hoşlandığım kişi son mesajıma cevap vermedi

destroyEnjoy

Guru
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2012
77
7
298
İstanbul
benim yaklaşık bir aydır çok hoşlandığım biri vardı okuldan, kendisi okula uğramadığı için görmek hiç mümkün olmuyodu içime çok dert oldu. sınavlar yaklaştı iyice ümitsizliğe kapıldım hiçbir gelişme olmayınca ben. sonra sınav haftasında facebookta bi ders notunu aradığını gördüm, istersen verebilirim yarın dedim, teşekkür etti düşüncem için, ancak o sırada birisi internete vermiş notları gerek kalmadı benden almasına planım yalan oldu :/ hemen sonra ders hakkında bişiler sordu cevap verdim, sonra dönmedi ama cevap gerektiren bişe dememiştim pek.

sonra bi sınavda rusyayla ilgili bi soru çıkmıştı onu sordum dalgasına sen yaptın mı biliyo musun diye -çocuk rus asıllı ve 8 yıldır türkiyede- o zaman da sen şurdan notuna bakabiliyo musun diye ufak bi yardım istemişti ama hep ben oldumi yan ilk mesajı atan.

bi daha atmamaya karar vermiştim çok üstelemiyim diye ancak dayanamadım... çok acil a rh negatif kan aradığını yazmıştı facebooka, ben de eğer lazımsa bulabilirim dedim sözlük hesabım aracılığıyla. çok düşüncelisin senden başka dönen olmadı bakalım yarına kadar nolcak filan dedi, sözlük yazarı olmama da çok şaşırmış süprizlerle dolusun nickin ne filan dedi. eskiden o da yazıyomuş sonra atılmış. ben artık blog yazıyorum bana daha çok hitap ediyo edebiyat dedi.

daha sonra sınavlar nası geçti vs şeklinde tek tük mesajlaştık, bana geç cevap veriyodu başta, ama sonraları hep kusura bakma diyip bahane bildirmeyi bildi. bi keresinde elektrikler gitmiş öbüründe bilgisayar bozulmuş kusura bakma geç yazıyorum dedi. şakalı geyikli konuşsak da gitgide yakınlaştığını hissettim nedense baştaki mesafe kalmamış gibiydi.

bu arkadaş derslerin çoğundan kaldığı için ne rahatsın gibisinden takılmıştım ona, o da ya rahatlıktan değil sorunlar yaşadım okula yansıdı, kafayı sıyırmamak için bütünlemeye bıraktım, olduğu yere kadar uğraştım üstüne gitmedim oluruna bıraktım dedi. ben final heyecanını kaçırdın amaa diyince sonra bazı cümleler kullandı bu son mesajı oldu bi kısmını yayınlıyorum:

"bute gireriz bir sıkıntısı olmaz illaki herşeyin ilk heycanını yaşıycam ha butte ha fınalde.şöyle ki ben her yaptığım şeyde o işi binlerce kez yapmış olayım o anda onu ilk defa yapyor olduğumu hissederim. şey gibi aşık olduğun kadına her gün yenıden ilk defaymış gibi aşık olmak. o yuzden butte de heycan duyucam finelde de 40 sene sonra da ...23 yıllık seruvenımde öğrendiğim en somut şey hayatta rahat olacan hep..gerilim insanı bozar.gerilmek stres baskı insanı medeniyete ulaştırır ama, insanlıktan uzaklaştırır. bknz. bugunku medeniyetimizin rezil hali... felsefe no :1"

ben bunu havaalanında sabaha karşı okudum çok mutlu oldum hep geç cevap geliyo diye bakmamaya çalışıyodum, böyle samimi bir mesaj havaya uçurdu beni :61:

son mesajdan önce benim 2 tane paylaşımımı beğenmişti -fotoğraf değil-

bu mesajdan sonra ben de içimden geldiği gibi davrandım geyiği bi yana bırakıp, ne yaşadığını bilmesem de anlayabiliyorum ben de çok zorlandım sınav dönemi kafamı toplamakta (ki kafamı toplayamama sebebim OYDU aslında söylemedim :P) bir dersten o yüzden başarısız oldum, evet rahat olmak konusunda haklısın stres bişe katmıyo insana dedim. sonra redd den sen kendinde ol yeter şarkısını yolladım ama çok mu ileri gittim diye düşündüm durdum sonra, çünkü o mesajı attığım dakika okudu, orda okundu yazısı çıktı ama 3 gün oldu cevap gelmedi ve geleceğe benzemiyor. şu an hayalet gibi takip ediyorum sadece ama çok canım sıkıldı.

