Arkadaş, yorumlara baktım, yine eksi yiyeceğim kesin gene ama. Burada sanırım yaş olarak biraz büyük kişiler mi olduğundan, anlamadım. Z kuşağı öyle bi hâlde ki. Siz benim açtığım konudaki çocuğu görmüş müydünüz? Görmüştünüz ve zaten sizin sayenizde ayrıldım çok şükür. Çocuk ne güzel, naif, efendi, başı önünde bi çocuk. Ne kadar edepli. Bu zamanda, hele ki bizim 20-25 yaş aralığında böyle bi erkek bulmak o kadar zor ki. Çocuk ya cinsel yönelimi farklı olmuş, birisi demiş ki psikolojik rahatsız, sorunlu falan. Benim en sonki sevgilim gibi kucaktan kucağa gezen, rehberinde 2000 kişi olan, sürekli uçkurunda olan bi erkek olmadığı için sizden özür diler kesin. Böyle çocuklara "sorunlu, cinsel yönelimi farklı" ayağı çekip benim en sonki gibi uçkurundan başka bi şey düşünmeyen, aşağılık erkekleri yüceltirseniz bu toplumdan daha çok tecavüzcü, sapık abaza çıkar. YANLIŞ KİŞİLERE DEĞER VERİYORSUNUZ. Eskiden erkeğin önüne bakanı makbuldü. İşinde gücünde, kendi hâlinde bi çocuk. Maşallahı var çocuğun fakat eğer istemiyosa zorlama çocuğu. Demek ki kafasında başka bir şey var, hayatı sevgilisiz yaşamak istiyor (ki bence en doğrusunu yapıyor). Konu sahibi çocuktan bahsettikçe ve çocuğa yapılan "sorunlu, gay" yorumlarını görünce gözlerim doldu. Ağlama noktasına geldim. Cidden, bizim topluma kimse yaranamaz, ben onu çok iyi anladım.