hoslandigim cocuk eximle arkadas oldu:(

yapabilecegim hic mi bir sey yok… umit 0 mi… uzun suredir unutmaya calisiyorum ama hala severken birini unutmam mumkun degil(

ben de beklerim valla ama ortak arkadasimizdan duyduklarim bunlar hep. genel olarak hareketleri cok farkli yururken kimseye itinayla bakmadan yuruyo, kizlarla takiplesmiyo, full ders odakli. bi ara acaba hastaligi mi var diye dusundum…
Senin kafadakileri ben baya sorunlu buluyorum, lütfen kusura bakma. Buranın meşhur bir üyesi vardır, üniversite yıllarında bi sürü kişiye böyle kanca takmıştı, hepsi için de konu açmıştı. Öyle der gibi baktı, yanımdan yürüyerek geçti, derin düşüncelerde gibiydi, bi şey söylemek ister gibiydi, gözü beni arar gibiydi... sonuç hep ama hep hüsran oldu.
Ne hastalığı Allah aşkına? Çocuk ilgilenmedi, mesafe koydu diye ne gibi bir hastalığı olacağı kanısına vardın?
Yapma bunu kendine ve zamanına, yazık.

bi erkegin iliski istememe ihtimali var mi ki? bana cok garip geliyor
Yani olabilir tabi. Yorgundur yeni ilişkiden çıkmıştır istemiyordur. Hakkında çok detay bilmediğimiz için varsayımlarda bulunuyoruz ama gerçekten istese her türlü olurdu ya. Sıkma canını. Bir başkası illa olur

gurursuzluk yapmak benlik degil ama hic kizla takiplesmedigi icin biraz sansimi denemek istedim. okulda yururken bile ozenle kimseye bakmadan yuruyor, karisik ortamlarda bulunmuyor. yoksa ben de seninle ayni dusunuyorum

bi erkegin iliski istememe ihtimali var mi ki? bana cok garip geliyor
İlişki istemiyor değil; seninle ilişki istemiyor. Halihazırda ilgisini çeken, hoşlandığı biri de yoksa "ilişki istemiyorum" demiş olabilir. Erkek diye direkt kız/ilişki arayışında olmak durumunda mı? Öylesine bi şeyler istemiyor diye "sorunlu" mu oluyor?
Hem "iyi kalpli" olduğu kanısına nereden vardın? İnsanlar eşlerini bile tanıyamıyor.

ahahaha haklisiniz ama yaptiklarina anlam veremiyorum gercekten insanin aklina baska bir sey gelmiyor. bu isin abarti boyutu tabii ki ay cok guldum yazdiginiza cok tatlisiniz tesekkur ederimm

okulumuz kucuk bi okul ve herkes birbirini taniyor ortak arkadaslarimiz da var aslinda. sadece bu gayretini anlamlandiramamistim. onun disinda cok haklisin zaten

ahahaha haklisiniz ama yaptiklarina anlam veremiyorum gercekten insanin aklina baska bir sey gelmiyor. bu isin abarti boyutu tabii ki ay cok guldum yazdiginiza cok tatlisiniz tesekkur ederimm
Anlam arayıp kafa yorma diyorum işte. Bazen her şey gerçekten dümdüz ve basittir. Biraz bam güm yazmış olabilirim ama sallamak istedim seni. Gencecik kızsın, eminim güzelsindir de, hayatın başındasın, bu kafayla yaklaşma erkeklere ve ilişkilere, yoksa çok kırılırsın.

İlişki istemiyorsa uzaktan surdurdugu bı ilişkisi vardır
Erkekler ilişkisiz durmaz.

oyle yapicam haklisin. bana bakis acisi kazandirdin tesekkur ederim

Konudan bağımsız bir erkekle aynı ortamdaysak onun bizden hoşlanmasını nasıl sağlayabiliriz ki? Erkekler hep beni arkadaş olarak görüyor. Hiç hoşlanan yok.

Konudan bağımsız bir erkekle aynı ortamdaysak onun bizden hoşlanmasını nasıl sağlayabiliriz ki? Erkekler hep beni arkadaş olarak görüyor. Hiç hoşlanan yok.
Muhabbetler, ortak ilgi alanlari, espriler, kafalarin uyusmasi gibi seyler ilk goruste ilgimizi cekmese bile zaman icinde o kisiden hoslanmamiza neden olabiliyor. Kadin icin de boyle erkek için de. Fiziken dikkatinizi cekmeyen, dolayısıyla uzaktan gordugunuzda ilgilenmediginiz bir insan, tanidikca ilginizi cekebilir.

Ayni sporu yaptiginiz, benzer hobileriniz olan, ilgi alaninizla ilgili saatlerce konuşabildiginiz bir insandan zaman icinde hoslanabilirsiniz. Karsi taraf icin de ayni sey gecerli tabii. Fiziken begenmek guzel bir sey ama kafalar uymayinca devami gelmez. Halbuki oturup saatlerce vakit gecirmekten keyif aldiginiz bir insanla daha saglam temelleriniz olur.

Evet aslında doğru. Benim beğendiğim birisi var. Ben espri yapınca kahkahalarla gülüyor. Ama adım yok. Sanırım arkadaş olarak görüyor beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…