- Konu Sahibi zorunlualann
Kukla misiniz robot musunuz bu ne kendini bilmezliktir demeye geldim. Gorusmiyceksiniz oldu bitti dramatize etmeye gerek yok olayi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Önceki konularını bilseydiniz öyle demezdiniz. Sevmiyor hatta sadece cinsellik var aralarında. Ve hatta sadece adam mutlu bu durundan. Hiç bir türlü memnun edemiyor du hanım arkadası. Ne muhabbet var ne eve gelirken ince düşünüp küçük bir sey alıp gelen var nede cinsellikte tatmin var. Yani onun anlattığını söylüyorum. Sadece adam işini görüp yemeğini cayını corbasını içip gidiyor. Hanım arkadasın durumuda amme hizmeti gibi, sesini çıkarmıyor ama memnunda değil. Sen kendine değer vermezsen elalem neden sana değer versinki. Bide iş yerinden adam yabancı gibi tüm gün. Yani umut edilecek hiç bir şey yok. Kendini kullandırma denile denile yorulduk. Kacıncı bu adamlı konu. Yav git baskasını bul yine istediğini yasa ama bir tek elle tutulur yönü olsun. İyi sevişsin ne bileyim güzel yemek yiyin, eli kolu dolu gelsin, seni düşünüp bir sey yapsın, duygusal cekım olsun, muhabbet edebilin yani bşr tek sizi mutlu eden bir yönü olsa da yeter sanki. Bukadar eksiklik ve hala aynı hataya devam ediyorsunuz. Bir kagıt alın elinize adamı neden isteyim neden istemiyim diye not alın pozitif seyler fazlaysa dahada sorun yok ama eksileri coksa artık bir öz saygınız olsun. Lütfen....Niye bu kadar yüklenilmiş konu sahibine onu anlamadım.. şuan bu ilişki ona iyi geliyor olabilir herkes ciddi ilişki yaşayıp evlenilecek kız statüsünde davranacak diye bu kural mı var.. adamdan çok hoşlanıyor demek ki tabi acı da çekiyor çünkü adamın ilgisi ve sevgisi yetersiz kalıyor eninde sonunda karşılıklı etkileşimleri azalacaktır..ama bunu kendisi yaşayıp görmeden bitirememeyebilir.
Ne zor hissi Allahaskina! Adam resmen kullanıyor. Hepimiz zor şeyler yaşadık. Ben deli gibi sevdiğim eşimden ayrıldığımda ölecek gibiydim de gururun yerlerdeyse silip geçeceksin!Burda kıza hakaret edenleri de anlamıyorum.zor durumda zor hisler yaşıyor.kendini zaten sevmiyor bazılarımız da nefretini kusup gidiyor.iyice aşağı çekiyorlar.ha tabi şu da kötü bi şey 30 kez konu açılıp 30 kez insanlar aynı şeyleri söylüyolar tavsiye veriyorlar dışardan bi göz olarak diğer taraf hiç bişekilde dikkate almıyor kaygısını atıp gidiyor insanların üstüne.tabiki her tavsiyeye uyulmamalı ama burda genel bi kanı var bunu göz ardı etmemelisiniz.
Herkes aynı tepkileri veremez aynı düzeyde hissedemez maalesef.insanları değerlendirirken ben daha zor bi olay yaşadım daha şöyle davrandım diyemeyiz.herkesin deneyimi kendine özel şartlar barındırır. Biz burda aynalamaya çalışıyoruz içinde bulunduğu şartları görebilmesi için.ama çıkmak istemiyosa en nihayetinde onun tercihi bişey yapamayız onun hayatı.belki şu an hazır değil belki daha sonraNe zor hissi Allahaskina! Adam resmen kullanıyor. Hepimiz zor şeyler yaşadık. Ben deli gibi sevdiğim eşimden ayrıldığımda ölecek gibiydim de gururun yerlerdeyse silip geçeceksin!
