- 12 Kasım 2016
- 126
- 52
- 18
- 36
- Konu Sahibi fatmasimsek55
-
Aranızdaki boy farkı çok fazla ama karşılıklı sevgi varsa boy, kilo, etnik köken, dini vs gibi farklılıklar sorun olmuyor da sadece sizin hoşlanıyor olmanız yetmiyor , o da seviyorsa takmayın yok eğer sevmiyorsa yol yakınken dönün.Merhaba sitenin güzel hatunlari!
Basliktanda anlasilicagi üzere, hoslandigim adamla benim boyum arasinda ucurum var desem yeridir. Ben 1.56 o ise 1.90. Ben cok minyon yapiliyim 54 kiloyum o ise 95 Kilo. Ona yakisiyor ama ben onunla tanistigimdan beri boy kompleksine girdim. Herkesin boyuna bakiyorum. Ben kisayim sanki benden hoslanmiyor, icten ice kisayim diye üzülüyor saniyorum. Ama yüzüme bisey söylemedi. Akil verin bana ne yapmam gerekiyor bu konulari düsünmemek icin?
Arkadaslar hoslandigim erkekle konusuyoruz. Kendisi söyledi kilosunu. En son bulustugumuzda seni seviyorum dedi. Ama bu boy farki beni deli ediyor. Beni sevdigine bu boy farkindan inanmiyorum. Onunda icinden geciyodur kesin uzun olsaydi diye belkide. Ki tahminim diyodur. Böyle bisey yasiycam hic aklima gelmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?