Hoşça Kalın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

of bana da oldu o bi kere. Unutmuşum da banım açılıp mesacı görene kadar anlamadım bile neden banlandığımı. Ben uslu duruyorum artık bir ayı geçti hala banlanmadım. Rekor kırıyorum

Türkçe düzelte düzelte kendimden oldum bu forumda yabancı olsa o bile Türkçe'yi çoktan öğrenmişti bari giderayak öğrenin..."Hoşça Kalın" değil Hoşçakalın
Türkçe yapım eki alan bi sözcük olduğundan yanına gelen ekler bitişik yazılır. Madem o kadar takintilisiniz once kendinizden başlayın.

Site Manifestosunda 17. maddede şöyle bir ek vardır:
ek. 3- Sitede veda yazıları veya gel çok özledik yazıları kesinlikle yasaktır. Kalana git gidene de kal demedik bu güne kadar.

Konu içeriklerini sildiğiniz için aldığınız banı burada konusunu silen herkes alıyor, isterse site ilk kurulduğundan beri üye olsun ister 10 günlük üye olsun, 10 yıllık üye olmak kurallara uymamak anlamı taşımadığı gibi kurallarda esneklik sağlanması için bir gerekçe de değildir.
Biz burada adalet dağıtmıyoruz elbette ama site kurulduğundan beri var olan kuralları tüm üyelere eşit olarak uygulamaya azami dikkat ediyoruz.

Bizlerde insanız, hatalarımız olmuyor mudur? Hatasız insan olur mu hiç? Elbette hatalarımız oluyordur.

Kimse
10 yıl önceki düşüncelerinde değil ama kurallar belli, bu kuralları okuyarak üye oluyorsunuz, bu siteye üye olduğunuz andan itibaren kuralları okumamış olsanız dahi okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız ve tüm kurallara uymakla yükümlüsünüz, uymuyorsanız site yöneticileri gerekli işlem neyse onu yapar.

Kaldı ki 10 yıl önceki düşüncelerinizi 4 ay önce silmişsiniz, ailevi konunuzu açalı 3 ay olmuş, ki site manifestosunda, kullanım sözleşmesinde yazan konu silmek yasaktır kuralı konuyu açtığınız BDV'de de bölüm kurallarında yazılıydı, açmadan önce keşke okuyup pişman olacağınız bir konu açmasaydınız, içerik silme cezası size saçma ve esnetilebilir bir ceza gibi gelebilir ama herkes sizin gibi 3 konusunu silse bu sitede konu diye bir şey kalmaz, yorum yapanların ne eksiği var, o zaman onlarda yorumlarımız havada kaldı bizde yorumları sileceğiz deseler, sonra?

Kusura bakmayın, üyelik iptali istiyorsanız bunu özelden yazıp isteyebilirdiniz ama hazır gidiyorum gider ayak bir kuralı daha umursamadan konu açayım diyorsanız, bu cevaba da hazır olmanız gerekir.

Bize sizi uğurlamak kalıyor.

Asla kimse kişisel almasın, öyle algılamasın, sistem basit aslında, bazı kurallar var, bu kuralları uygulayanlar var, uymadığınızda dişlerimizi gösteriyoruz ama anlık, sonra biz unutuyoruz geçip gidiyor, zaten herkese kafayı takıp aklımızı bozacak kadar dengesiz insanlar değiliz, bizim derdimiz kurallar, burada kurallar olmasa vay anam vay, gün görmemiş küfürler öğreniyoruz sonra:)))

Not: Dişlerimi göstermediğimde bir giderim var aslında :)(kendini beğenmişlik smiley'i yok mu yönetim)

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…