hoşgeldin melek kokulu ARHAN

ark0708

Arhanım dünyam
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2008
17
0
86
Ankara
bir sene önce tüp bebek tedavisi araştırmaları yaparken birden bize sürpriz yapan ,yılbaşı günü geleceğinin haberini aldığımız, 36 haftayı sabırsızlıkla zor bela tamamlayıp kontrole gittiğimizde yeter artık ben gelmek istiyorum diye bizi bir anda anne baba yapan dünyalar tatlısı Arhan artık aramızda. Allahım bekleyen herkese bu kokuyu doya doya çekmeyi nasip etsin:Saruboceq:

gözünüzaydın.....sağlıklı ve uzun ömürlü olsun bebeğiniz.....

gözünüzaydin, allah uzun ömürler nasip etsin,

Anali Babali büyümüyei nasip etsin.

çok sağolun allahım bekleyen herkese nasip etsin

bu arada tedavi gören veya bekleyen herkese söylemek istiyorum biz tam umudu kesmişken kendiliğinden geldi bizim paşamız. eğer bir sorun bulunamıyorsa inanın iş kafada bitiyor. beyin rahatlayınca mekanizma çalışmaya başlıyor

benumde oykum aynı tup bebek yaptıracakken hamıleymıs meger o yuzden herkes soruyor tup bebekmı dıye ne guzel yarabbım gule gule buyut amın bızede nasıp eylesı yaradanım kucagımıza almayı o kokuyo doya doya sınemıze cekmeyııı

hayırlı olsun canım...sağlıkla büyüt inş...ynlız oğlunun adı çok hoşuma gitti...arhan ne anlama geliyor??

bir sene önce tüp bebek tedavisi araştırmaları yaparken birden bize sürpriz yapan ,yılbaşı günü geleceğinin haberini aldığımız, 36 haftayı sabırsızlıkla zor bela tamamlayıp kontrole gittiğimizde yeter artık ben gelmek istiyorum diye bizi bir anda anne baba yapan dünyalar tatlısı Arhan artık aramızda. Allahım bekleyen herkese bu kokuyu doya doya çekmeyi nasip etsin:Saruboceq:

gözünaydın sağlıkla büyüt inşallah bebeğini:Saruboceq:

Nasıl bi mucizedir bu.Güzel Rabbim nasip etmiş demek ki, umutlarınız azalırken.
Sağlıcakla büyütün bebeğinizi. Güzel dualarınız için de amin...

Evladınızla size sağlıklı uzun ömür dilerim.Ee artık maraton başlıyor büyüdü okul derken mücadele başladı demek :)

canım allah analı babalı büyütsün sağlıkla sıhatla darısı bizim başımıza...

Back
X