Hoşgeldin rodum

Adesss

Guru
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2008
1.022
5
356
37
dün 1 aylık rodwiller aldık aslında bu sıkışıklıkda biraz ters oldu ama inşallah güzel bişekilde bakabiliriz. cok şirin bukadar cok sevecegimi tahmin etmemişdim.bi türlü isimde karar kılamadık.önereceginiz isimleri bekliyorum arkadaşlar.

Son düzenleme:
bizim kaniş-terier cinsi köpeğimiz vardı. adı fıstıktı. aynı yer fıstığı gibiydi rengi falanda. düşünürsen şimdilik aklımda bu var.

Hoş gelmiş kara böcük.. a.s.

Haddim olmayarak bir düzeltme yapayım.. Cinsin adı Rottweiller
Çok küçük almışsınız.. Keşke biraz daha büyük olsaydı.. Annesinden 45 gün önceden ayrılmaması gerekiyor yavruların..
Ama insanlar para kazanmak için her yolu deniyor elbette!..

Dikkat edin, iyi bir veteriner araştırın. Kalça çıkığı problemi bu cinste sıklıkla karşılaşılan bir problemdir.

Ne zaman Rott görsem, ilk köpeğimi hatırladığım için aklıma Sarp dışında isim gelmiyor..
Bu vesileyle, gökyüzüne selam olsun...

cinsini biliyorumda yanlış yazmışım cnm .bizede aniden haber geldi gittik aldık.yoksa satılacaktı.
dün veterinere götürdük hic bi poblemi yok dedi.sadece sabahları cok aglıyo oda alışır elbet.
sarp için üzüldüm .hastamı oldu.

Veterineriniz biliyordur elbette ama ben yine de bilgi vereyim.. İlk altı ay önemli kalça çıkığı için.. Bir aylıkken anlaşılacak bir şey değil..

Daha bebek.. Kim bilir anne sıcağından ne zaman çalındı para için.. Vücut ısısını korumaya çalışın.. Geceleri yanına örtüye sarılmış termofor koyabilirsin mesela..

Sarp'ım hasta oldu, evet.. Ama bundan bahsedip de henüz ismi olmayan kara böcüğümüz topiğini nemlendirmeyelim.. :çok üzgünüm:

Kara böcüğe uzun ve sağlıklı bir hayat dilerim..

cok teşekkür ederim.bi görsen bizi,ceri girer girmez başlıyo bişeler demeye ayagmıza sarılıyo atlıyo nasıl seviniyo.2 gün icinde gazete koyduk ve alışdı gazeteye yapıyo cişini şaşırdık.3 isimde kararsız kaldık.naz.asya.zeytin

Afferim ona :lepi:
Akıllı bi'kız demek ki..
Petshoptan aldıysanız, gazete kağıdı alışkanlığı oradan geliyor olabilir..

Seçtiğiniz isimler arasında "Asya" favorim oldu..
Zeytin ismine çok rastladım..
Naz ismini de Rott a yakıştıramadım.. :roflol:

"Hera" ya ne dersin? O da bilindik bir isim ama yakışır Rott ağırlığına..

yok petshop dan almadık evden aldık.çok şımarık çok.biokadarda inatcı.eşofmanımızın paçasını bi tutuyo bıraktıramıyoruz.oyun istiyo işde dişleri kaşınıyo herhalde elimizi ayagımızı ısırıyo.eşimde asya istiyo.büyük bi ihtimal asya olucak.

ben varya yirim senii bakılıyorum rotlara nişanlımla evlenince bizde istiyoruz ama kedişlerimiz var :kedi: en güzell isim rodi rot rodi süfeerrr bnce opuyorumnanaktan

kızlar asyam büyüyor artık kartonda getirp götüremiyoruz veterinere durmuyor veterinerde artık tasma takabilirsiniz dedi elinde tasma zincir olan varmı uygun fiyata verebilecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…