• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hoşçakal eşim....ben gidiyorum:(

Canım daha önceki konularına baktım ama eşinle probleminin 3, insanlardan kaynaklabdığını ve hep yıprandığın sonucuna vardım kararını vermiş yeni bir yola çıkmışsın yeni yolunda hep ii insanlarla karşılaşman ve mutluluğu kaybetmemek üzere bulman dileği ile

bir bavul dolusu yürek sancısı
ve birdaha senin günaydınn bebeğiiimmm demeyeceğinin acısı var elimde
bitti artık
bu kez ben gidiyorum

gözyaşlarıma hakim olamadım bu kadar mı içten bu kadarmı samimi anlatılırdı ya..allah yardımcın olsun canım..allah yolunu açık etsin allah iyilerle karşılaştırsın..kahroldum.........................

şu konu başında yazdığın cümleler ne bir edebi ölçü içeriyor
ne bir edebi sanat yönü var..
sadece ama sadece SAMİMİYET akıyor

seni tanımıyorum etmiyorum ama ağlattın kız beni:((((((((((((senağlama

çok kötü oldum ya:(((

bunlari yazacak duygularda olman inan beni cok uzdu...ama yazdiranlar utansin....herseyin hakkinda hayirlisi olmasini ve mutluluga yakin olmani dilerim:teselli:

keşke bir yolu olsa demi.canın gib sevdiğin birini kolayca unutmanın.ama yok.seviyosun hemde çok ama sevdiğin kadar sevilmiyosun.belki doğru kişi o değil senin için bunu da biliyosun.ama çaren yok çaresizsin.diyosun ki ALLAH'ım bana onsuzlupa dayanacak güç verirmisin sevdiğim halde ayrılsam.soruyosun kendine de ama cvp DAYANAMAZSIN oluyo hep ve sen bir sevgi kırıntısı uğruna koca bir acıyı göğüslemeye devam ediyosun.Hme de TEK BAŞINA...

senağlamasenağlamasenağlama

Sevmek işte bu tutarsızca delice sevmek...
Sevmek sevdigini mutlu gormektir...
Senle yada sensiz.
Son hoşçakalın acısı kalbinde
ve Biliyorum ki bu acı cok büyük cok derin..
Hiç bir söz saramaz avutamaz senin acılarını şuan...
ama acılarla büyüoruz acılarla yürüyoruz,,ölüyoruz işte.
Zaman diyecegim sana lazım olan sadece zaman.
Unutmaycaksın belki inan
Ama kalbindeki o derin acı silinicek
Yerini yepyeni umutlar alıcak inan.
Her kışın sonu bahardır....
Kalbinde yeni sevgi tomurcuklarını yeşermesini dilegiyle cnm...

tüylerim diken diken oldu..o kadar yürekten yazmışsınız ki inşallah umutlarınız hep yemyeşil kalır,mutlu kalı...
sevgiyle kalın...

nasıl zor bişey insanın hayatının yarısını başka bi yerde ebırakması. yeni bi hayat kurmaya çabalaması.
bende dün akşam buna benzer bi olaydan geri döndüm. o an hissettim işte buna yakın duyguları. ama yazdıklarını olurkeninan bu duyguların içine gömüldüm

Ne yazsak bu aralar seni teselli edemeyiz ama...yeni yaşantında ayaklarının üzerinde durmayı öğrenmek için fırsatları iyi geliştirmen ve ufkunu açman dileği ile .. değmeyene değmez ağlamak yıpranmak unutma. canım, seni içten kucaklaıyor öpüyorum

bu duygulu yazini okurken gözlerim doldu,
bu yazdiklarin , benim hep icimden gecirdiklerime nekadarda benziyor,
ama ben bunlari söyliyemdim henüz,
bir gün gelecek gibi öyle düsünüyorum,
bende bunlari söyliycem...
Allah seni bundan sonra güldürsün, yüzünden gülümsemeyi eksik etmesin....
herseyde bir hayir vardir unutma, herseye yeniden basla....umudunu yitirme...::))

Son düzenleme:
çok üzüldüm ya gözlerim doldu, insanın sevdiği birini terketmek zorunda kalması çok zor olmalı allah kolaylık versin umarım olumlu olur

Canim mutsuz olarak hayatina devam etmektense kesip atmak arkaya donmemek en dogrusu.Yolun acik olsun.Bundan sonraki hayatinda mutlu ol.Allah yardimcin olsun

hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum arkadaşilar çok sağolun yorumlarınız için
hayatımdaki kangren olan bu kolu kesip atmam unutmam zor olacak ama bunu başarmak zorundayım yıllardır dayandım yapabileceğimin fazlasından fazlasını yaptım ama hep bi yerde tıkantdı tükendim.... umutlarımın beni yenien mutlu etmesini çok istiyorum senağlama
hepinize tekrar tekrar teşekkür ediyorumŞeniz

Back
X