- 18 Eylül 2020
- 841
- 3.033
- 33
- 37
- Konu Sahibi zorunlualann
Cunku aç tavuk kendini tahıl ambarında sanarmis da ondan.Bu bariz belli değil mi ben niye saf gibi bana ilgi duyduğunu düşünüyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cunku aç tavuk kendini tahıl ambarında sanarmis da ondan.Bu bariz belli değil mi ben niye saf gibi bana ilgi duyduğunu düşünüyorum
Bu adam duygularınıza, size hiç saygı duymuyor. Ondan uzaklaşmanız için yeterli bir sebep bu. Onursuz bir hayat yaşamayı kendinize reva görmeyin. Her konunuzda o adamdan kurtulun diye yüzlerce mesaj okuyorsunuz dikkate almıyorsunuz...bir hayıra bakıyor her şey....buluşmayın artık rica ederim kendi iyiliginiz için...Adama diyorum ki bu durumdan çok rahatsızım diyorum . Bana diyor ki konuşmayı kestiğimizde üzülmeyecek misin diyor . Ben üzülürüm diyor . Senin başkası ile aynı eve çıkman gerekiyor diyor o zaman böyle şeyler aklına gelmez diyor . En komiği de bana değer verdiğini söylüyor çok değer veriyormuş
Yapmayacağım zaten bayramda ailemin yanına gidiyorum inşallah kendimi toparlarımZaten şimdi de mutsuz değil misiniz ? Yeterince mutsuzsunuz. Adamın size verdiği bir mutluluk yok ki. Bırakmakdan boşuna korkuyorsunuz. Kendinize güvenip adamı def etseniz zaten kendisi peşinizde koşacaktır. Gencecik insansınız, bunu kendinize yapmayın.
Bende başta amacım regl öncesi hormonlarım tavan yapmıştı amacım bir heyecandı ama sonra o heyecan başka bir şeye dönüştü . Kıskanmaya başladım bana verdiği hiç bir şey yoktu ama sadece yanımda olması yetmeye başladı . Sexe düşkün bir insan da değil tutkulu da değil kendi de diyor bunu ama bende anlamadım ben napıyorumadam ne yapmaya mı çalışıyor bu kadar mı gözünüz kör yada saf (kibarca söyledim) sınız ? . ihtiyacını görüyor mu görüyor tamam işte daha ne yapsın ? sizi de avcuna almış sizin durumunuzu tepkinizi ölçüyor. sonra sizin gibi insanlar ben böyle değilim namus bacak arasında diyor nasıl bir insan sanız tutarlı olun. sizinde niyetiniz fb olmaksa sevişmek canınız istediğinde sevişir sevişir işinizi görüp işinize bakarsınız yok öyle bir niyetiniz yoksa ona göre davranmanız gerekir baştan beri.
Aman iyi olmus bence sizden hoslaniyorsa garibim ne ile karsi karsiya oldugunu bilmiyor demektir.İşyerinden başka bir adam vardı bana yazan dün bizi yürürken görünce çok kötü oldu adam ya
Eve geliyoruz oturuyor koltukta sonra saçlarımı okşuyor ve öpüyor sonra biraz öpüyor elleri hep saçlarımda duruyor sonra ayakta biraz sarılıyoruz sonra biraz daha öpüşme Faslı sonra yatağa gidiyoruz ben işte o şeyi yapıyorum saatlerce o ise sadece uzanıyor . Sonra sürtünme sonra duş alıyoruz bu kadar. Adam da hiç başka yerlerimi öpme dokunma durumu yok . Sadece bir kere bacağımdan öptü bir kaç kere yaniSevişirken nasıl davranıyor bu adam?