Eğer sizin de bu ilişkiden tek beklentiniz cinsellik olsaydı ve duygularınız olmasaydı ortada bir dert olmayacakti ama işin içine duygular girdiği zaman iş değişir. Sizi nasıl gördüğü değil mesele. Mesele sizin kendinizi yıpratıyor olmanız. O yüzden kendinizi üzecek bu şeyden uzak durmanız gerekiyor. Biliyorum demesi kolay ama başka çareniz de yok...İşyerinden bu adam ile aralıklarla evde görüştüğümü söylemiştim. Hatta bana önceki konularımda da ilişkini acilen kes dediniz. Bugün denedim. Ama neden olmuyor . Ona da söyledim dedim bu şekilde olmaya devam edecekse (eve gelip birlikte olma şeklinde) pskilojık olarak çok etkileniyorum. Ben böyle biri değilim dedim. Sonra dışarıda bunları konuştuktan sonra eve geldik sadece dizime yattı anlatmaya başladı . Eski kız arkadaşını 5 sene öncekini anlattı unutamadığını onu çok sevdiğini neden onu bıraktığını neden olmadı deyip durdu. Arkadan şarkı çaldıkça çok ağladım dedi bu şarkılarda. Bir erkek karşısındakinden hoşlansa bunları anlatabilir miydi ? Bu adamdan nasıl uzaklaşacağım nasıl durduracağım kendimi . Soruyor bana seninle sevgili olsak ikimizde üzülürüz diyor .. yani bilmiyorum adam ne yapmaya çalışıyor
Biz de sizi anlamıyoruz.İşyerinden bu adam ile aralıklarla evde görüştüğümü söylemiştim. Hatta bana önceki konularımda da ilişkini acilen kes dediniz. Bugün denedim. Ama neden olmuyor . Ona da söyledim dedim bu şekilde olmaya devam edecekse (eve gelip birlikte olma şeklinde) pskilojık olarak çok etkileniyorum. Ben böyle biri değilim dedim. Sonra dışarıda bunları konuştuktan sonra eve geldik sadece dizime yattı anlatmaya başladı . Eski kız arkadaşını 5 sene öncekini anlattı unutamadığını onu çok sevdiğini neden onu bıraktığını neden olmadı deyip durdu. Arkadan şarkı çaldıkça çok ağladım dedi bu şarkılarda. Bir erkek karşısındakinden hoşlansa bunları anlatabilir miydi ? Bu adamdan nasıl uzaklaşacağım nasıl durduracağım kendimi . Soruyor bana seninle sevgili olsak ikimizde üzülürüz diyor .. yani bilmiyorum adam ne yapmaya çalışıyor
Önceki konularını bilseydiniz öyle demezdiniz. Sevmiyor hatta sadece cinsellik var aralarında. Ve hatta sadece adam mutlu bu durundan. Hiç bir türlü memnun edemiyor du hanım arkadası. Ne muhabbet var ne eve gelirken ince düşünüp küçük bir sey alıp gelen var nede cinsellikte tatmin var. Yani onun anlattığını söylüyorum. Sadece adam işini görüp yemeğini cayını corbasını içip gidiyor. Hanım arkadasın durumuda amme hizmeti gibi, sesini çıkarmıyor ama memnunda değil. Sen kendine değer vermezsen elalem neden sana değer versinki. Bide iş yerinden adam yabancı gibi tüm gün. Yani umut edilecek hiç bir şey yok. Kendini kullandırma denile denile yorulduk. Kacıncı bu adamlı konu. Yav git baskasını bul yine istediğini yasa ama bir tek elle tutulur yönü olsun. İyi sevişsin ne bileyim güzel yemek yiyin, eli kolu dolu gelsin, seni düşünüp bir sey yapsın, duygusal cekım olsun, muhabbet edebilin yani bşr tek sizi mutlu eden bir yönü olsa da yeter sanki. Bukadar eksiklik ve hala aynı hataya devam ediyorsunuz. Bir kagıt alın elinize adamı neden isteyim neden istemiyim diye not alın pozitif seyler fazlaysa dahada sorun yok ama eksileri coksa artık bir öz saygınız olsun. Lütfen....
Cuma günü işten çok geç çıktığım için otobüse yetişmeye çalışacaktım o da seni uğurlamadan gitmem dedi beni iş çıkışında bekledi yarım saat birlikte otogara geçtik. Sonra yetiştirmek için taksi tuttuk eve geçtik felan şimdi ben memleketteyim o orada arada yazıyor .Bugün de geldi mi?
Geldiyse ne yaptınız sürtünüp gitti mi?
Yoksa burada ki uyarıları dikkate alıp yol verdiniz mi?
