Hoşlandığım adamın dizimde yatarken başkasına olan aşkını dinledim:( Bu adam ne yapmaya çalışıyor ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İşyerinden bu adam ile aralıklarla evde görüştüğümü söylemiştim. Hatta bana önceki konularımda da ilişkini acilen kes dediniz. Bugün denedim. Ama neden olmuyor . Ona da söyledim dedim bu şekilde olmaya devam edecekse (eve gelip birlikte olma şeklinde) pskilojık olarak çok etkileniyorum. Ben böyle biri değilim dedim. Sonra dışarıda bunları konuştuktan sonra eve geldik sadece dizime yattı anlatmaya başladı . Eski kız arkadaşını 5 sene öncekini anlattı unutamadığını onu çok sevdiğini neden onu bıraktığını neden olmadı deyip durdu. Arkadan şarkı çaldıkça çok ağladım dedi bu şarkılarda. Bir erkek karşısındakinden hoşlansa bunları anlatabilir miydi ? Bu adamdan nasıl uzaklaşacağım nasıl durduracağım kendimi . Soruyor bana seninle sevgili olsak ikimizde üzülürüz diyor .. yani bilmiyorum adam ne yapmaya çalışıyor
Adam hiç gizemli değil ki gayet düz bir adam .Açık açık nasıl bir ilişki beklentisinde olduğunu da söylüyor. Onun ne istediği belli de sizi çözemedim ben ilişkiyi devam ettirerek ne yapmaya çalışıyorsunuz?

kaç kere burada yazıldı size dalga geçer gibi evime aldığım adam eski sevgilisini anlattı diyorsunuz her konunuz bu adamla ilgili..Ama bu adam bariz,sadece vakit geçiriyor sizinle birlikte oluyor paylaşıyor siz onun sevdiği aşık olduğu evleneceği insan değilsiniz siz de farkındasınız hem buna izin verip niye sitem ediyorsunuz bitirseniz sorun kalmaz

Eve geliyoruz oturuyor koltukta sonra saçlarımı okşuyor ve öpüyor sonra biraz öpüyor elleri hep saçlarımda duruyor sonra ayakta biraz sarılıyoruz sonra biraz daha öpüşme Faslı sonra yatağa gidiyoruz ben işte o şeyi yapıyorum saatlerce o ise sadece uzanıyor . Sonra sürtünme sonra duş alıyoruz bu kadar. Adam da hiç başka yerlerimi öpme dokunma durumu yok . Sadece bir kere bacağımdan öptü bir kaç kere yani

İyi de bu seks değil yani. Ben anlamadım cinsel birleşme olmuyor mu? Senin bundan kazancın ne şimdi tatmin de olmuyorsundur allah akıl fikir versin

sizi sevmiyor beklentiyede girmiyor umutlanmaya da . Taşın basın bağrınıza zmaanla geçer

Nasil yani, bunca zaman sadece surtundunuz mu, ileri gitmediniz mi hiç? Benim devreler yanıyor yavaştan.
Evet sadece sürtünüyor ve boşalıyor yazmış. Adam 30 yaşında desek, cinsel hayatı sürtünmeden öteye gitmiyorsa ordada bir sorun var.

Böyle senin gibi mal kadınları duydukce
Kendimden utaniyorum. Hicmi gururun onurun yok. Hala daha olmuyo, unutamiyorum, birakamiyorum diyorsun.
Ama senin gibiler, adam arada yanina ugradiginda ancak öteki kadini dinler..
Konu sahibinin bu yorumu bile beğenmesi? 😱😱😱

Kendini sev ve değer ver. Kim aşktan ölüyor ? Kim diğeri olmadan yaşayamıyor? Bir süre üzülürsün ama ömür boyu kendine saygını yitirmenden iyidir. Emin ol şu an umudun var ondan kestirip atmıyorsun. Yarın seni çok seven biri çıkar karşına bugünleri düşünüp kafanı duvarlara vurursun.

Bu bariz belli değil mi ben niye saf gibi bana ilgi duyduğunu düşünüyorum
Kardeşim ilgi duyuyor gibi davranıyor başka ne yapacaktı? Tabiki sana canım çok değerlisin benim için diyecek. Yok ben seni kullanıyorum. Sevmiyorum mu diyecek. Vakit geçiriyorsunuz birlikte niye bozsun? Niye içine etsin affedersin? Bak birini bulacak emin ol bulacak. Ve onun için nasıl bambaşka bir adama dönüştüğünde senin kendine hiç saygın kalmayacak.

İşyerinden bu adam ile aralıklarla evde görüştüğümü söylemiştim. Hatta bana önceki konularımda da ilişkini acilen kes dediniz. Bugün denedim. Ama neden olmuyor . Ona da söyledim dedim bu şekilde olmaya devam edecekse (eve gelip birlikte olma şeklinde) pskilojık olarak çok etkileniyorum. Ben böyle biri değilim dedim. Sonra dışarıda bunları konuştuktan sonra eve geldik sadece dizime yattı anlatmaya başladı . Eski kız arkadaşını 5 sene öncekini anlattı unutamadığını onu çok sevdiğini neden onu bıraktığını neden olmadı deyip durdu. Arkadan şarkı çaldıkça çok ağladım dedi bu şarkılarda. Bir erkek karşısındakinden hoşlansa bunları anlatabilir miydi ? Bu adamdan nasıl uzaklaşacağım nasıl durduracağım kendimi . Soruyor bana seninle sevgili olsak ikimizde üzülürüz diyor .. yani bilmiyorum adam ne yapmaya çalışıyor
bu adam dengesiz, bencil bir adam . lütfen silin atın .sokmayın hayatınıza bu kan emicileri. eminim ilişkiyide bu bitirmiştir. olmaması için binllerce bahane bulup. şimdi ex aşkı evli mutlu çocukludur ondan karnı agrımıştır.

Bugün de geldi mi?
Geldiyse ne yaptınız sürtünüp gitti mi?
Yoksa burada ki uyarıları dikkate alıp yol verdiniz mi?
Hiç bişey olmamış gibi yaşadıysanız gününüzü, rica ediyorum bu konu ile alakalı konu açıp durmayın artık
Mazoşist olduğunuzu düşünüyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X