Hoş,güzel aşk sözleri

Kololove

H'erseyin farklı ♥
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2011
1.305
0
106
Kızlar komik olacak belki ama tıkandım kaldım sizlerden yardım istiyorum.
Ben sevgilime 1. yıldönümümüz için bir kutu hazırlıyorum. 365 kalpten oluşuyor.
Birer cümlelik şeyler yazıyorum her kalbe. Buraya kadar güzel ama şu an tıkandım kaldım.
Sadece 70 kalpcik kaldı ama aklıma gelebilecek herşeyi yazdım durdu beynim.
Sizlerin şöyle bildiğiniz ,hoş , güzel aşk sözleri varsa bi kaç tane yazabilir misiniz?
Lütfeeeen.

Aaaa yapmayın kızlaaar.
Kimse yardım etmeyecek mii?
:18:

ben yazayım bi tane:)
Sana bir sevda sunsam Yüreğimin en güzel pınarından Öyle bir sevda ki, içilesi Ö...yle bir sevda ki, kendinden geçilesi İçer misin?

ben yazayım bi tane:)
Sana bir sevda sunsam Yüreğimin en güzel pınarından Öyle bir sevda ki, içilesi Ö...yle bir sevda ki, kendinden geçilesi İçer misin?

Ay çok hoş tatlım. Çoook teşekkür ediyorum sana..

Bir can dedim seni tarif ettiler.bir yudum sevda dedim onda var dediler.dost dedim,ömür boyu dediler. Yüreği yanık, sevdaya sadık, sevgiye layık, seni gösterdiler.

aşk, puzzle'ın eksik parçasını tamamlamaktır.. (ufak bir tavsiye canım şıpsevdi sakızları vardı ya onlarda küçük aşk notları vardı.. arama motoruna yaz veya love is diye ara bulursun bişeyler..)

sevgilim için bende kartlar hazırlamıştım örnekler yazim hemen;

doğan her yeni günün sabahında içimde gözlerini görebilme aşkı olmasa bu hayatın anlamı kalmazdı.

ne yıldızları istiyorum gece yarıları.ne güneşi istiyorum. çok değil birtanem seni istiyorum.
beni uyut kalbinde

sana hayalimi söyleyim mi? en iyisi kendim getireyim.

herhangi birşey beni sıkıntıya soktuğunda beni anlayacak tek kişi sensin.

ağladığım zaman neşemi çoğaltan,gözyaşlarımı yokeden tekkişi sensin.

seni düşünürken söylenecek birşey var.hepsi eşsiz güzelliğinde gizli.

sen benim eş ruhumsun.seni görmek için geri geldim.
sadece seninle olmak istiiyorum sonsuza.

içim yanıyor arıyorum seni

zamanımı tek paylaşmak istediğim kişi sensin.

unutmuş olsam her sabah hayalinle uyanmazdım
hayalin değil gerçeğini istiyorum.

kokunu özledim.rüzgar aşkımı getir bana.
senden ilk andan itibaren vazgeçmedim
sensiz hiçbirşeyin tadı yok

yüreğimin yarısı senin hakkındı.şimdi yanımda birtek sen olmalıydın.

Seninleyken bambaşka biriyim ; kendime daha çok benzeyen biri . .

Sanırım hiç tanışmamış olsaydık bile seni özlerdim . .

Senle mutsuz olsam bile, sensiz kaldığımdaki mutsuzluğuma değişmem bu mutsuzluğu...

Şimdilik aklıma bu kadar geldi. Geldikçe yazarım :)​

Son düzenleme:
Hepinize çoook teşekkürler kızlarrr.
Aklınıza geldikçe yazın,bekliyorum.

fikir çok hoşuma gitti.kalplerin üzerine mi yazacaksın.yoksa kalp kolyeler oluyor ya açınca resim çıkıyor öyle mi olacak.forumun aşk mektupları bölümüne baktın mı.orada da güzel sözler var.sonra sevgini haykır bölümü var.yarın sabah aşağıdan şiir kitabı alıp yazarım.artı şahsen yazdıklarınıda merak ettim.bitince fotoğrafınıda koyar mısın.

bir fikir daha aklıma geldi.okuldayken okuldaki kızlardan birinin sevgilisinin babası çicekçiydi.3 hafta falandı çıkıyorlardı.belkide 2 hafta.çocuk kıza güller getirmişti.çok güzellerdi.kırmızı kırmızı.her beraber oldukları güne bir kırmızı gül.arada da 3 tane beyaz gül vardı.onlarda 3 gün kavgalılarmış onu temsil ediyormuş.sende kalpleri kırmızı yaparken tartışmalı olduğunuz zamanlardaki gün kadar farklı renktede yaapbilirsin.o günlerde senden ayrı idim .buna rağmen genede hayatıma girmiş olduğundan hayatıma güzellikler katıyorsun gibi bir ifade katabilirsin.

Sen benim; Yaradan’dan ötürü yaradılanı sevişim, Bir adım gelene on adım gidişim, Ve herkesi olduğu gibi kabul edişimsin..
Sen benim; Bugünüme şükür yarınıma dua edişim, Azla yetinişim, çoğa göz dikmeyişim, Ve kapanmayan avuç içimsin...

sen benim sarhoşluğumsun..
ne ayıldım, ne ayılabilirim, ne de ayılma isterim..
....
yanıp sönen ışığına düşe kalka giderim....

seni bir kere öpeyim desem ikinin hatrı kalıyordu. iki kere öpeyim desem üçün boynu bükük.. =)

Seninle buluştuktan sonra üstüme sinen kokunu seviyorum.

"Dünyadaki en güzel kalbin, başka bir bedende bana ait olmasının verdiği o tarifsiz huzuru yaşıyorum."

"Sesini duyunca ötüşmeye başlar göğüs kafesimdeki o suskun kuşlar.."

”Belki seni ısıtamam ama beraber üşüyebiliriz”

Sen göğsümde uyurken ben kıpırdamam bile uykun kaçmasın diye…

Hepinize çok teşekkür ederim kızlar. Hediyem bitti. Yakında sahibine ulaşacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…