• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hoşlandığım adamın dizimde yatarken başkasına olan aşkını dinledim:( Bu adam ne yapmaya çalışıyor ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Vah vahh. Yatağa uzanıp saatlerce size şey yaptırırken, hayati çok sorgulamis sanırım. Saatler başka türlü geçmez sonuçta. Vahh vahh gözü de gormuyormus. Demek ki sizi öpmek istiyordu ama göremiyordu. Demek ki bu yüzden sadece Sürtünüyordu. Hemen çağırın bu konuları açtığınız için de özür dileyin masumdan.

O öyle ağlarken resmini atmiş ya içim ağladı zor tutuyorum kendimi gel görüşelim dememek için
Okadar nasihat yazıldı ama biz yok dedikce bence daha tatlı geliyor size bu pis adam. E ne diyelim hevesinizi alın bırakın bari diyeceğim de adam her açıdan vasat..

Önce kalk bı elini yüzünü yıka sonra adama siktir çekip şükür namazı kıl tövbe et kendine bu kötülüğü bı daha yapmayacağını. Adam açıkça söylemiş ilimizden bişey olmaz cinsel istegimi tatmin ediyorum diye ama anlamak isteyeneee..giden senden gidiyor aklından bedeninden ruhundan..bu şekilde devam edersen kendine gelince iş işten daha çok geçmiş olur ..gerekirse işini de değiştir ve kendine düzgün bı çevre edin...kalk hadi kalk silkelen bi bacım

Biri bana gözleri görmeyen arkadaş ile hayırsever arkadaşın neden tam bir penetrasyon yaşamadığını anlatabilir mi?
Adamın cinsel sorunları var. Adamın ayrıca kişilik sorunları da var. İşini görüyor, gidiyor yıkanıyor giyiniyor, sarılıp yatmıyor bile, kanepeye uzanıyor. Partnerinin tatmin olup olmadığı ile ilgilenmiyor.

Fuckbuddylige karsi degilim ama bu iliski size kulfet. Bari pasta almayin ic camasiri filan. Bir de sizi tatmin etsin bari. Ama malzeme musait degil adam tam bir hoduk. Yani siz Noel Baba misiniz? Sizin icin bir sey yapmayan adami mutlu etmeye calisiyorsunuz? Pasta aliyorsunuz gozune guzel goruneyim diye ic camasiri aliyorsunuz? Noel baba iseniz de dunyada sevindirilmeyi hak eden ne cok insan var, gidin onlari sevindirin ayol :dondurma::KK50:

Bak bu adam sizinle iliski icine girdi diyelim. Biz sevgili olduk dedi cumle aleme de. Hayalinizdeki gibi bir iliski OL-MA-YA-CAK. Vallahi o kadar eminim ki konu sahibi. Ancak adi degismis olacak. Cinsel hayatiniz degismeyecek. Yine sadece o tatmin olacak. Cunku belli ki bencil biri. Bir kurus harcama yapmayacak. Cunku belli ki cimri biri. Sizin evinize arabaniza cokecek. Cunku belli ki adam kullanmayi seven biri. Kendisi belki gozu disarda olacak. Cunku belli ki beraber oldugu kadinin duygularini onemsemeyen biri. Ama sizi kiskanacak. Cunku belli ki simarik ve bencil.

Arada ay seninle cok mutluyum ay beni ozlemez misin hic diyecek. Bu laflarindan diyeceksiniz ki acaba beni seviyor mu.

Bakin sevgili olsaniz da bu boyle devam eder. Evlenseniz de bu boyle devam eder. Evlendigi kadina ailesinin hizmetini gordurecek erkek modeli.

Biz burda F*** buddylige karsi degiliz. Bize ne yani, isteyen istedigi ile yatsin. Siz bu adami kendinizden ustun goruyorsunuz sorun orda. Sizden ne ustunlugu var ya?

Size deger veren, jestler yapan, gelirken en sevdiginiz yiyecekleri alan, sevistikten sonra "askim senin icin de guzel miydi?" diye soran, butun gece sarilip uykusunun arasinda sizi open biriyle sevgili olun.

