- Emoji Skoru
- 14.967
- Puanlar
- 408
- Konu Sahibi papatya gibi beyaz veince
-
Yuzume karsi git diyorsun ama, sanki gozlerin kal der gibi gibi.Gidiyorum gidiyorum deyip gidemiyorsun sen de yarım saattir pek gidesin yok gibi sanki.
Çok saçma, dert diye kendinize edindiğiniz konu da ayrıca saçma da neyse. Hoççagalın.Buraya sadece biraz dertleşmek için girmiştim ama görüyorum ki bu platform empati ve saygı yoksunu insanların başlık açıp derdini anlatan kişileri zorbaladığı bir yermiş.
Aile içinde yaşadığım bir haksızlığı, adaletsizliği ve psikolojik baskı ve manipülasyonu anlattım.
Anlattığımı anlamayıp beni suçlayanlar oldu, her başlıkta olduğu gibi.
Ve yönetim onları engellemek yerine beni engelledi....
Kadınlar kulübü koca bir vakit kaybı gerçekten.
Güzel kalpli çok insan var, hepsine selam olsun, ama ben burada kalmayacağım, bu toksik ortam ve toksik yazarlar insanı zehirliyor.
Yönetim de buna çanak tutuyor.
Protesto ediyor ve hesabımı kapatıyorum.
İtaat değil kurallara saygı diyoruz biz ona. Yerinde adımlar atılyorsa saygı duymaktan başka ne yapmamız gerekiyor? Bu forumun kuralları var, dolu dolu yazmışlar. Kurallara uymayan üyeler geçici süreyle ya da süresiz engelleniyor kural ihlaline bağlı olarak. Bunlar olmasa bir düzen sağlanamaz forumda..Siz yönetime tam itaat devam edin , sevgiler :)
Buraya sadece biraz dertleşmek için girmiştim ama görüyorum ki bu platform empati ve saygı yoksunu insanların başlık açıp derdini anlatan kişileri zorbaladığı bir yermiş.
Aile içinde yaşadığım bir haksızlığı, adaletsizliği ve psikolojik baskı ve manipülasyonu anlattım.
Anlattığımı anlamayıp beni suçlayanlar oldu, her başlıkta olduğu gibi.
Ve yönetim onları engellemek yerine beni engelledi....
Kadınlar kulübü koca bir vakit kaybı gerçekten.
Güzel kalpli çok insan var, hepsine selam olsun, ama ben burada kalmayacağım, bu toksik ortam ve toksik yazarlar insanı zehirliyor.
Yönetim de buna çanak tutuyor.
Protesto ediyor ve hesabımı kapatıyorum.
Gitmiş ,hayır bizim suçumuz ne yani sanki kayınpedere güvercinle posta yollucaz sakın bunlara ev alma ha diye.Yuzume karsi git diyorsun ama, sanki gozlerin kal der gibi gibi.
Bir gun forumda yedigimiz beddualari alt alta yazip hangileri tutmus diye bakmak lazımGitmiş ,hayır bizim suçumuz ne yani sanki kayınpedere güvercinle posta yollucaz sakın bunlara ev alma ha diye.
Eltiye kocaya kaynanaya kp’e kızan boyuna bize yardırıyor beddualar havada uçuşuyor ,ama günün sonunda zehirli toksik biz oluyoruz, üstüne bir de ulusa sesleniş.
Hahaha birinci sırayı, amac ne reis led bire yazmıştı sanırım umarım senin de başına gelir arabada ossbir çeken görürsün o zaman diyeBir gun forumda yedigimiz beddualari alt alta yazip hangileri tutmus diye bakmak lazım
Hahaha ayy evet hatirladim.Hahaha birinci sırayı, amac ne reis led bire yazmıştı sanırım umarım senin de başına gelir arabada ossbir çeken görürsün o zaman diye
Saçtan zor çıkıyor yapışır o zor çok zor kardeşim diyen kimdi ya bibi ya sendinHahaha ayy evet hatirladim.
@Led_BiR_Vele_DisTiri beddua tutarsa allasen haber verin ahhshd
BendimSaçtan zor çıkıyor yapışır o zor çok zor kardeşim diyen kimdi ya bibi ya sendin
Burda ordinaryüs profesörü olan bayağı kişi var.Ya lütfen bakın en son konumda kardeşimin Çay koy dedik diye sinir krizi geçirmesinden, kirli tabağını makineye bile koymamasından şikayet edince kıskanç olmakla yaftalandım. Eve gelemez demişim gibi gelebilir orası da onun evi diyenler oldu.
Başka konu sahiplerinin yorum olarak çok saçma bir insansın, hiç normal değilsin diyenler oldu.
Basit gibi geliyor ama çok tuhaf insanlar var.
Ben niye farklı pencereden bakabiliyorum? Çok mu iyi niyetliyim çok mu temiz kalpliyim muhteşem miyim yoo? Sadece biraz empati.
Hak vermek vermemek ayrı, üslup ve bakış açısı çok ayrı bişey. Size yazmış oldum kusura bakmayın.
Aklıma geldikce gülüyorummHahaha birinci sırayı, amac ne reis led bire yazmıştı sanırım umarım senin de başına gelir arabada ossbir çeken görürsün o zaman diye