Hoşlandığım adamın dizimde yatarken başkasına olan aşkını dinledim:( Bu adam ne yapmaya çalışıyor ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Jigolo desene😆 konu sahibi kendine jigolo tutmuş...işin komik tarafı ,aslında bu iş için tek kuruş çıkmazdı ya cebinden..neyse😆
Jigolo da denemez fiziksel ruhsal tatmin yok ortada😏😏😏 Adam herşey dahil otel gibi arada evi kullanıp kendisini saçma bir şekilde(sürtünme??) tatmin edip gidiyor, bir şey bekleme diyor🤦🏻‍♀️

Konu sahibi bu durumun sonu yok adam bitirmez çünkü niye bitirsin🙄yarın öbür gün ilişkisi olsa evlense dahi devam eder adam zaten hiç güven vermiyor, siz en kısa sürede bitirin emin olun daha normal bir ilişki bulmak zor değil, zaten bu ilişki değil

Hayatında bir başkası olsa ne olacak? Karakterinde sorun var. Hayata karşı net bir duruşun yok. Böyle insanlara kimse saygı duymaz. Bu kadar şey yazıldı hala tavize devam ediyorsun. Sen hayatta kimseye hayır demedin mi? Seni ugurlamadan gitmem dediğinde, istemiyorum diyemedim mi? San yazan parmaklara yazık. İflah olmazsın.

Herkes aynı tepkileri veremez aynı düzeyde hissedemez maalesef.insanları değerlendirirken ben daha zor bi olay yaşadım daha şöyle davrandım diyemeyiz.herkesin deneyimi kendine özel şartlar barındırır. Biz burda aynalamaya çalışıyoruz içinde bulunduğu şartları görebilmesi için.ama çıkmak istemiyosa en nihayetinde onun tercihi bişey yapamayız onun hayatı.belki şu an hazır değil belki daha sonra
O zaman kendini kullandıp ağlamaya devam etsin kadın! Anlamıyor musunuz kadını kullanıyor yahu!!

İşyerinden bu adam ile aralıklarla evde görüştüğümü söylemiştim. Hatta bana önceki konularımda da ilişkini acilen kes dediniz. Bugün denedim. Ama neden olmuyor . Ona da söyledim dedim bu şekilde olmaya devam edecekse (eve gelip birlikte olma şeklinde) pskilojık olarak çok etkileniyorum. Ben böyle biri değilim dedim. Sonra dışarıda bunları konuştuktan sonra eve geldik sadece dizime yattı anlatmaya başladı . Eski kız arkadaşını 5 sene öncekini anlattı unutamadığını onu çok sevdiğini neden onu bıraktığını neden olmadı deyip durdu. Arkadan şarkı çaldıkça çok ağladım dedi bu şarkılarda. Bir erkek karşısındakinden hoşlansa bunları anlatabilir miydi ? Bu adamdan nasıl uzaklaşacağım nasıl durduracağım kendimi . Soruyor bana seninle sevgili olsak ikimizde üzülürüz diyor .. yani bilmiyorum adam ne yapmaya çalışıyor
Kendi fikrim psikologla gorusmeniz. Kendinizi bu kadar degersiz hissettiren birine verdiginiz tavizleriniz, travmalarinizin sonucudur. Bu donguden cikmanizi imkansizlastirir dusunce yapiniz. Size burda ne kadar "gurursuzsun, kendini yok sayiyorsun" deseler de siz icinizden gelmedikce aldiginiz kararlar dogrultusunda hayatinizi devam ettiremezsiniz. Ben de psikologum sayesinde ogrendim "semalar" kavramini. Online olmasi sebebiyle vakit ve nakit olayini cok hirpalamiyor ki keza sunu anladim su hayatta; erkege yatiracaginiz her kurustan daha evladir kendinize yaptiginiz her yatirim. Gitmek istemiyorum diyorsaniz da "hayati yeniden kesfedin" kitabini oneririm. İki psikologun semalarla ilgili kitabi. Kendinizle ilgili cogu seyi bulacaginiz ve cozumlerini ogrenecegiz bir kitaptir.

Gecmisinizdeki insanlarin gecmis hayatindaki insanlarla kendiniz karsilastirmak yerine, ben bu karsima cikan olaydan ne ogrenebilirim diye kafa yormaya baslamaniz dilegiyle. Mutlu gunler...

Ne güzel yazmışsınız gerçekten hak veriyorum. Ben de bunların olması için bekledim bekledim ama sanırım bu beklenti hissi beni bu duruma sürüklüyor
Canım bak genceciksin, dünya kocaman, milyonlarca insan var mutlaka seni mutlu edecek biri karsına cıkacak. Hem bu adam varken yeni biri hayatına giremezki. Hayatına reset at, yeniden başlamak çok çok iyi gelicek. Adamada güzel zamanlar geçirdik ama hayatıma mola vermek istiyorum, ilişki detoksu yapıcam tesekkur ederim ama artık bu şekilde görüsmeyelim. Eve gelsen bile kapıyı acmıyacagım. Seninle bir problem yok alınganlık yapmıyalım. Bu şekilde daha iyi olacak dersin. Birdaha görüşme birkac gün zor olucak ama alışırsin. Bak abla tavsiyesi diyorum...

Manipüle ediliyon işte, o yüzden bana hissi var mı diye soruyosun. Kendinle ilgili ve yaşamla ilgili çözmen, öğrenmen gereken çok şey var demek ki. İnsan ilişkileri güç üzerine konumlanır. Sen duruş sergilemezsen, duygu muygu zart zurt peşine gidersen daha çok yerlerde sürüklenirsin. Zora gelceksin biraz.

Seks olayına fazla takılıyorsunuz bence, adam seks yaptığından daha fazla tatmin oluyor bu kadar önemsenmeye. Eşit görmediğim kimseye de duygu hissetmezsin. Seni sömürüyor, özgüven kazanıyor. Seni tanımadığı birinden bile daha aşağıda görüyor. Çünkü varlık göstermiyorsun.

Burada adam çok gömülmüş (ki çoğu yoruma katılıyorum) fakat bu adamın olumlu bir özelliği de var.
Adam gizemli takılmıyor, umutlandırmıyor, aşık numarası yapmıyor.

Konu sahibi, bir gelişme var mı? Ondan uzaklaşabildin mi?

Burada adam çok gömülmüş (ki çoğu yoruma katılıyorum) fakat bu adamın olumlu bir özelliği de var.
Adam gizemli takılmıyor, umutlandırmıyor, aşık numarası yapmıyor.

Konu sahibi, bir gelişme var mı? Ondan uzaklaşabildin mi?
Ben bayram için memleketteyim o da kendi memleketinde şu an için mesaj yazıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X