• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hoş bir kadın eşinize yanaşsa?

Hoşbuldum:KK52:
Halbuki ben bensibelim2 hanıma kaç kere hoşgeldiniz dedim, o beni hiç sizin gibi karşılamadı, başka bir konu açmış bdv'de bölüme uygun değildi kapadım, bu bu gece 2. yanlış konu, bir söyleyiniz Allah aşkına, BDV'de bölüm kurallarına uymayan üyelere ne yapıyoruz biz?

tamam ama insanın öğrenme payı olamazmı?
hoşgörü lazım değilmi herkes forum dehası olarak doğmuyor :)

Halbuki ben bensibelim2 hanıma kaç kere hoşgeldiniz dedim, o beni hiç sizin gibi karşılamadı, başka bir konu açmış bdv'de bölüme uygun değildi kapadım, bu bu gece 2. yanlış konu, bir söyleyiniz Allah aşkına, BDV'de bölüm kurallarına uymayan üyelere ne yapıyoruz biz?
kraliçe senden gelen her şey baş tacı :)

sibel şimdi banlanacaksın ama döndüğünde beni bul mesaj falan olabilir, halledeceğiz senin travmaları üzülme kardeş

N'olur yapmayın, banlamayın Sibel'i. Lütfeeen

AY KIZLARRRRRRRR YAZMAYIN SUNA YAA ALLAH ASKINA YONETICI OLMAK ISTIYORMUS SIZDE HALA SUNA PRIM VERIYOSUNUZ BIRAKIN ONU ABAZAA ERKEK CEVRESI VE ESKORT ARKADASLARIYLA BB

AY KIZLARRRRRRRR YAZMAYIN SUNA YAA ALLAH ASKINA YONETICI OLMAK ISTIYORMUS SIZDE HALA SUNA PRIM VERIYOSUNUZ BIRAKIN ONU ABAZAA ERKEK CEVRESI VE ESKORT ARKADASLARIYLA BB

aaa bu sitede mi yönetici olmak istiyormuş
ulen bugün gerizekalıya bağladım
şimdi düştü jeton
ahaha sizden 25 sayfa sonra gülüyom :KK70:

kızlar bu ekip dağılmasın sibel foruma geri döndüğünde bu işi halledelim, gerçekten ben bunu görev biliyorum kendime, bu kadıncağız çok zor durumda, psikoterapı vs de almıyo, topluma zarar. patlamaya hazır bomba gibi dolanıyo aramızda yani. hep birlik halledelim bu işi sibel dönünce kardeşler

kızlar bu ekip dağılmasın sibel foruma geri döndüğünde bu işi halledelim, gerçekten ben bunu görev biliyorum kendime, bu kadıncağız çok zor durumda, psikoterapı vs de almıyo, topluma zarar. hep birlik halledelim bu işi sibel dönünce

ben toplumda her ay asgari ücretin 15 katı para girişi sağlıyorum o zararsa bilemem :)

Back
X