- 19 Haziran 2013
- 24.857
- 62.725
- 798
- 31
- Konu Sahibi Samire tmv
-
Kişiye göre değişir ne gösterceğimetrafım dualarla çevrili diye kimse bana zarar veremez mi diyosun
iyi bişey görcekse bende gelebilirim, hem kedileride severim
Iyiyim canim biraz daha dun hava yağmurluydu galiba ondan çok sıkıldım sen nasilsinGunaydin kizlar, sana ayrica gunaydin Samire. Kendine gelebildin mi?Bugun nasilsin bakalim?
Ama beni taniyan cok burda soylemesi ayip pek meshurumdurSamire tmv ya bugunde çook güldürdün benı söylesen nolcak nerde olduğunu
Ben mesela İstanbul hadi bulun benı
Evet cok tatlı bir bayan :)facedede herkes tanıdı seni, fazla bilgi verme bence
Bende bugün erkenden gordum isleri tv ye bakiyomBugun benim temizlik gunum, bir turlu baslayasim yok. Saat 1 oldu ben daha oturuyom su modda
bende geliyim miKişiye göre değişir ne gösterceğim
Gel gel evdekı kedılerım hariç 30 tanede dışarda var :)
Iyiyim bende sagol. Ben pek tsnimiyorum seni. Bi konun vardi ordsn biraz aklimdasin ama onun disinda pek tanimiyorum. Sen herkese soruyon ama sen kendini anlatmiyosun. Hadi sende dokul bakalim. Yas kac, coluk cocuk var mi, kac yillik evlisin, nerde yasiyonIyiyim canim biraz daha dun hava yağmurluydu galiba ondan çok sıkıldım sen nasilsin
deşifre mi edeceksin sen samireyiIyiyim bende sagol. Ben pek tsnimiyorum seni. Bi konun vardi ordsn biraz aklimdasin ama onun disinda pek tanimiyorum. Sen herkese soruyon ama sen kendini anlatmiyosun. Hadi sende dokul bakalim. Yas kac, coluk cocuk var mi, kac yillik evlisin, nerde yasiyonfalan filan
Aman zaten eski konular silinmis. Bi sakinca yok artik.deşifre mi edeceksin sen samireyi
bide adı gerçekten samire mi acaba o zaman daha kolay buluruz
Hmm anlatiyim canim yasim 24 evliyim bi kizim var bir bucuk yasinda uc senelikde evliyiz :)Iyiyim bende sagol. Ben pek tsnimiyorum seni. Bi konun vardi ordsn biraz aklimdasin ama onun disinda pek tanimiyorum. Sen herkese soruyon ama sen kendini anlatmiyosun. Hadi sende dokul bakalim. Yas kac, coluk cocuk var mi, kac yillik evlisin, nerde yasiyonfalan filan
Adim samire degil ama konularim var olmasa söylerdim face bile yazardım ama herseyi anlatmisiz bizde kaynanadan tut elti gorumce es dost kuzen muzen hic bitmemiş kideşifre mi edeceksin sen samireyi
bide adı gerçekten samire mi acaba o zaman daha kolay buluruz
Hadi geri gelirseAman zaten eski konular silinmis. Bi sakinca yok artik.
Gelmez umarim. Bende istemiyorum. Esim gordu burda hesabimi. Girip kurcalarda konularimi gorurse, tamam artik. Hic cekemem onun suratini öff.Hadi geri gelirse
kız samireyi nerden çıkardın o zaman :)Adim samire degil ama konularim var olmasa söylerdim face bile yazardım ama herseyi anlatmisiz bizde kaynanadan tut elti gorumce es dost kuzen muzen hic bitmemiş ki
Ay o kuzen konusu gercek mi kiz? Umarim yanilmissindirAdim samire degil ama konularim var olmasa söylerdim face bile yazardım ama herseyi anlatmisiz bizde kaynanadan tut elti gorumce es dost kuzen muzen hic bitmemiş ki
Kotumude konularınGelmez umarim. Bende istemiyorum. Esim gordu burda hesabimi. Girip kurcalarda konularimi gorurse, tamam artik. Hic cekemem onun suratini öff.
Samire guzel isim ya. Bende Samara ismini cok begeniyorum. Kizim olursa koymayi dusunuyorum hatta.kız samireyi nerden çıkardın o zaman :)
keşke eski konular gelmese yeni sayfa açsak kk olarak
Onunla ilgili konularim var. Birde baska konularda anlatmisim yetmezmis gibiKotumude konuların
Ben biraz abarttim ama gerceklik payida var simdide birisine takmis durumda esim onun instagramuna bakiyor bende birsey demiyom artik aman yoruldum iyiceAy o kuzen konusu gercek mi kiz? Umarim yanilmissindir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?