bir de felsefeye çok düşkün olduğunu bildiğimden, mesajında felsefe no:1 diyince, "ilk dersimi aldım felsefe derslerinin devamı gelcek mi acaba:)" dedim yüzsüzlük yapıp :/

yani şu an çok yoğun ders çalıştığını biliyorum ama internete giriyo sürekli, neden cevap yazmamış olabilir sizce, sıkıldı mı benden? arada kaynadı mı mesajım noldu? bi daha yazmaya yüzüm yok açıkçası.

bir hafta sonra bütünlemelerde görebileceğim o zaman da konuşur muyum konuşmalı mıyım hiç bilmiyorum. daha yüzyüze hiç konuşmadık birbirimizi görsek de...

Son düzenleme:
bence selam vermekle yetin şimdilik.çünkü seninle konuşmak isterse ya gelip konuşur yada cevap yazar. fazla üstüne düşme eminimkendisi konuşmaya başlıcaktır.ama ondan bekle derim. ayrıca anlattığına göre biraz rahat bi çocuğa benziyo stres yapmamak lazım falan diyo o kadar rahat bi insanla ne kadar sağlıklı bi ilişkin olabilir bilmiyorrum açıkçası canım:S

canımm ya neredeyse aynı seyleri yasıyoruz bende bi kaç gn önce yazdım hatta foruma
mesaj attım bekliyorum hala nerdeyse bi hafta olacak
ve bi karar aldım belki sanada yardımcı olur
sonuc olarak kabullendim o benden hoslanmıyor istese yazabilirdi
mesaj hakkı olmayabilir nete giremiyodur (hos bnik faceyi dondurdu ) diye ara ara kendme teselli versem de istese her türlü yazar biz sınav dönemimizde aman ders çalısalım onu unutalım diyo muyuz hayır hep aklımızda

ben şimdilik arayıp sormamaya karar verdim bütleri var gelecek hafta benimde okul açılıyo (biz ayrı okullardayız sen avantajlısın o konuda ) yüz yüze muhabbet etmeye çalısıcam sonucta bi bakıs bi gülüş daha etkilidir msjdan

boşver unut demiyorum bana hep aynı seyler söyleniyo ve olmuyo alkındayken seviyoken unutamıosun
ama biraz zamana bırak yüzyüze gelmeye sohbet etmeye çalıs hem onun davranıslarından anlarsın da sana karsı hislerini

ne deyim umarım sevgili olursunuz seni çok sever

Benim tanıdığım erkekler genellikle mesajlaşmayı falan pek takmıyorlardı. Yani sadece sevgili bağlamındakiler değil, arkadaşlarım da öyleler. Bir şey yazıyorum cevap vermiyorlar mesela, 3 gün sonra bir şey olmamış gibi yazıyorlar. Mesajlaşmak onlar için sevgi göstergesi değil yani olayı ona bağlamıyorlar. Şu an hoşlandığım kişi ile de durum öyle. Hatta mesajlaştığımızda mesajları gören biri eminim ki birbirimize kırgın olduğumuzu falan sanır. O derece kısa mesajlarımız çünkü. Ancak yüzyüze geldiğimizde çok samimi. Zaten kendisi de söylemişti mesajlaşmayı falan sevmiyormuş. Bir defasında sormuştum mesajıma neden cevap vermediğini. O zaman arasaydın dedi, suçsuz iken suçlu konuma düştüm. Ben artık cevap vermediğinde bozulmuyorum, yani biraz daha iletişim kursak daha iyi olurdu tabi ama niye cevap vermiyor diye kendi kendimi yemeyi bıraktım en azından. Tabi dümdüz düşünürsek erkekler direk bizden hoşlanmadıkları için de cevap yazmıyor olabilirler, ancak bazıları cidden mesaj olayını pek önemsemiyor. Yani cevap vermemenin kötü bir şey olduğunu bilmiyorlar. Ben yemek davetime bile "Ok" diye cevap aldım =) Mesajın işlevselliği önemli onlar için, adam daveti kabul etmiş tamam demiş kendi dünyasında bu çok normal. Ki buluştuğumuzda asla bi bozukluk yoktu çok iyiydik. Bence aranız bu kadar süredir iyi ise, cevap vermemesi mesajlaşmayı çok takmadığındandır.

