- Konu Sahibi Endoplazmik1kulum
-
kesin kararınız buysa hoşçakalın.ancak kurallarda bu yazıyor zaten, yani konu açarken yorum yazarken çok dikkatli olun silinmiyor diye ,sizi çok riske atan bir şeyse yöneticilerle konuşsaydınız durumu keşke.10 yıldır üyeyim kadınlar kulübüne bazen derdimi anlattım,içimi açtım,bazen derdini anlatanlara cevap yazdım.Her birinizi gerçekten yakın arkadaşım gibi gördüm,tabiri caizse derdi ile dertlendim.Öğretmen bir anne olarak burda olmaktan genellikle keyif aldım.Öğretmen arkadaşlarımın,anne arkadaşlarımın paylaşımlarını da takip ettim.Anne olmayan,öğrenci olan,sınav telaşında olan,iş arayan,ev hanımı olan arkadaşlarımın da,bazen genel bazen özel mesajlarla birbirimizin yanında olduk,ama buraya kadarmış 10 yıl önce açtığım bir konuyu sildiğim için cezalandırıldım,10 yıl önceki düşüncemin değişmiş olması ve konumu silmiş olmam gayet insani bir durumdur.Son döneme ait bir konuyu da sildim ailevi bir mevzu olduğu için.Kadınlar kulübü üyelerinin geneli olan kadınları bu şekilde rencide ederek bir üye kaybetti.Beşki bu nedenden ötürü daha çok üye kaybedecek.Kırdığım biri olduysa lütfen özrümü kabul etsin.Hakkınızı helal ediniz
Hoşça kalın...Sevgilerimle
SEN mi? Bu seviyeye hoşça kal demedim ben!Sitenin kuralları var konuyu silemezsin...10 yıl da olsa yeni de olsa ...Sitenin binlerce üyesi var zaten kendin bilirsin....Ailevi konuysa bastan acmayacaksın yorumları alıp sonra işin bitince konu silmek olmuyor işte...O zaman herkes siler...Her kuralın bi sebebi de var...Burası kaybetmiyor kurallara uymayanlar zaten yasaklanıyor kazanıyor yani...Bazıları da dünya kendi etrafında dönüyor sanıyor burda 3-5 üye olsak tamam da senin yoklugunu farkeden bile olmaz güle güle
Nasıl siliniyor ki konu
10 yıldır üyeyim kadınlar kulübüne bazen derdimi anlattım,içimi açtım,bazen derdini anlatanlara cevap yazdım.Her birinizi gerçekten yakın arkadaşım gibi gördüm,tabiri caizse derdi ile dertlendim.Öğretmen bir anne olarak burda olmaktan genellikle keyif aldım.Öğretmen arkadaşlarımın,anne arkadaşlarımın paylaşımlarını da takip ettim.Anne olmayan,öğrenci olan,sınav telaşında olan,iş arayan,ev hanımı olan arkadaşlarımın da,bazen genel bazen özel mesajlarla birbirimizin yanında olduk,ama buraya kadarmış 10 yıl önce açtığım bir konuyu sildiğim için cezalandırıldım,10 yıl önceki düşüncemin değişmiş olması ve konumu silmiş olmam gayet insani bir durumdur.Son döneme ait bir konuyu da sildim ailevi bir mevzu olduğu için.Kadınlar kulübü üyelerinin geneli olan kadınları bu şekilde rencide ederek bir üye kaybetti.Beşki bu nedenden ötürü daha çok üye kaybedecek.Kırdığım biri olduysa lütfen özrümü kabul etsin.Hakkınızı helal ediniz
Üye olurken kuralları okuyor ve onaylıyoruz. Üye olduktan sonra bin yerde karşımıza çıkıyor bu kurallar. Unuttuysak tekrar açıp okuyabiliyoruz.
Bu kural da en çok dile getirilen kural. Konularınız silinmez, bunu göz önünde bulundurarak yazın diye uyarı geliyor. Buna rağmen siliyorsanız doğal olarak cezalandırılırsınız. 10 yıllık bir üye olarak bunu bilmemeniz ya da bilip umursamamanız üstüne de trip atmanız çok hoş.
Yalnız küsüp gitmek efsane olmuş. Siz de hoşçakalın.
Ben de küsmeden ve fakat kendimi öyle bir gömerekten gideceğdim ki az daha. :/
Profesyonel kursa başlıyorum ve burası vaktimi almasın diyordum, bir de üstüne banlandım vayy...
İçli içli bir yazmışım ama nasıl...
Sonra döndüm bi okudum "Bunu zaten konu olarak açarsan bir daha giremezsin, iyi düşün." dedim, dont yani.
İnsan kendine bunu yapmamalı.
Az daha beni kaybediyordunuz Kudr.
10 yıldır üyeyim kadınlar kulübüne bazen derdimi anlattım,içimi açtım,bazen derdini anlatanlara cevap yazdım.Her birinizi gerçekten yakın arkadaşım gibi gördüm,tabiri caizse derdi ile dertlendim.Öğretmen bir anne olarak burda olmaktan genellikle keyif aldım.Öğretmen arkadaşlarımın,anne arkadaşlarımın paylaşımlarını da takip ettim.Anne olmayan,öğrenci olan,sınav telaşında olan,iş arayan,ev hanımı olan arkadaşlarımın da,bazen genel bazen özel mesajlarla birbirimizin yanında olduk,ama buraya kadarmış 10 yıl önce açtığım bir konuyu sildiğim için cezalandırıldım,10 yıl önceki düşüncemin değişmiş olması ve konumu silmiş olmam gayet insani bir durumdur.Son döneme ait bir konuyu da sildim ailevi bir mevzu olduğu için.Kadınlar kulübü üyelerinin geneli olan kadınları bu şekilde rencide ederek bir üye kaybetti.Beşki bu nedenden ötürü daha çok üye kaybedecek.Kırdığım biri olduysa lütfen özrümü kabul etsin.Hakkınızı helal ediniz
Haha insan banlanınca bi bozuluyor haliyle. Hele o ban beklemediğin anda geldiyse ikinci üyelikle falan gelip dağıtıp gitmeyi de düşünmüyor değil insan. Ama çoğu zaman biliyorsun banlanacağını, ben biliyorum en azından
Sen gitme bi yere nüffen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?