hoşgeldin bebeğim

kalbiminsahibio

YAĞMUR KÖMÜRCÜ
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2015
1.982
984
09. 05.2015 cumartesi 11:05te sezaryen ile doğdu bitanecik oğlum. ben uyanmadan bebeğim beni görmüş bile. uyandığımda hemşire ve eşim karnını doyuruyorlardı oğlumun. yani ben daha uyanmadan oğlumu emzirmeye başladım. çok şükür ki hemen sütüm gelmiş.
başta sarılık oldu prensim. ama şuan iyiyiz. göğüs yaralarım fena. bu yüzden emziremiyorum. iç çamaşırı değse bile çok ağrıyor

valla ben ayıldım ve baktım ki bebek göğsümde. karnını doyuruyor. yani hemen gelmiş sütüm.
ama şuan emziremiyorum dün geceden beri. göğüs ucum çok ağrıyor ve kanaması çok

Sütünü sür oraya. Öyle diyorlar. Ben emziremedim ama sağıp verdim 1 sene. Her sağdıktan sonra gidip yıkıyordum.

09. 05.2015 cumartesi 11:05te sezaryen ile doğdu bitanecik oğlum. ben uyanmadan bebeğim beni görmüş bile. uyandığımda hemşire ve eşim karnını doyuruyorlardı oğlumun. yani ben daha uyanmadan oğlumu emzirmeye başladım. çok şükür ki hemen sütüm gelmiş.
başta sarılık oldu prensim. ama şuan iyiyiz. göğüs yaralarım fena. bu yüzden emziremiyorum. iç çamaşırı değse bile çok ağrıyor
canım allahım analı babalı büyütsün o prensi.

Allah analı babalı büyütsün canım.Doğumdan sonra paylaştığım deneyimlerimi blogannemden bakabilirsin yakında göğüs yaraları ve çatlaklarla ilgili yazımıda yayınlayacağım.

hayırlı olsun canım bi sorum olucak, bende sezeryan istiyorum o ameliyat agrıları kaç gun sürüyor, zor mu.

hayırlı olsun canım bi sorum olucak, bende sezeryan istiyorum o ameliyat agrıları kaç gun sürüyor, zor mu.
valla aşkım ben 2.günn markete gittim. her işimi kendim yaptım. ama sana tavsiyem hastanede biri yardım etsin yürümeye çalış. eğer yatarsan 2 haftada zor toparlanırsın.
Allah güzel doğumlar nasip etsin. doğum ne zaman

ben de epidural sezeryan oldum. bir iki saat içinde yürümeye başladım. ertesi gün taburcu oldum ve sabah evime gelince önce bir banyo yaptım sonra balkonda kahvaltı yaptım. sandalye üzerinde. ben de başta sezeryan korkmuştum ama hiçte korktuğum gibi olmadı. bende ileri seviyede fıtık olduğu için sezeryan olmak zorunda kaldım. dikiş izleri de kalmadı desem yeri var zaten estetik dikiş atıyorlar. Hiç korkmana gerek yok.

X