Bi kere eskiyi unutsa bile böyle bir temel üzerine sağlıklı bir ilişki başlamaz, adam size başkasını anlatmış, sevgi yok amaç belli. Siz kendinizi üzüyorsunuz. "ben böyle biri değilim" demişsiniz ama kusura bakmayın bu erkeğin gözünde baya öyle birisiniz sonuçta sizinle görüşmek isteyince görüşebiliyor mu? Evet. Tamam. Adam melankolisine tutunup hayatını güzelce yaşıyor. Mantıklı olup bu yoldan çıkmak size kalmış.İşyerinden bu adam ile aralıklarla evde görüştüğümü söylemiştim. Hatta bana önceki konularımda da ilişkini acilen kes dediniz. Bugün denedim. Ama neden olmuyor . Ona da söyledim dedim bu şekilde olmaya devam edecekse (eve gelip birlikte olma şeklinde) pskilojık olarak çok etkileniyorum. Ben böyle biri değilim dedim. Sonra dışarıda bunları konuştuktan sonra eve geldik sadece dizime yattı anlatmaya başladı . Eski kız arkadaşını 5 sene öncekini anlattı unutamadığını onu çok sevdiğini neden onu bıraktığını neden olmadı deyip durdu. Arkadan şarkı çaldıkça çok ağladım dedi bu şarkılarda. Bir erkek karşısındakinden hoşlansa bunları anlatabilir miydi ? Bu adamdan nasıl uzaklaşacağım nasıl durduracağım kendimi . Soruyor bana seninle sevgili olsak ikimizde üzülürüz diyor .. yani bilmiyorum adam ne yapmaya çalışıyor
Valla resmen yüzüme tokat gibi çarpıyor ya yemin ederim çok kötü hissediyorum Allah beni kahretsin yaHayata bakisim gereği, duygusallık olmadan salt cinsellik bana ters. Size ters değil ki adamın size hiçbir duygusu olmamasına rağmen, gönüllü fakbadisi olmuşsunuz. Bir de burada saf kız çocukları gibi aşık değil dimi cart curt boş boş konuşuyorsunuz. Adam da yatakta sizi çuval yerine koyup, öpmeye bile tenezzül etmeyip, erken boşalan, bosaldiktan sonra da kıçını dönüp yatan bir gereksiz. Hani adam süper sevisse, siz de açık yureklilikle adam çok iyi yaaa deseniz, diyeceğim ki, bu kadın da zaten cinsellik için adamla beraber, Anlamaya çalışacagim. Ama siz de doğru düzgün cinselliklik de yok, adam eski aşkını anlatıp ağlamaklı da oluyor, yani elle tutulur hiçbir şey yok sizin ahmakliginiz dışında. Elin adamı canı istediğinde evime gelip gidecek, gelip giderken, eli boş götü yaş gidip gelecek. Ben ona yemek içmek ismarlayacagim, yatakta bana necaset gibi davranacak, başkasını sevdiğini söyleyecek ve ben bu adamdan kopamayacagim. Delirmissiniz siz, ki adam da sizin deli olduğunuzu ima etmişti zaten. Devam edin, inşallah bitirirsiniz biran önce kendinizi.
Başta erken boşalıyordu ama şimdi öyle değil. Dokunmasını çok seviyorum elleri çok naif evet beni tatmin etmiyor ama acaba diyorum ben niye bunlara kapıldım aklımı yitiricemBir kere, normal bir kadınin, bir erkeğin yatakta bencil, ruhsuz, erken boşalan bir adam olduğunu görünce ondan soğuması lazım. Yatak örneği veriyorum çünkü yataktan başka bir yakınlığınız yok. Siz ise tersinenhiç tatmin olmamanıza rağmen daha da baglaniyorsunuz. Normal değilsiniz, bizi de deli edeceksiniz.
Gerçekten buluşmayacağım ama buraya da her seferinde yazacağım yazarak rahatlıyorum ne yapayım . Oradan oraya savruluyorumBu adam duygularınıza, size hiç saygı duymuyor. Ondan uzaklaşmanız için yeterli bir sebep bu. Onursuz bir hayat yaşamayı kendinize reva görmeyin. Her konunuzda o adamdan kurtulun diye yüzlerce mesaj okuyorsunuz dikkate almıyorsunuz...bir hayıra bakıyor her şey....buluşmayın artık rica ederim kendi iyiliginiz için...
Şunları okurken ağladım biliyor musunuz . Eski erkek arkadaşım benimle uyur bir dakika sarılmadan bırakmazdı. Deli gibi yemek yerken bile öperdi beni . Bu adam gece üçte kalkıp içeride yatıyor sonra soruyorum hatta burada biri yazmıştı nefesinize bile tahammül etmiyor diye ona bunu söyledim ve bana ben hep ince düşünmekten bu oluyor dedi ben uyuyamıyorum seni de uyutmuyorum diye içeri geçiyorum diyorFuckbuddylige karsi degilim ama bu iliski size kulfet. Bari pasta almayin ic camasiri filan. Bir de sizi tatmin etsin bari. Ama malzeme musait degil adam tam bir hoduk. Yani siz Noel Baba misiniz? Sizin icin bir sey yapmayan adami mutlu etmeye calisiyorsunuz? Pasta aliyorsunuz gozune guzel goruneyim diye ic camasiri aliyorsunuz? Noel baba iseniz de dunyada sevindirilmeyi hak eden ne cok insan var, gidin onlari sevindirin ayol
Bak bu adam sizinle iliski icine girdi diyelim. Biz sevgili olduk dedi cumle aleme de. Hayalinizdeki gibi bir iliski OL-MA-YA-CAK. Vallahi o kadar eminim ki konu sahibi. Ancak adi degismis olacak. Cinsel hayatiniz degismeyecek. Yine sadece o tatmin olacak. Cunku belli ki bencil biri. Bir kurus harcama yapmayacak. Cunku belli ki cimri biri. Sizin evinize arabaniza cokecek. Cunku belli ki adam kullanmayi seven biri. Kendisi belki gozu disarda olacak. Cunku belli ki beraber oldugu kadinin duygularini onemsemeyen biri. Ama sizi kiskanacak. Cunku belli ki simarik ve bencil.
