değilim ama 4 yıllık ilişkim var güvenim sonsuzz ama asla belli etmem:KK53::KK53::KK53:
Laf sokarım iğnelerim şakayla karışık ağzını ararım..
Mesela bugün(klavyede K ile L harfi yanyana ya) Askimmm yazacağına Aslimmm yazmışş..
Aslı kim la diye yapıştırdım hemen ikimizde güldük geçtik tabi sonra ama ummadık anda göz korkutmakta fayda var..

Ve kesinlikle fırsat gelince aldatacak bir insan için asla Allah yoluna çıkarmasın demem..
Çıkarsınki gerçek karakterini görimm.. benim için bu böylee...
Ben karşımda nasıl ki kaslı bir erkeğe ayılıp bayılmıyorsam o da karşısında ayılıp bayılan bir kıza doğru gitmemeli..
Gidecekse benimle işi olmasın çünkü o sadakat değildir dediğiniz gibi fırsatını bulamamış oluyor.

Kadının yedi nefsi varmış, yedisine sahip olurmuşta erkek birtanesine olamazmış..
Bence bir erkeği ancak ve ancak Allah korkusu engelleyebilir. Aşkmış,sevgiymiş faso fiso. Çünkü onca mahalle baskısına, koca dayatma ve kısıtlamalarına rağmen oturdukları yerden kadınlar bile - kadınlar bile diyorum çünkü bu yönde kadınların uzerınde daha fazla- aldatıyosa erkeğin elinin kiri olduğu bir ülkede bu iş onlar için daha kolay. O yüzden Allahtan korkmalı erkek. O zaman işte evet aldatmaz diyebilirim.

ayyy sana inanamiyorum cidden tamamen cocukluk... ben cvp vermiyecegine kalibimi basarim vay anasini sen ne yasadin boyke bence bu dusunceden kurtul dunyada namuslu kadin oldugu gibi allahdan korkan esini kaybetmeye goze alamiyacak erkekler cok :KK66: bende aptal kaadin degilim:KK66:

yolla bilgilerini görelim veriyormu vermiyormu?
ama dediğinin tersi çıkarsa üzülmek yok.

Dikkat ediyorum senin actigin konular hep aldatma ayrilik uzerine soruyoruz evliyim diyorsun o zaman bu kuyruk acisi nedir?

Kocanda denedin mi? Sonuc ne oldu?

Kızlar o eş mevzusu şaibeli. Bir mesajında dedi ki bana: Ayrılmak üzereyiz, hemen 2 gün sonra yani dün başka topicte eşim öldü dedi. Anlamadım o nasıl oluyor.:KK53:

Son düzenleme:
Back
X