hoşlandığım çocuk ve arkadaşım

elcin_96

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2011
8
0
86
Ankara
ben sınıftan bir çocuktan hoşlanıyorum ve bunu en yakın iki arkadaşıma anlattım.duygularımdan tam emin değilim çünkü her şey bir anda gelişti.eskiden hoşlandığım çocukla çok samimi değildik hatta hiç anlaşamazdık.arkadaşım bana o çocuğu takıntı haline getirdiğimi söyledi.ben kendi duygularıma tercüman olamıyorum.onu sevip sevmediğinden ya da takıntı haline getirip getirmediğimden yani kısacası kendimden emin değilim ama gerçek şu ki benimle konuşması hoşuma gidiyor.

kimi zaman umutlanıyorum kimi zaman o benim yüzüme bakmaz bile diyorum.çünkü sınıfta samimi olduğu bi kız var ve ben ona sinir oluyorum.

neyse bugün de o çocuk benim arkadaşımla uğraşıyodu.arkadaşım da ''yaa yapma ...' diye tatlı bi ses tonuyla karşılık veriyodu.yani o an için sinir oldum.hatta içim içime sığmadı dayanamayıp yüzüne söyledim'o seninle uğraşırsa fazla yüz verme' gibisinden..o da arkaşaımla yine uğraşıyodu işte o da ben bunları söylememişim gibi onunla konuşmaya devam etti.bende kırıldım,bozuldum, zil çalar çalmaz çıktım sınıftan beklemedim bile.sonra arkamdan arkadaşlar geldi.noldu falann.ben de bişey yok dedim.kırıldığım arkadaşımda 'onun yüzünden mi ?'' dedi 'bana mı küstün?'.ben de yok diye geçiştirmeye çalışıyorum.sonra tavır yaptı gitti.ben de hiç oralı olmadım konuşmadım.
bana böyle bi soruyu somuş olması kendi hatasını biliyor anlamına gelmez mi?nolursunuz cevap bekliyorum yardımınız gerekli...

Son düzenleme:
sen kendin net değilsin ki arkadaşın da net olsun...istediği gibi davranabilir o çocuğa ki bence sen büyütüyosun

ben normalde arkadaşlarımı sevdiğim kişilerden kıskanmam çünkü arkadaşlarıma güvenirim.ama dediğin gibi galiba ben bayağı abarttım ya çok kıskancım ya da fesatımm:/ peki arkadaşımın gönlünü almam için ne yapmam gerekiyor?

lütfen yardım edin bundan sonra arkadaşıma karşı düşüncesiz davranmıcam.ama şu anda ondan nasıl özür dileceğimi bilmiyorum,danışabileceğim kimse yok..

lütfen yardım edin bundan sonra arkadaşıma karşı düşüncesiz davranmıcam.ama şu anda ondan nasıl özür dileceğimi bilmiyorum,danışabileceğim kimse yok..

canım sen aynı şeyi tekrar yaparsın gibi geliyo bana çünkü o an kıskançlık krizine girmişsin resmen yine aynı şeyin olması çok yüksek ihtimal

bir dahaki sefere arkadaşına kiminle konuşup konuşmayacağının listesini ver de kızcağız ona göre davransın.. Hasbinallah... bir kişinin kiminle nasıl konuşacağına sen müdahale edemezsin.. 2 gün öncesine kadar gıcık olduğun bir insan için arkadaşına bu tavrı yapıyorsan çook işin var.. kıskançlıklarını dizginle silkelen.. böyle yaparsan çook arkadaş kaybedersin benden söylemesi:34:

ben sınıftan bir çocuktan hoşlanıyorum ve bunu en yakın iki arkadaşıma anlattım.duygularımdan tam emin değilim çünkü her şey bir anda gelişti.eskiden hoşlandığım çocukla çok samimi değildik hatta hiç anlaşamazdık.arkadaşım bana o çocuğu takıntı haline getirdiğimi söyledi.ben kendi duygularıma tercüman olamıyorum.onu sevip sevmediğinden ya da takıntı haline getirip getirmediğimden yani kısacası kendimden emin değilim ama gerçek şu ki benimle konuşması hoşuma gidiyor.

kimi zaman umutlanıyorum kimi zaman o benim yüzüme bakmaz bile diyorum.çünkü sınıfta samimi olduğu bi kız var ve ben ona sinir oluyorum.

neyse bugün de o çocuk benim arkadaşımla uğraşıyodu.arkadaşım da ''yaa yapma ...' diye tatlı bi ses tonuyla karşılık veriyodu.yani o an için sinir oldum.hatta içim içime sığmadı dayanamayıp yüzüne söyledim'o seninle uğraşırsa fazla yüz verme' gibisinden..o da arkaşaımla yine uğraşıyodu işte o da ben bunları söylememişim gibi onunla konuşmaya devam etti.bende kırıldım,bozuldum, zil çalar çalmaz çıktım sınıftan beklemedim bile.sonra arkamdan arkadaşlar geldi.noldu falann.ben de bişey yok dedim.kırıldığım arkadaşımda 'onun yüzünden mi ?'' dedi 'bana mı küstün?'.ben de yok diye geçiştirmeye çalışıyorum.sonra tavır yaptı gitti.ben de hiç oralı olmadım konuşmadım.
bana böyle bi soruyu somuş olması kendi hatasını biliyor anlamına gelmez mi?nolursunuz cevap bekliyorum yardımınız gerekli...

tatlım kaç yaşındasın bilmiyorum ama emin ol çok boş konular bunlar.. inan hiç takacagın şeyler değil.. ilerde kendine gülebilirsin bile bunları yaptıgın için.. bizde gectık bu devırlerden saatlerce aglardık hatta böyle şeylere.. sana tek diyeceğim önce kendini netleştir (ki sen seviyorsun bu cocugu bence) sonra git ona söyle yada söyleyemezsen belli et.....oda anlar emınım.. bir kadın isterse herşeyi yapabilir bunu unutma yeterki içten iste...

nasıl belli edeceğimi bilmiyorum ayrıca o benimle ilgilenmiyor.arkadaşımla konuştum yaptığımın saçma olduğunu söyledim ve özür diledim.kendisi bana onunla konuştuğu zaman suçluluk hissettiğini söyledi, ben de onun, onun da arkadaşı olduğu,elbette ki konuşacağını söyledim.sadece o, arkadaşımla konuşup da benimle konuşmadığında üzülüyorum ve arkadaşım neden üzgün olduğumu sorunca da yanıt veremiyorum,çünkü bu sefer kendini suçlayacak..ne yapmam gerektiğini bilmiyorum ve inanın sizin tecrübeleriniz ve düşünceleriniz benim için çok önemli..bir de yarın onun doğumgünü ne yapmalıyım nasıl kutlayabilirm?o benimkini üstünkörü kutlamıştı hani sadece iyi ki doğdun gibisinden.ufak tefek bişeyler yapmak istiorum ama önerileriniz var mı?

Son düzenleme:
Back
X