- 5 Mart 2017
- 8
- 2
- 36
- 28
- Konu Sahibi Gouttetournee
hahahaha kendime o kadar güldüm ki şu an yaaa
herkese göre normal bir durumu nasıl da abartıp durmuşum kafamda iyi ki yazmışım buraya

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bunda ne varki benim esimde benden 1 bucuk yas küçük.herkese merhaba, uzun zamandır bu siteyi takip ediyorum ancak bugün yazmak kısmetmiş. benim hoşlandığım bir çocuk var ama öyle böyle değil, salak salak dolanıyorum ortalıkta sayesindebenim yaşım 22, o 21. ama çok olgun birisi, kimse inanmıyor neredeyse 21 yaşında olduğuna. ama ben niyeyse bunu çok kafaya taktım sanki aramızda çok büyük bir jenerasyon farkı varmış gibi, halbuki ben daha çocuksu kalıyorum yanında olgunluk açısından
kendisi bu konuları pek takan biri görünmüyor ama başkalarının tepkisi ne olur diye merak ediyorum. sizin bu konuya bakış açınız nedir? ona göre harekete geçerim belki, teşekkürler şimdiden
![]()
Bir şey olmaz 1 yaştan, kafaya taktığınıza bile değmez. Önemli olan elektrik alıp, anlaşabilmek.herkese merhaba, uzun zamandır bu siteyi takip ediyorum ancak bugün yazmak kısmetmiş. benim hoşlandığım bir çocuk var ama öyle böyle değil, salak salak dolanıyorum ortalıkta sayesindebenim yaşım 22, o 21. ama çok olgun birisi, kimse inanmıyor neredeyse 21 yaşında olduğuna. ama ben niyeyse bunu çok kafaya taktım sanki aramızda çok büyük bir jenerasyon farkı varmış gibi, halbuki ben daha çocuksu kalıyorum yanında olgunluk açısından
kendisi bu konuları pek takan biri görünmüyor ama başkalarının tepkisi ne olur diye merak ediyorum. sizin bu konuya bakış açınız nedir? ona göre harekete geçerim belki, teşekkürler şimdiden
![]()
Eşim benden 3 yaş küçük kendisi 186 boy 110 kilo olunca anlamamıştım yaşını baya problem çıkardım öğrenince ama nasipmis evlendim 1 yaştan bir şey olmaz ama 3 4 deseydin aman kaç derdim baya fark oluyorherkese merhaba, uzun zamandır bu siteyi takip ediyorum ancak bugün yazmak kısmetmiş. benim hoşlandığım bir çocuk var ama öyle böyle değil, salak salak dolanıyorum ortalıkta sayesindebenim yaşım 22, o 21. ama çok olgun birisi, kimse inanmıyor neredeyse 21 yaşında olduğuna. ama ben niyeyse bunu çok kafaya taktım sanki aramızda çok büyük bir jenerasyon farkı varmış gibi, halbuki ben daha çocuksu kalıyorum yanında olgunluk açısından
![]()
1 yası bukadar cok taktıgınıza gore gercekten cocuksunuzherkese merhaba, uzun zamandır bu siteyi takip ediyorum ancak bugün yazmak kısmetmiş. benim hoşlandığım bir çocuk var ama öyle böyle değil, salak salak dolanıyorum ortalıkta sayesindebenim yaşım 22, o 21. ama çok olgun birisi, kimse inanmıyor neredeyse 21 yaşında olduğuna. ama ben niyeyse bunu çok kafaya taktım sanki aramızda çok büyük bir jenerasyon farkı varmış gibi, halbuki ben daha çocuksu kalıyorum yanında olgunluk açısından
![]()
herkese merhaba, uzun zamandır bu siteyi takip ediyorum ancak bugün yazmak kısmetmiş. benim hoşlandığım bir çocuk var ama öyle böyle değil, salak salak dolanıyorum ortalıkta sayesindebenim yaşım 22, o 21. ama çok olgun birisi, kimse inanmıyor neredeyse 21 yaşında olduğuna. ama ben niyeyse bunu çok kafaya taktım sanki aramızda çok büyük bir jenerasyon farkı varmış gibi, halbuki ben daha çocuksu kalıyorum yanında olgunluk açısından
![]()
Evlendiğimizde ben 27 eşim 26 ydı çok mutluyuz elhamdülillah darısı sana ☺herkese merhaba, uzun zamandır bu siteyi takip ediyorum ancak bugün yazmak kısmetmiş. benim hoşlandığım bir çocuk var ama öyle böyle değil, salak salak dolanıyorum ortalıkta sayesindebenim yaşım 22, o 21. ama çok olgun birisi, kimse inanmıyor neredeyse 21 yaşında olduğuna. ama ben niyeyse bunu çok kafaya taktım sanki aramızda çok büyük bir jenerasyon farkı varmış gibi, halbuki ben daha çocuksu kalıyorum yanında olgunluk açısından
![]()
evet biraz öyleyim maalesef. neden bu kadar taktım onu da bilmiyorum1 yası bukadar cok taktıgınıza gore gercekten cocuksunuz
yok yanlış anladınız ben jenerasyon farkı var demedim, kendisi benden küçük olduğu için sanki arada fark varmış gibi hissediyorum sadece. yoksa tabii ki canım 1 yaş ne kadar fark oluşturabilirŞimdi bir şeye açıklık getirmek istiyorum. Aramızda jenerasyon farkı var demişsin. Jenerasyon; aynı yıllara yakın doğmuş nesillere denir. Örneğin; sen 1998- o 1999 bunun devamında aralarında 4-5 yıl fark olsa bile o kişilerin çocukluk dönemleri aynı zamana yakın olduğu için aynı jenerasyon içerisinde yer alıyorlar. Yani senin kurguladığın gibi aranızda aşılmaz farklar olma imkanı yok.
''ben niyeyse bunu çok kafaya taktım sanki aramızda çok büyük bir jenerasyon farkı varmış gibi,''
yok yanlış anladınız ben jenerasyon farkı var demedim, kendisi benden küçük olduğu için sanki arada fark varmış gibi hissediyorum sadece. yoksa tabii ki canım 1 yaş ne kadar fark oluşturabilir