Ankaradayım malesef canım.Canim istanbuldaysan su iyi dedigin doktorun adini bana soyleyebilirmisin bende bir goruniyim
Roaccutane kullanan birine hep sormak istediğim soruları soruyorum sakıncası yoksa :) Siyah noktalarda, gözeneklerde azalma oluyor mu ? Cildin kusma yapacak mı bir de doktor bununla ilgili bir şey söyledi mi?
Bu arada gelişim çok güzel görünüyor.
Hayır hiç kusma olmadı o kişiden kişiye değişiyor sanırım kiminde önce içtekileri kusuyo sonra kurutuyo kiminde de kusturmadan direk kurutuyo. Benim direk kurudu çok şükür ☺Tüm sivilceleri kusturmadı mı ?
Ya doktorum bana ısrarla önerdi ama ben korkudan hep kaçtım.
Çok şanslısınız o zaman, umarım böyle devam eder. Takip edeceğim bu konuyu. Bende de akne problemi var ama çok ağır değil. Sürekli olarak tekrar eden birkaç sivilce için Roaccutane kullanmayı düşünüyorum açıkçası ama o cildin kusma evresinden çok korkuyorum. Belki sizden cesaret alırım. Tekrar geçmiş olsun. :)Siyah noktam normalde de pek yoktu roacutanla olanda geçti. Gözeneklerim çok küçüldü. Kiminde kusma yapıyormuş ama bende kullanmaya başladıgım günden beri daha hiç sivilce isilik vs... çıkmadı olanlarda kurudu şuan 18. Günümde olmama ragmen pürüzsüz lekesiz bir cildim var hafif kızarık cilt hassaslaştı. :)
Hayır hiç kusma olmadı o kişiden kişiye değişiyor sanırım kiminde önce içtekileri kusuyo sonra kurutuyo kiminde de kusturmadan direk kurutuyo. Benim direk kurudu çok şükür ☺
Benimkiler iltihaplı sivilce değildi ilk resime dikkatli bakarsanız minik minik ucu olmayan kabarıklardı bende sivilce yoktu isilikler vardı belkide o yüzden cabuk kurudu.Çok şanslısınız o zaman, umarım böyle devam eder. Takip edeceğim bu konuyu. Bende de akne problemi var ama çok ağır değil. Sürekli olarak tekrar eden birkaç sivilce için Roaccutane kullanmayı düşünüyorum açıkçası ama o cildin kusma evresinden çok korkuyorum. Belki sizden cesaret alırım. Tekrar geçmiş olsun. :)
Teşekkür ederim roacutan sanıldıgı kadar kötü bir ilac degil aksine bozulan psikolojimi düzeltti kendime güvenim geldi yarın yrni bir resim atarım buraya çok şükür her gün daha bi güzelDoktorum da aynı şekilde değişkenlik gösterdiğini söyledi ama ben inanmak istemedim.
Çok güzel canlı bir örnek oldu bana,geçmiş olsun.
Endişeye gerek yok, her şey psikolojik ben başlayalı 3 ay olacak dudak kuruluğu dışında hiçbir yan etkisini görmedim günlük 30 mg alıyorum ve gerçekten mutluyum psikolojik olarakta iyiyim :) Saçlarım dökülmedi sadece kurudu ama onlar içinde bakım yağları kullanabilirsin yani sen kendi içinde büyütmüşsün biraz. Bence başla ve tadını çıkar öyle sıkıntılı bir dönemde değil dudaklarımın kurumasına hiç izin vermiyorum gayet iyilerde şuan :) Geçmiş olsun.yarın tahlil verip roccutaneye başlıycam çok endişeliyimnormalde de duygusal depresif bi yapım var bu sivilceler ruh halimi zaten mahveti bu ilaç konusunda o yüzden çok kararsızım eve geldim agladım en çok da saçım dökülürse diye korkuyorum . kafam çoooook karışık
Bana ilk 15 gün de etki etti 15. günümde yüzümde tek bir nokta sivilce vs kalmamıştı, şuan 3 ayıma girdim ve çok memnunum şükürler olsun tek kuruyan dudaklarım olsun :) Geçmiş olsun.gelişimi çok güzel bu arada insallah bana da iyi gelir. bir de ne kadar zamandır kullanıyorsunuz subata kadar gecmesini istiyorummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?