- 8 Eylül 2012
- 488
- 128
- 48
- 32
- Konu Sahibi ThinkinPinky
-
Soyle söyliyim onun etrafinda cok fazla erkek var hani hem erkek arkadaslari cok hem de flort ettigi kisiler cok erkeklere yakin davraniyo genelde yani. Ondan dolayi ben pek fazla onemsemedim kotu dusunmedim.Ama simdi cidden diken ustundeyim..Seline dikkat et, bence hiçbir kız, arkadaşının sevdiği çocuğa bu kadarr yakın olmaz. Eğer gerçekten birşey yoksa.
Olsa bile cesaret edemez gibi geliyor umarim kotu seyler olmaz:))Bu Selin bu cocugun pesinde , haberin ola.
Olsa bile cesaret edemez gibi geliyor umarim kotu seyler olmaz:))
Ben zaten guvenmiyorum kesinlikle, kimseye guvenmemeyi ogrendim ama bu kiza ayri bi guvensizligim var cunku bunu yapabilcek potansiyel var. Ama boyle birseye bulasirsa da benim de intikamim aci olurPeki neden oyleyse habire cocugun pesinde canim kardesim??? Habire arkandan is ceviriyor.
Selin'in seni sevdigi, taktigi , umursadigi yok; bu cocuk buna yuz verse seni dimdirek satar.
Begen begenme, vallahi dogrusu bu.
Soz konusu sevgili olunca kizlarin atmayacagi kazik yok canikom, universite kaziklarinin cogu arkadasinin sevdigi elemana yazilip rezil olmak ya da arkadas sevgilisiyle yatip kalkmak seklinde.
Sen Selin'e hiiiiiiiiiiic guvenme. Banakalirsa zaten yakin zamanda sinirlenip busbutun silmek zorunda kalacaksin gibi.
Ay beni doldurmayin yaa kafami duvarlara vuricam keske hesap sorsaydim neden soylemiyosun diyeabla enişte de erik giymiş kütür kütür
o Selin var ya Ahmet'i çok pis götürmüştür haberin olsun
Ondan hoslandigini sanmiyorum ama dedigim gibi ego tatmini icin bile bunu yapabilir. Erkeklerin ilgisine alismis bi kiz ilk donem cocugu kesip cocuk buna yuzvermediyse, bir de ben dedim telefonumu aldi falan hosuna gitmemis olabilir bilmiyorumSelin gerçek dost değil. Seninle onun arasını yapması gerekirken hiç bişeyden bahsetmiyor tesadüfen öğreniyorsun. Belkide senin ondan hoslandigini unutmuş gibi yapıyor belkide o hoşlanmaya devam ediyor.bir ahmet gider diğeri gelir.ahmeti boşver çünkü sevseydi msjlara devam ederdi seninle. Ahmeti artık unut gitsin önemli olan selin dikkat et başka konularda
valla o kızla o çocuk arasında bişeyler var gibi üzgünüm amaAy beni doldurmayin yaa kafami duvarlara vuricam keske hesap sorsaydim neden soylemiyosun diye
Ya ama o bulustugumuz siralar baska biriyle gorusuyodu Selin o cocukla opustuler falan cikmaya basladilar sonra cocuk kiskanc cikti ayrildilar ayni gun. Agladim ettim dedi bana, bilmiyorumvalla o kızla o çocuk arasında bişeyler var gibi üzgünüm ama
ama şimdi aynı sınıftalar yanına beraber geliyorlar beraber de büyük ihtimal spora gidiyorlar ya da gidecekler bilmiyorum...sanki biraz gözü çocuğa kaymış gibi ki senden de saklıyorYa ama o bulustugumuz siralar baska biriyle gorusuyodu Selin o cocukla opustuler falan cikmaya basladilar sonra cocuk kiskanc cikti ayrildilar ayni gun. Agladim ettim dedi bana, bilmiyorum
Ben zaten guvenmiyorum kesinlikle, kimseye guvenmemeyi ogrendim ama bu kiza ayri bi guvensizligim var cunku bunu yapabilcek potansiyel var. Ama boyle birseye bulasirsa da benim de intikamim aci olur
Iste bilmiyorum bu tarz kizlar erkekler sadece beni begensin beni arzulasin diye dusunen tipler. Belki de o arkadasin da cocugun senle ilgilenmesini cekemedi.. Selin de biraz oyleama şimdi aynı sınıftalar yanına beraber geliyorlar beraber de büyük ihtimal spora gidiyorlar ya da gidecekler bilmiyorum...sanki biraz gözü çocuğa kaymış gibi ki senden de saklıyor
çocuk da farkındadır herhalde saf değilse...bilemedim ..kızı hiç sevmedim
benim de benzettiğim arkadaşvar demiştim ya o da sevgilisinden ayrılmıştı görsen nasıl hüngür hüngür ağlardı bir hafta geçti geçmedi benim bir çocukla aramda bişeyler olcak gibiydi çocuğa mesajlar vs atmış bunlar görüşmeye başlamış.
sonra da bana diyor ki napym o beni tercih etti ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?