• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hoş bir kadın eşinize yanaşsa?

okb ile alakası yok hanımlar tuvalet sadece bir örnek ben yalnız yaşama alışmışım bir başka adamla olmuyor her şeyi batıyor bunu evlenince daha iyi anladım o da sağolsun hiç anlamadı beni ve sonunda bu aşamaya geldim ve gayet memnunum. :)

okb ile alakası yok hanımlar tuvalet sadece bir örnek ben yalnız yaşama alışmışım bir başka adamla olmuyor her şeyi batıyor bunu evlenince daha iyi anladım o da sağolsun hiç anlamadı beni ve sonunda bu aşamaya geldim ve gayet memnunum. :)
sibel sen geyiğe konu aç geliyorum ben halledeceğiz bu işi bu gece üzülme

adam tuvaletten cıktıktan 2 saat sonraya kadar giremiyormus sibel o tuvalete.

of hay sağol beliscim ya :KK48:

konunun gidişatını falan hiç bilmiyorum ama şu yoruma sebepsizce ve hunharca güldüm Allah iyiliğini versin :KK53:

yani büyük tuvaletsiz bi dünya yok ondan anlamlandıramadıydım :110:
ama kokması problemmiş
o da halledilir aslında
niye kafa yorduysam
ama havalandırılabilir, parfüm flan :110:

gönlümün kraliçesi mune hoşgeldin
az daha gelmesen ben sibeli iyi edecektim kısmet değilmiş :KK43:
sibel başka konu aç geyiğe ben geliyorum

Hoşbuldum:KK52:
Halbuki ben bensibelim2 hanıma kaç kere hoşgeldiniz dedim, o beni hiç sizin gibi karşılamadı, başka bir konu açmış bdv'de bölüme uygun değildi kapadım, bu bu gece 2. yanlış konu, bir söyleyiniz Allah aşkına, BDV'de bölüm kurallarına uymayan üyelere ne yapıyoruz biz?

Hoşbuldum:KK52:
Halbuki ben bensibelim2 hanıma kaç kere hoşgeldiniz dedim, o beni hiç sizin gibi karşılamadı, başka bir konu açmış bdv'de bölüme uygun değildi kapadım, bu bu gece 2. yanlış konu, bir söyleyiniz Allah aşkına, BDV'de bölüm kurallarına uymayan üyelere ne yapıyoruz biz?

mune abla sana özel bi mesajım var :110:

Back
X