Oof cok fena oldudummu?Kızlarrr selamm. Fakültede hoşlandığım bir çocuk var. Çok yeni tanıştık ve onunla çok eğleniyorum, uzun zamandır da birisiyle böyle rahat şekilde kendimi kasmadan eğlenmemiştim. bana olan ilgi alakası da hoşuma gitti yalan söyleyemem. Bu kadar kibar ve centılmın biriyle uzun zamandır konuşmamıştım. yanlış anlaşılmasın gay olduğunu düşünme sebebim kibarlığı vs değil. gel zaman git zaman hiç de ilişki fikrine sıcak olmadığım bir anda bu çocuktan hoşlandığımı fark ettim. ayrıca ev arkadaşım da konuyu kendisine açmadan önce ikimizi shiplediğini söyledi. şimdi çocuğun mizah şekli vs beni şüphelendirdi. homofobik değilim fakat eğer çocuk gayse de umutlanmak istemiyorm. biraz patavatsız birisi. erkek arkadaşına iltifat olarak çok iyi gözüktüğünü belirtmek için offf -ay çok fena oldumm- dedi. bu gibi başka şakaları da oluyor. ev arkadaşıma ilk bahsettiğimde dışardan öyle durmuyor demişti. peki ben sormadan bu çocuğun yönelimini nasıl anlayabilirim???? lütfen beni aydınlatınnn!!!!! tşkkrlr :))
Aman diyim. YapmasınSevişereksormadan anlamanın tek yolu bu
genel olarak şakaları bu yönde gibi bel altı yapıyor. Ben bir türlü anlayamadım şakalaşma şekli mi bu acaba..Gay takliti filan mı yaptı o an acaba şakalaşma mayetinde.
Gay değilse de sakalasma şeklinden elenebilirgenel olarak şakaları bu yönde gibi bel altı yapıyor. Ben bir türlü anlayamadım şakalaşma şekli mi bu acaba..
Ben de böyle düşünüyorum, saka olabilir yani, zamanla anlaşılır zaten.Gay takliti filan mı yaptı o an acaba şakalaşma mayetinde.
çok yakın sayılmayız 1 2 haftadır yakınız sadece bazı hareketleri ilgisi olduğunu düşündürüyor fakat arkadaşlarıyken özellikle şüphelendiriyor beni eğilimi açısındanSize karşılık vermesi gay olmaması anlamına gelmiyor yanlız. Bazıları biseksüel. Yani ikisindende hoşlanıyor. Bukadar samimisiniz , bi erkek hoşlansa çoktan açılırdı.
patavatsız birisi genel olarak şöyle söyleyeyim bazen şakalaşmak için de bayan vs diyip tepki almak için sinir etmeye çalışıyor. ama bu aramızdaki muhabbettin getirdiği rahatlıktan. arkadaşları ile de belki aralarındaki samimiyettendir. sonuçta ben de çok sevdiğim arkadaşlarıma hayatımın anlamı karıcım vs diyorum. fakat bilemiyorum benimle konuşmak için temas için de bi çabası var gibi geldi.. spesifik bir örnek de gelmiyor şu an aklıma sürekli şakamatik kafasında olduğundan dolayı çok muhabbet dönüyorSadece bu örnek mi başka örnek verebileceğiniz birşey var mı?
Sürekli şakalaşan bir tipse diline yapışmış nasıl desem böyle aşırı cıvık konuşma şekli olabiliyor. Kız arkadaşı sevgilisi yani olmuş mu ?patavatsız birisi genel olarak şöyle söyleyeyim bazen şakalaşmak için de bayan vs diyip tepki almak için sinir etmeye çalışıyor. ama bu aramızdaki muhabbettin getirdiği rahatlıktan. arkadaşları ile de belki aralarındaki samimiyettendir. sonuçta ben de çok sevdiğim arkadaşlarıma hayatımın anlamı karıcım vs diyorum. fakat bilemiyorum benimle konuşmak için temas için de bi çabası var gibi geldi.. spesifik bir örnek de gelmiyor şu an aklıma sürekli şakamatik kafasında olduğundan dolayı çok muhabbet dönüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?