Hiç bişey olmamış gibi yaşadıysanız gününüzü, rica ediyorum bu konu ile alakalı konu açıp durmayın artık
Mazoşist olduğunuzu düşünüyorum
Ne güzel yazmışsınız gerçekten hak veriyorum. Ben de bunların olması için bekledim bekledim ama sanırım bu beklenti hissi beni bu duruma sürüklüyorÖnceki konularını bilseydiniz öyle demezdiniz. Sevmiyor hatta sadece cinsellik var aralarında. Ve hatta sadece adam mutlu bu durundan. Hiç bir türlü memnun edemiyor du hanım arkadası. Ne muhabbet var ne eve gelirken ince düşünüp küçük bir sey alıp gelen var nede cinsellikte tatmin var. Yani onun anlattığını söylüyorum. Sadece adam işini görüp yemeğini cayını corbasını içip gidiyor. Hanım arkadasın durumuda amme hizmeti gibi, sesini çıkarmıyor ama memnunda değil. Sen kendine değer vermezsen elalem neden sana değer versinki. Bide iş yerinden adam yabancı gibi tüm gün. Yani umut edilecek hiç bir şey yok. Kendini kullandırma denile denile yorulduk. Kacıncı bu adamlı konu. Yav git baskasını bul yine istediğini yasa ama bir tek elle tutulur yönü olsun. İyi sevişsin ne bileyim güzel yemek yiyin, eli kolu dolu gelsin, seni düşünüp bir sey yapsın, duygusal cekım olsun, muhabbet edebilin yani bşr tek sizi mutlu eden bir yönü olsa da yeter sanki. Bukadar eksiklik ve hala aynı hataya devam ediyorsunuz. Bir kagıt alın elinize adamı neden isteyim neden istemiyim diye not alın pozitif seyler fazlaysa dahada sorun yok ama eksileri coksa artık bir öz saygınız olsun. Lütfen....
O kadar istedim ki Böyle birini bulmayı vardır elbet belki bana denk gelmedi ;(Kaybedenler kulübü filmindeki tipler gibi takılmayı bırakın gözünüzü sevem.
sürtünmeyle boşalma üstelik erken boşalma korkunç bir cinsel deneyim daha doğrusu deneyimsizlik. Aranızda bari düzgün bir cinsellik olsa o da yok, duygusal paylaşım yok, ağlayarak osbir çekiyor ve seni günlüğüne anlatır gibi doldurup doldurup deşarj olup gidiyor. Bari seni tatmin edeymiş de bi işe yarayaymış. Afedersin eski aşkını eşek tepsin sana ne bunlardan ki? Hayat akıp gidiyor, mis gibi günlerde gezip tozabileceğin kıymetini bilen birileriyle takıl, seni mutlu etsin yemek yapsın gezmeye gidin vs… evine çöken iktidarsız karabasandan kurtul
Yatalım kalkalım ama bak bana ümit bağlama diyor.Kii zaten ilişkiniz olsa bile hatta evlensen bile aklında ki o kişi olacak yanındaki de sen.Gorusme şu adamla niyeti sadece ortada.Görüsüyorsan da onun niyetiyle görüş sen de umutlanmaİşyerinden bu adam ile aralıklarla evde görüştüğümü söylemiştim. Hatta bana önceki konularımda da ilişkini acilen kes dediniz. Bugün denedim. Ama neden olmuyor . Ona da söyledim dedim bu şekilde olmaya devam edecekse (eve gelip birlikte olma şeklinde) pskilojık olarak çok etkileniyorum. Ben böyle biri değilim dedim. Sonra dışarıda bunları konuştuktan sonra eve geldik sadece dizime yattı anlatmaya başladı . Eski kız arkadaşını 5 sene öncekini anlattı unutamadığını onu çok sevdiğini neden onu bıraktığını neden olmadı deyip durdu. Arkadan şarkı çaldıkça çok ağladım dedi bu şarkılarda. Bir erkek karşısındakinden hoşlansa bunları anlatabilir miydi ? Bu adamdan nasıl uzaklaşacağım nasıl durduracağım kendimi . Soruyor bana seninle sevgili olsak ikimizde üzülürüz diyor .. yani bilmiyorum adam ne yapmaya çalışıyor