- Konu Sahibi minicikumut
-
Hayırlı olsun meleğin..
inşallah 1-2 aya kdar hafif kırpırtılarını, sonra da tekmelerini hissedince hamileliğin nasıl bi duygu oldugunu daha da iyi anlayacaksın.. Esas ozaman ben hamileymişim diceksin.. Bakalım ozaman neler döktürceksin..
Canım bebeğim bugün 13 hafta 1 günlük oldun.
4 Eylül 2012 günü evimizde yaptığımız testle öğrendik geleceğini..Mutluluk,şükür,endişe hepsini o gün yaşamaya başladık işte.
5 Eylül günü kan tahliliylede netleştirdik varlığını.
O günden bugüne herşeyi on kere düşünüp yapar oldum.İşhahsızlığa rağmen bir şeyler yemek için zorlar oldum kendimi.Her yiyeceğin besin değerini araştırır,zararlı olanları hayatımızdan çıkartır olduk.Elimi karnıma koyup konuştum seninle hep.Hissedeceğine eminim..Babanda Junior'um diyor başka birşey demiyor.Eli karnımda uyuyor bazı geceler.Pabucumun dama atıldığını söylemem gerek :)Ama şikayetim yok canım benim,yeter ki sen iyi ol.
12 Eylül'de mini minnacık bir karartı göründü ultrasonda.İşte bebeğimizin evi burada diye sevindik:)O zaman 5+3 günlüktün.
19 Eylül'de kalp atışlarını duymaya gittik,biz duyamadık ama doktor amcan gördüğünü söyledi 1 hafta sonra yine gel dedi..1 hafta geçmek bilmedi..
Ve 7 hafta 3 günlükken tekrar gittik 26 Eylül 2012'de hayatımda duyduğum en güzel sesi duyduğumu söyleyebilirim.Pıtır pıtır heyecanlanmış gibi atan bir kalp sesi.Nokta kadar vücuttan gelen gümbür gümbür bir ses.Ağlamamak için tutarken kendimi doktorumuz dedi ki:''Allah'a inanmak bu'' dedi.''Hepimiz onun gibi bir noktaydık,mucize işte bu'' dedi.Sevinçtende ağlarmış insan,ilk defa yaşadım bu duyguyu.Ağlayarak çıktım oradan,ayaklarım yere basmayarak.
10 Ekim babanın doğumgünü :)O gün kontrole gidiyoruz yine.Anaannen,baban giriyoruz odaya.Baban işyerinden sürekli izin alamıyor ilk defa geliyor bizimle :)Kocaman olmuşsun miniğim.Kafan,kolların,göbeğin herşeyin belli artık.Baban inanmayan bir surat ifadesiyle ultrasona yapışmış bakıyor ve kalp atışını dinletiyor doktorumuz :)Baban şaşkın bir şekilde ondan geliyor değil mi bu ses diyor?Gülüyoruz hepimiz.Eve geldiğimizde hala sırıtıyordu :)En güzel doğumgünü hediyesini aldım diyor.
24 Ekim'de bayram arifesinde babanın ısrarı üzerine tekrar kontrole gittik ama bu sefer bir doktor teyze baktı sana.Kıpır kıpırdın o gün.Minyatür bir bebek olmuştun.
30'unda da kendi doktorumuza gittik..İkili test için kan verdik.Ense kalınlığını ölçtüler,çok şükür normal çıktı ölçümlerinCinsiyet konusunda var mı bir fikriniz dedim.Oda kapatmış bacaklarını ama benim içime kız doğuyor dedi..2 hafta sonra netleştiririz dedi.
Şimdi heyecanla ayın 13'ünü bekliyoruz miniğim.Sen benim en büyük şükrümsün.Kıymetlim canım bebeğim..Rabbim sağ salim kavuşmamızı nasip etsin.
Şimdilik bu kadar yazayım,sonra yine yazarım sana meleğim..
Allah'a emanet ol kuzum..
Okurken gözlerim doldu uzun ve gergin bir bekleyiş biliyorumacabalar insana sevincini tam yaşatmıyorAllah sağ salim versin kucağınıza..
Gözlerim dolu dolu okudum yazını bende hamileyim 7+6 olduk bugün galiba onun verdiği duygusallık en ufak şeye aglıyorumbende aynı korkuları yaşıyorum seninle Allahım hepimizin Meleğini korusun sağlıklı bir hamilelik nasip etsin Meleklerimizi korusun....
Canım bebeğim iyice büyüdün artık..18. haftadayız çok şükür..
Gökdeniz'im benim..Adınla yaşa İnşallah canım oğlum.Denizler gibi sonsuz,duru bir hayatın olsun.
5 aralık günü yorucu geçmişti benim için.Dinlenmek için oturduğumda karnımda bir tekmecik hissettim.Emin olamadım sonra yine yaptın.Minik kuzum benim elim karnımda öylece kalakaldım.
Yavaş yavaş sana hazırlıklar yapmaya başladık.Çok güzel cicilerin oldu şimdiden.Baban Trabzonporun bütün bebek ürünlerinden almış nerdeyse..Şimdilik kıyafetlerini seviyoruz İnşallah 5 ay sonra seni severiz oğlum.
Sen benim en büyük mucizemsin.
Allah'a emanet ol kuzum.Seni çok seviyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?