çok severim yaaa. keşke fotoda koysaydın.
Hoş gelmiş kara böcük..a.s.
Haddim olmayarak bir düzeltme yapayım.. Cinsin adı Rottweiller
Çok küçük almışsınız.. Keşke biraz daha büyük olsaydı.. Annesinden 45 gün önceden ayrılmaması gerekiyor yavruların..
Ama insanlar para kazanmak için her yolu deniyor elbette!..
Dikkat edin, iyi bir veteriner araştırın. Kalça çıkığı problemi bu cinste sıklıkla karşılaşılan bir problemdir.
Ne zaman Rott görsem, ilk köpeğimi hatırladığım için aklıma Sarp dışında isim gelmiyor..
Bu vesileyle, gökyüzüne selam olsun...
cinsini biliyorumda yanlış yazmışım cnm .bizede aniden haber geldi gittik aldık.yoksa satılacaktı.
dün veterinere götürdük hic bi poblemi yok dedi.sadece sabahları cok aglıyo oda alışır elbet.
sarp için üzüldüm .hastamı oldu.
cok teşekkür ederim.bi görsen bizi,ceri girer girmez başlıyo bişeler demeye ayagmıza sarılıyo atlıyo nasıl seviniyo.2 gün icinde gazete koyduk ve alışdı gazeteye yapıyo cişini şaşırdık.3 isimde kararsız kaldık.naz.asya.zeytin
Veterineriniz biliyordur elbette ama ben yine de bilgi vereyim.. İlk altı ay önemli kalça çıkığı için.. Bir aylıkken anlaşılacak bir şey değil..
Daha bebek.. Kim bilir anne sıcağından ne zaman çalındı para için.. Vücut ısısını korumaya çalışın.. Geceleri yanına örtüye sarılmış termofor koyabilirsin mesela..
Sarp'ım hasta oldu, evet.. Ama bundan bahsedip de henüz ismi olmayan kara böcüğümüz topiğini nemlendirmeyelim.. :çok üzgünüm:
Kara böcüğe uzun ve sağlıklı bir hayat dilerim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?