hoşlandığım çocuğun cinsel yönelimi ne???

karagose

Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2023
7
0
6
22
Kızlarrr selamm. Fakültede hoşlandığım bir çocuk var. Çok yeni tanıştık ve onunla çok eğleniyorum, uzun zamandır da birisiyle böyle rahat şekilde kendimi kasmadan eğlenmemiştim. bana olan ilgi alakası da hoşuma gitti yalan söyleyemem. Bu kadar kibar ve centılmın biriyle uzun zamandır konuşmamıştım. yanlış anlaşılmasın gay olduğunu düşünme sebebim kibarlığı vs değil. gel zaman git zaman hiç de ilişki fikrine sıcak olmadığım bir anda bu çocuktan hoşlandığımı fark ettim. ayrıca ev arkadaşım da konuyu kendisine açmadan önce ikimizi shiplediğini söyledi. şimdi çocuğun mizah şekli vs beni şüphelendirdi. homofobik değilim fakat eğer çocuk gayse de umutlanmak istemiyorm. biraz patavatsız birisi. erkek arkadaşına iltifat olarak çok iyi gözüktüğünü belirtmek için offf -ay çok fena oldumm- dedi. bu gibi başka şakaları da oluyor. ev arkadaşıma ilk bahsettiğimde dışardan öyle durmuyor demişti. peki ben sormadan bu çocuğun yönelimini nasıl anlayabilirim???? lütfen beni aydınlatınnn!!!!! tşkkrlr :))

Oof cok fena oldudummu? sadece gay olmasina gerek yok. Belki iki taraftanda hoslaniyordur. Ama bir erkegin digerine oofff fena oldum demesi pek te normal degil!

Ev arkadaşınız tüm gayleri Kerimcan gibi falan sanıyor herhalde... benim çok sevdiğim bir arkadaşım gay, bana kendi söylemese asla aklıma gelmezdi. Genelde kadınlarla çok iyi anlaşan, nazik acayip kafa dengi oluyorlar. Konuda bahsi geçen arkadaşın gay olma ihtimali çok yüksek.

Saçma salak şakalarla erkek geyiği yapıyorda olabilir.tabi gay olma olasılığıda var.sanırım yaşayarak anlayabilirsiniz ancak

Size karşılık vermesi gay olmaması anlamına gelmiyor yanlız. Bazıları biseksüel. Yani ikisindende hoşlanıyor. Bukadar samimisiniz , bi erkek hoşlansa çoktan açılırdı.
çok yakın sayılmayız 1 2 haftadır yakınız sadece bazı hareketleri ilgisi olduğunu düşündürüyor fakat arkadaşlarıyken özellikle şüphelendiriyor beni eğilimi açısından

Sadece bu örnek mi başka örnek verebileceğiniz birşey var mı?
patavatsız birisi genel olarak şöyle söyleyeyim bazen şakalaşmak için de bayan vs diyip tepki almak için sinir etmeye çalışıyor. ama bu aramızdaki muhabbettin getirdiği rahatlıktan. arkadaşları ile de belki aralarındaki samimiyettendir. sonuçta ben de çok sevdiğim arkadaşlarıma hayatımın anlamı karıcım vs diyorum. fakat bilemiyorum benimle konuşmak için temas için de bi çabası var gibi geldi.. spesifik bir örnek de gelmiyor şu an aklıma sürekli şakamatik kafasında olduğundan dolayı çok muhabbet dönüyor

Sürekli şakalaşan bir tipse diline yapışmış nasıl desem böyle aşırı cıvık konuşma şekli olabiliyor. Kız arkadaşı sevgilisi yani olmuş mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…