Sevgili olmayacagim fuckbuddy olacagim derseniz de: en azindan yatakta sizi de dusunen, gelirken nezaketen bir tatli bir icki alan, sizinle seks konusunda acik acik konusup nelerden hoslandiginizi ogrenmeye calisan, arada fiziginize iltifat eden, ve size senin psikolojik problemlerin var gibi hadsiz hadsiz laflar etmeyen, dizinize yatip salak salak eski sevgilisini anlatmayan, hadsizce baska erkeklerden sizi kiskaniyor ayaklari cekmeyen, saygili bir pic bulun.

Diyeceklerim bu kadar.
Bacım destan yazsan da nafile anlamıyor, anlatamıyoruz, anlamayacak... :kızgın::kızgın:

Önce kalk bı elini yüzünü yıka sonra adama siktir çekip şükür namazı kıl tövbe et kendine bu kötülüğü bı daha yapmayacağını. Adam açıkça söylemiş ilimizden bişey olmaz cinsel istegimi tatmin ediyorum diye ama anlamak isteyeneee..giden senden gidiyor aklından bedeninden ruhundan..bu şekilde devam edersen kendine gelince iş işten daha çok geçmiş olur ..gerekirse işini de değiştir ve kendine düzgün bı çevre edin...kalk hadi kalk silkelen bi bacım
Çok haklısınız ya gerçekten ama gerçekten ben napıyorum allahım ya dışarı çıkıp biraz tur atayım belki rahatlarım

Adamın cinsel sorunları var. Adamın ayrıca kişilik sorunları da var. İşini görüyor, gidiyor yıkanıyor giyiniyor, sarılıp yatmıyor bile, kanepeye uzanıyor. Partnerinin tatmin olup olmadığı ile ilgilenmiyor.
Evet kesinlikle öyle kendi de diyor ben diğerleri gibi sexe düşkün değilim diyor

Aynen, adam sadece bu arkadaşa karşı duyarsız. Yoksa eski sevgilisi için hala gözleri dolabiliyor. Konu sahibi de, durup demiyor ki, sen beni zevke getirip getirip, kendin rahatlıyorsun, ben sap gibi kalıyorum ortada, birazda bunun icin içlen demiyor.

Çok haklısınız ya gerçekten ama gerçekten ben napıyorum allahım ya dışarı çıkıp biraz tur atayım belki rahatla
Zararın kendine evet git kendi iç sesinle biraz muhasebe yap..nerde görsem tanirim bu ailede yaşanan şiddet sevgisizlik ilgisizlik yüzünden oluyor.unutma ama önce sen kendini çok sevmelisin..herkesi elinin tersiyle it biraz bak nasıl pesindeler nasıl mutlu ediyorlar seni..mesela kendinden pay biç farkındasın herşeyin ama takıntı yapmışsın tatlı geliyor sana bu şekilde davrandığı için .birazda sen insanlara sena davrandıklarını çarpı ikisini davran bak hayatın nasıl değişiyor

İşyerinden bu adam ile aralıklarla evde görüştüğümü söylemiştim. Hatta bana önceki konularımda da ilişkini acilen kes dediniz. Bugün denedim. Ama neden olmuyor . Ona da söyledim dedim bu şekilde olmaya devam edecekse (eve gelip birlikte olma şeklinde) pskilojık olarak çok etkileniyorum. Ben böyle biri değilim dedim. Sonra dışarıda bunları konuştuktan sonra eve geldik sadece dizime yattı anlatmaya başladı . Eski kız arkadaşını 5 sene öncekini anlattı unutamadığını onu çok sevdiğini neden onu bıraktığını neden olmadı deyip durdu. Arkadan şarkı çaldıkça çok ağladım dedi bu şarkılarda. Bir erkek karşısındakinden hoşlansa bunları anlatabilir miydi ? Bu adamdan nasıl uzaklaşacağım nasıl durduracağım kendimi . Soruyor bana seninle sevgili olsak ikimizde üzülürüz diyor .. yani bilmiyorum adam ne yapmaya çalışıyor
Adam seni cinsel ilişki için istiyor. Daha ne yapmaya çalişiyoru mu var? Lutfen hanimlar altin değerindeki bedenlerinize saygi duyun. Elalemin cinsel ihtiyaçlari için harcamayin 😔

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X