- 8 Aralık 2015
- 19
- 2
- 1
- 32
- Konu Sahibi Melankolia22
-
Evet fazla ergence ama yapacak bisey yok olay buİltifatlar lens mi acaba..? Agır ilkokul kokusu aldim..
Hakaret ne ki , benim eski sevgilim bana olan aşkını anlatmak icin yumruk atti sen ne diyosun
Niye susuyo bi anlasam yani ego mu var anlamıyorumHoslansa 6 ay susarmi, böyle sacma salak davranirmi Allah askina?
Niye susuyo bi anlasam yani ego mu var anlamıyorum
İyi dedin canım kendiyle bile celisiyo olabilir.Bana faceden laf sokmada ne ya.Ne engelin var git başkasını sev manita yap dimi.Bazi insanlar ne istedigini tam olarak bilmezler, dengesiz olurlar. Hoslaniyor sanirsin sen adim atarsin "yaaa sen beni yanlis anlamissin" ayagina yatarlar. Dengesiz insanla ugrasmak zor
Hmm bu yorumuda bi kenara koydum kafamda sağol canımhoşlanan şiddet bile uygular uguladı mı sana şiddet uygulamadı demek hoşlanmıyor şaka bi yana ben birşeyler hissettiğini sanmıyorum açıkçası
İyi dedin canım kendiyle bile celisiyo olabilir.Bana faceden laf sokmada ne ya.Ne engelin var git başkasını sev manita yap dimi.
Canım benden 1.5 yaş kücük onun etkisi var mı bilmiyorum.Ben onu sildiğimde o yokmuş gibi davrandım gercekten bunu yaptım laf gönderme ya da ima tarzında seyler hala düsündüğünü gösterir.Ben sanki sınıfta öle biri yok gibi yaptım ama o yapmadı üstüne bide tekrar aynı grupta olmak istediIste o da bilmiyor ne istedigini, belki seninle ugrasmak hosuna gidiyor. Sen onu bi ignore et bakalim ne olucak.
Ama bende hoslandigini sanmiyorum (yada yeterince) yoksa küs olmaniza bu kadar süre gönlü el vermezdi. Yasi daha olgun bir yas degil belliki yoksa net adimlar atardi.
Ama ya ergence diye kendim zaten dedim napıyım ben netim ama o belirsizLiseye gidiyorsanız hoşlanıyor.
Ortaokula gidiyorsanuz hoşlanıyor.
Canım benden 1.5 yaş kücük onun etkisi var mı bilmiyorum.Ben onu sildiğimde o yokmuş gibi davrandım gercekten bunu yaptım laf gönderme ya da ima tarzında seyler hala düsündüğünü gösterir.Ben sanki sınıfta öle biri yok gibi yaptım ama o yapmadı üstüne bide tekrar aynı grupta olmak istedi
Ay ağzın bal yesin valla 95li ya.Bende nefret ediyorum inan ki.Ben o kadar netim ki oda bunu biliyo.Mesela geçen hafta o kavga ettirdiği kız önümde oturuyo tutmuş onla konusuyo.Kızla 3 yıldır merabalığı yok nerdeyse ama maksat beni sinir etmek.Kafayı bana taktı.Ama yasinin senden kücük olmasi bir sebeb degilki. Benim erkek arkadasimda benden 2 yas kücük :) Ama seninkinin yasi kücük galiba :) Ben hic hoslanmam böyle belirsizlikten ya. Net olucaksin hayata.
Ay ağzın bal yesin valla 95li ya.Bende nefret ediyorum inan ki.Ben o kadar netim ki oda bunu biliyo.Mesela geçen hafta o kavga ettirdiği kız önümde oturuyo tutmuş onla konusuyo.Kızla 3 yıldır merabalığı yok nerdeyse ama maksat beni sinir etmek.Kafayı bana taktı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?