Hayata bakisim gereği, duygusallık olmadan salt cinsellik bana ters. Size ters değil ki adamın size hiçbir duygusu olmamasına rağmen, gönüllü fakbadisi olmuşsunuz. Bir de burada saf kız çocukları gibi aşık değil dimi cart curt boş boş konuşuyorsunuz. Adam da yatakta sizi çuval yerine koyup, öpmeye bile tenezzül etmeyip, erken boşalan, bosaldiktan sonra da kıçını dönüp yatan bir gereksiz. Hani adam süper sevisse, siz de açık yureklilikle adam çok iyi yaaa deseniz, diyeceğim ki, bu kadın da zaten cinsellik için adamla beraber, Anlamaya çalışacagim. Ama siz de doğru düzgün cinselliklik de yok, adam eski aşkını anlatıp ağlamaklı da oluyor, yani elle tutulur hiçbir şey yok sizin ahmakliginiz dışında. Elin adamı canı istediğinde evime gelip gidecek, gelip giderken, eli boş götü yaş gidip gelecek. Ben ona yemek içmek ismarlayacagim, yatakta bana necaset gibi davranacak, başkasını sevdiğini söyleyecek ve ben bu adamdan kopamayacagim. Delirmissiniz siz, ki adam da sizin deli olduğunuzu ima etmişti zaten. Devam edin, inşallah bitirirsiniz biran önce kendinizi.