Hoşbeş Sayfası

adra

Yalnız gülüşümü yakala,öfkem çok ağır gelir sana.
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2008
13.765
13.418
823
Selam herkese.

Derdi tasası olan,muhabbet etmek isteyen herkes buyursun gelsin.Güzel dostlukların başlaması dileğiyle hoşgeldiniz.

bismillah diyelim, ayağımı sileyim
hooooop ben geldimmmm
hayırlı uğurlu olsun topiğin
merhabalar efendimmm

hayırlı olsun topiğiniz
merhabalar deyip dalıyorum topiğe...

Bugün pazar kimse yok.Benim gibi bahtsız çalışan yoktur heralde.Kahvaltımı yapayım ben de.

bismillah diyelim, ayağımı sileyim
hooooop ben geldimmmm
hayırlı uğurlu olsun topiğin
merhabalar efendimmm

Hoşgeldin canım.Bugün pazar kimse yoktur dedim ama beni yalnız bırakmadın.Muhabbete de beklerim her zaman.

Emellll gel kız açtım topiği.

Simit zeytin,peynir,reçel eşliğinde kahvaltımı yapıyorum.Buyrun gelin hanımlar.Anneme az reçel koy dedim yanıma.Koca bir kaseyi koyuvermiş.

hayırdır rejimde misin yoksa?

Ben kendimi bildim bileli rejimdeyim.Lafta öyle ama görüntü öyle demiyor.Rejimdeyim demek ağzıma dolanmış.Ama bir haftadır iyi gittim maşallah bana.

Yaş olarak yolun yarısını geçtim ama üniversiteli müşterilerimden sinema teklifi alıyorum.Beni genç sanıyorlar.Biraz önce yaşımı söyledim bakalım ne diyecek.

Hayatta inanmam diyor.

Hayırlı uğurlu olsun yeni topiğiniz Bol sohbetler, vıdı vıddılar, dırdırlar diliyorum

Ahh ahhh gençliğimde nerdeydin be çocuk.Ne kibar ve tatlısın öyle.Seni görünce mutlu oluyorum,çok güzelsin,çok güzel gülüyorsun diyor. Halbuki bilmiyor ki makyajla güzelim.

Kızlar gelsenize yahu deli gibi kendi kendime konuşuyorum.

Hayırlı uğurlu olsun yeni topiğiniz Bol sohbetler, vıdı vıddılar, dırdırlar diliyorum
Teşekkür ederim canım hoşgeldin.Vıdı vıdı,dır dır güzelmiş.

yaş farkı fazla değilse kaçırma

hayırlı olsun topiğin cnmm

yaş farkı fazla değilse kaçırma
Yok canım ya baya fark var.Dün feysimi istedi.Herkese vermem hem müşterim,hem temiz yüzlü kibar bir çocuk kıramadım verdim.Benim için yeni feys açmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…