Hoşlandığım adamın dizimde yatarken başkasına olan aşkını dinledim:( Bu adam ne yapmaya çalışıyor ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İşyerinden bu adam ile aralıklarla evde görüştüğümü söylemiştim. Hatta bana önceki konularımda da ilişkini acilen kes dediniz. Bugün denedim. Ama neden olmuyor . Ona da söyledim dedim bu şekilde olmaya devam edecekse (eve gelip birlikte olma şeklinde) pskilojık olarak çok etkileniyorum. Ben böyle biri değilim dedim. Sonra dışarıda bunları konuştuktan sonra eve geldik sadece dizime yattı anlatmaya başladı . Eski kız arkadaşını 5 sene öncekini anlattı unutamadığını onu çok sevdiğini neden onu bıraktığını neden olmadı deyip durdu. Arkadan şarkı çaldıkça çok ağladım dedi bu şarkılarda. Bir erkek karşısındakinden hoşlansa bunları anlatabilir miydi ? Bu adamdan nasıl uzaklaşacağım nasıl durduracağım kendimi . Soruyor bana seninle sevgili olsak ikimizde üzülürüz diyor .. yani bilmiyorum adam ne yapmaya çalışıyor
Bence asıl siz napmaya calisiyosunuz

Seni cinsel tedarikçisi olarak görüyor, tabi ki konuşmayı kesersen üzülür tabi bu seni sevdiği için değil artık her istediğinde onunla yatacak biri olmayacağı için...

Ayrıca sevgilin değil, kocan değil niye böyle biriyle birlikte oldun? Böyle adamlar senin gibileri evlenecek kadın olarak değil, eğlenecek kadın olarak görüyor. Üzgünüm 😏

Eski konuyu bilmiyorum ama buradan anladığım kadarıyla ilişkiniz fuckbuddy denen durumda.

İş arkadaşınızla bu durumda olmanızı etik bulmadım.

Onun haricinde karşılıklı rıza ile cinsel yakınlık kurmanın bence bir mahsuru yok.

Dileyen herkesin fuckbuddysi olabilir. Bunun olması, kimsenin kullanıldığı, yedekte olduğu anlamına gelmez.

Konudan kopmayayom ekleme yapayim, kalben hisleriniz olustuysa ve tek tarafliysa uzatmanin anlami yok.

Hala anlatırken gözleri doluyor ve siz bu insanı kıskanmadan bu adamla sevisebiliyorsunuz 😳 bana bunu birlikte olduğum adam yapsa gözlerini oyardim bendemi tuaflik var
Belki de sevişirken eski sevgilisini hayal ediyor?😑

Seni cinsel tedarikçisi olarak görüyor, tabi ki konuşmayı kesersen üzülür tabi bu seni sevdiği için değil artık her istediğinde onunla yatacak biri olmayacağı için...

Ayrıca sevgilin değil, kocan değil niye böyle biriyle birlikte oldun? Böyle adamlar senin gibileri evlenecek kadın olarak değil, eğlenecek kadın olarak görüyor. Üzgünüm 😏
Aynen öyle acı ama gerçek biliyorum bu saçmalığa son verecegım

Kaçan kovalanır canım bir kaç bakalım ne olacak.Diger arkadaşlara katılıyorum seni avucunda görüyor.Bir de rahatlatacaksa geçenlerde escot bir kadının hayatını izlemiştim.Yanima gelip dert anlatan ağlayan erkek çok demişti
Katılıyorum... Erkekler tembel canlilar

Kendime nasıl gelecegım bana giderken yanımdan yarın Bir yere gideriz dedi . Hayır diyemedim . Ya ben ne yapacağım alah aşkına nasıl vazgeçeceğim . Bana diyor ki ben çok üzülürüm konuşmayı kesersek sende üzülmez misin diyor . O öyle deyince bende umutlanıyorum. İşyerinde farklı bir çocuk vardı onun bana ilgisi vardı bugün bizi görünce oda çok kötü oldu . Gerçekten ben nasıl bir bataktayım
Üzülmeyin o sizi yakında terk eder ozaman bataklıktan kurtulursunuz.siz terkedin diyeceğim ama bataklığı seviyorsunuz

İşyerinden bu adam ile aralıklarla evde görüştüğümü söylemiştim. Hatta bana önceki konularımda da ilişkini acilen kes dediniz. Bugün denedim. Ama neden olmuyor . Ona da söyledim dedim bu şekilde olmaya devam edecekse (eve gelip birlikte olma şeklinde) pskilojık olarak çok etkileniyorum. Ben böyle biri değilim dedim. Sonra dışarıda bunları konuştuktan sonra eve geldik sadece dizime yattı anlatmaya başladı . Eski kız arkadaşını 5 sene öncekini anlattı unutamadığını onu çok sevdiğini neden onu bıraktığını neden olmadı deyip durdu. Arkadan şarkı çaldıkça çok ağladım dedi bu şarkılarda. Bir erkek karşısındakinden hoşlansa bunları anlatabilir miydi ? Bu adamdan nasıl uzaklaşacağım nasıl durduracağım kendimi . Soruyor bana seninle sevgili olsak ikimizde üzülürüz diyor .. yani bilmiyorum adam ne yapmaya çalışıyor
Üzgünüm ama sizi sadece fuckbuddy olarak görüyor. Eski sevgilisine de aşık falan değil kendini acındırıp ilişki istemiyorum bak ben yaralıyım imasında bulunuyor. Kendinize saygınız adına sadece arkadaşça görüşün lütfen yoksa çok üzülürsünüz.

Yeni taktik geliştirmiş, ya vicdan yapacaksın sıkı sıkı sarıp sarmalayacaksın ya hırs yapacaksın eskiyi unutturcam diye yırtınacaksın. Çakal herif.

Kendime nasıl gelecegım bana giderken yanımdan yarın Bir yere gideriz dedi . Hayır diyemedim . Ya ben ne yapacağım alah aşkına nasıl vazgeçeceğim . Bana diyor ki ben çok üzülürüm konuşmayı kesersek sende üzülmez misin diyor . O öyle deyince bende umutlanıyorum. İşyerinde farklı bir çocuk vardı onun bana ilgisi vardı bugün bizi görünce oda çok kötü oldu . Gerçekten ben nasıl bir bataktayım
Hem karnımı doyuran hem cebimden kuruş çıkartmayan hem de zahmetsiz ve bedava sekse ulaşabildiğim biri ile iletişimi kessem ben de üzülürüm.

Adamda ne buluyorsunuz dedim.gözleri,bakışları dışında birşey yazmamışsınız...güzel kelimeler söyler,seni seviyorum der,beni takdir eder,sorunlarıma çözüm üretir,ortak sevdiğimiz şeyler vardır,birlikte şunu şunu yapmaktan hoşlanırız,merhametlidir vs hiç birşey yok....sanırım bir arkadaşım dediği gibi onun gibi sizde sadece cinsel ihtiyacınızı karşılıyorsunuz..o yüzden de bazı durumlar sizi rahatsız etmiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X