Arada ay seninle cok mutluyum ay beni ozlemez misin hic diyecek. Bu laflarindan diyeceksiniz ki acaba beni seviyor mu.
Bakin sevgili olsaniz da bu boyle devam eder. Evlenseniz de bu boyle devam eder. Evlendigi kadina ailesinin hizmetini gordurecek erkek modeli.
Biz burda F*** buddylige karsi degiliz. Bize ne yani, isteyen istedigi ile yatsin. Siz bu adami kendinizden ustun goruyorsunuz sorun orda. Sizden ne ustunlugu var ya?
Size deger veren, jestler yapan, gelirken en sevdiginiz yiyecekleri alan, sevistikten sonra "askim senin icin de guzel miydi?" diye soran, butun gece sarilip uykusunun arasinda sizi open biriyle sevgili olun.
Sevgili olmayacagim fuckbuddy olacagim derseniz de: en azindan yatakta sizi de dusunen, gelirken nezaketen bir tatli bir icki alan, sizinle seks konusunda acik acik konusup nelerden hoslandiginizi ogrenmeye calisan, arada fiziginize iltifat eden, ve size senin psikolojik problemlerin var gibi hadsiz hadsiz laflar etmeyen, dizinize yatip salak salak eski sevgilisini anlatmayan, hadsizce baska erkeklerden sizi kiskaniyor ayaklari cekmeyen, saygili bir pic bulun.
Diyeceklerim bu kadar.
ay seni tokatlamak istiyorum kendine getirmek istiyorumEve geliyoruz oturuyor koltukta sonra saçlarımı okşuyor ve öpüyor sonra biraz öpüyor elleri hep saçlarımda duruyor sonra ayakta biraz sarılıyoruz sonra biraz daha öpüşme Faslı sonra yatağa gidiyoruz ben işte o şeyi yapıyorum saatlerce o ise sadece uzanıyor . Sonra sürtünme sonra duş alıyoruz bu kadar. Adam da hiç başka yerlerimi öpme dokunma durumu yok . Sadece bir kere bacağımdan öptü bir kaç kere yani
Aslında aynen bu olay bu da benim hatam olduİş neden senin istediğin gibi gitmiyor biliyor musun?çünkü her işin bir yolu yordamı vardır...sen bu yoldan saparsan saçma sapan şeyler yaşarsın...önce arkadaş olunur..sonra küçük flörtleşmeler olur..bir davet yapılır..hoşlandığını söylersin falan. ..süreç böyle işler...siz doğrudan yatmışsınız. ..buda sizi değersiz yapmış
Yok yıkamadım ama gidiyor çünkü duştan sonraay seni tokatlamak istiyorum kendine getirmek istiyorum
deli misin kızım sen ya işsiz misin
seks bu mu
hayatta her şey al gülüm ver gülümdür
karşındaki hep ver gülüm, sen de hep al gülüm
şuna değer mi ya gördüğün muameleye bak.
bana gelicek evimde yiyecek içecek, barınıcak, benimle yatıcak kalkıcak bide giderken duşunu alıcak ama hep eli boş
bide sırtüstü yatıcak, geliyolar bana sağdan soldan.
şimdi sen onun çamaşırını da yıkıyorsundur. malum duş alıyor ya kirlisi çıkıyordur.
Adam yanında kazara uyuyakalsa 2 saate kabus görür irkilir kalkar gider zaten.Yok yıkamadım ama gidiyor çünkü duştan sonravalla gülüyorum ama tespitleriniz nasıl bu kadar doğru ya
Gerçekten de böyle ..Bunları yaptın diye seni sevmeyecek işte, kahrını çekiyorsun diye seni sevmeyecek. O sana ağlayarak anlattığı kız kahrını çekmiyordu, kahır çektiriyordu. İşin sırrı burda bak.
Üzülme, sen de gider başkasının kucağında ağlarsın artık.Gerçekten de böyle ..