Hoslandigim adamla aramdaki boy farki

E adam boy farkını takacak olsa niye sevdiğini söylesin? Seviyorum ama boy farkımız var ilişkiye başlamayım gibi bir şey olabilir mi, komplekse kapılmayın durduk yere.

Ben de senin boylardayim minyonum, sözlüm 1.87 boyunda ve o cok seviyor ben boyleyim memnunum su an evlilik yolunda ilerliyoruz bir problemimiz yok. Hatta ben kisaligimla övünüyorum guluyoruz. O beni boyle seviyor. Hem de cok. Rahat ol kasma.o

Bence de hiiiiç problem değil. Hatta burada arkadaşlar da yazmış uzun boylu insanlar minyon kızlardan hoşlanıyor. Hem oldu da bir yere gideceksin giyersin 15 cm platform oh mis:)
Ayrıca bodur tavuk her daim piliçtir :) :) :)

Ben 1.60 ım
Eşim 1,92:))
İlk bulusmamızda asla olmaz ben ömür boyu topuklu ayakkabi mi giyeceğim diyordum, yanında yürüyemiyordum.
Eşime boydan dolayı asla olmaz dedim.
Elele yürümek isterdi , bana cok komık gelirdi.
Şimdi topuklu falan umrumda değil:)
Boyunun uzun oldugunun farkında bile değilim.
Uzun boylu erkekler minyon bayan seviyorlar
Benim eşim de 96 kilo, ben 54 kiloyum.
Takılmayın bunlara:)

Niye sorun olsun oyle olsa başta beğenmezdi.
Bazi erkekler özellikle kisa boylu tercih ediyor.

Ben de 1.60 minyon tipliyim. Üniversitedeysen 1.90 boyunda ve 90 kiloda bi sevgilim vardı. Bence yakışıyorduk kimse de vaaaay ne boy farkı var dememişti takmayın kimse takmıyor artık böyle şeyleri

Yani önemli olan birbirinizi sevmeniz tabiki ama dış görünümde önemli. Yanında çocuğu gibi durursunuz bence, çok fark var aranızda.

Kuzenimin kız arkadaşı 150 cm var yoktu.Eşi 190da fazlaydı belki.Delikanlının başına gelen bir felaket sonrası tanışmışlar,kız müthiş sempatik,pozitif bir kişilikti.İlaç gibi gelmiş çocuğa,evleneceklerini duyunca çok şaşırmıştık.2 çocukları var ve çok mutlular maşallah

çok saçma bir konuya takılmışsınız
başka biri zayıf ince olsa bu seferde çok mu minik kalıyor yabnımda diye dert ederdiniz
sizin sorununuz kendinizle kendinizle barışın

Ya oglan seviyorum demis daha ne desin.Demek ki o boyle hoslanmis,sevmis.Sen niye takinti yapiyorsun.Banada genelde kisa erkekler denk geliyor

1 57lik Shakira ve 1 93lük kocası futbolcu Pique
Tabisi hiç birimiz bir shakira değiliz ama karşımızda da bir pique beklemiyoruzdur değil mi?

1.50 boyundayım nişanlım 1.85 falan ve beni çıktığımız günden bu yana yakın da da düğünümüz var minnoşum miniğim diye falan sever çocuklarımın minnoş annesi olucaksın der bide sevgiliyken bende takardım hep kafama eskiden sonra bi gün ona açıldım bu konuyu ya saömalama biz erkekler sahiplenmeyi kollarıyla sarıp sarmalıya bileceğimiz kadınları severiz dedi yani anlayacagın canım Allahı ma bin kere şükür mutluyum emin sizde birbirinizi sevdikten sonra boy kilo bahaneden başka bişey değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…