Son düzenleme:
çok polyannavari olmuş :) bizim aramız iyi denemez çünkü resmi olarak tanışmıyoruz yüzyüze =D ahh bi tanışsak belki çok iyi anlaşcaz ama adım atcak cesaret ve özgüven kalmadı bende...

çok polyannavari olmuş :) bizim aramız iyi denemez çünkü resmi olarak tanışmıyoruz yüzyüze =D ahh bi tanışsak belki çok iyi anlaşcaz ama adım atcak cesaret ve özgüven kalmadı bende...
Cevap alamadığınız için özgüveniniz kalmadı sanırım? Ama işte sorun da şu ki, biz kadınlar kendi kendimize yazıp çiziyoruz. 15 dk geç cevap verdi kesin beni bekletmek istiyor, cevap vermedi kesin beni istemediği için özellikle yaptı vs vs gibi şeyleri biz yazıyoruz kafamızda. İnanın çoğu erkek böyle düşünmüyor. Cevap veresi gelmemiştir bu kadar basit, yani ben bile o kadar çok yapıyorum ki bunu. Çok çok sevdiğim yakın dostlarım mesaj attıklarında kısa cevaplar yazarım çünkü mesajlaşmaktan nefret ederim, smile kullanmam ve kızgınım sanıp kendi kendilerine kafalarında kurarlar. Ya da aradıklarında çoğunlukla açmam çünkü elimde telefonu kulağıma tutacak kadar enerjim yoktur o an, çok basit ve düz nedenler bunlar. Ama asla bu onları sevmediğim anlamına gelmez. Bazı insanlar cidden mesajı sevmez. Sizin durumunda belki polyannacılık olabilir siz samimiyetin boyutunu daha iyi bilirsiniz, ancak cidden mesaja önem vermeyen insanlar da var =)

Cevap alamadığınız için özgüveniniz kalmadı sanırım? Ama işte sorun da şu ki, biz kadınlar kendi kendimize yazıp çiziyoruz. 15 dk geç cevap verdi kesin beni bekletmek istiyor, cevap vermedi kesin beni istemediği için özellikle yaptı vs vs gibi şeyleri biz yazıyoruz kafamızda. İnanın çoğu erkek böyle düşünmüyor. Cevap veresi gelmemiştir bu kadar basit, yani ben bile o kadar çok yapıyorum ki bunu. Çok çok sevdiğim yakın dostlarım mesaj attıklarında kısa cevaplar yazarım çünkü mesajlaşmaktan nefret ederim, smile kullanmam ve kızgınım sanıp kendi kendilerine kafalarında kurarlar. Ya da aradıklarında çoğunlukla açmam çünkü elimde telefonu kulağıma tutacak kadar enerjim yoktur o an, çok basit ve düz nedenler bunlar. Ama asla bu onları sevmediğim anlamına gelmez. Bazı insanlar cidden mesajı sevmez. Sizin durumunda belki polyannacılık olabilir siz samimiyetin boyutunu daha iyi bilirsiniz, ancak cidden mesaja önem vermeyen insanlar da var =)

en yakın arkadaşlarını bile sallamadığını biliyorum mesaj konusunda kafasına istediği gibi davranabiliyor, telefonlara hiç çıkmadığı oluyomuş. sadece bi kız var o nedense ayrıcalıklı, çok yakın dostu gibi bişe... onun kadar değer görmeyi beklemiyorum şu aşamada ama nası yakınlaşabilirm hiçbir fikrim yok açıkçası hep ben peşinde dolandım ben beğendim müziklerini ben attım mesajları ilk...

Kanka muhabbeti yapmışsınız,onunla bir erkek arkadaşı gibi konuşmuşsun..bu şekilde devam ederse yakın arkadaş olursunuz ancak.

bence çok heveslenme sadece faceten görüşmüşsünüz bide arkasından koşmuş gibi olmuşsun...bir süre üsteleme kendiliğinden konuşursa iyi ..

birde tekrar okudum hep sen mesaj atmışsın artık atacağı varsa bile atmayabilir...şarkılar bilmem neler biraz fazla olmuş bir anda

Son düzenleme:
aynı durumdayım ben de malesef.bu erkekleri anlamatmadım daha da anlicağımı sanmıyorum.ama ben hiçbirşekilde bir şey yazmam.kendini ne sanıyo bunlar Allah aşkına peşinden mi koşucaz? bence sen de tepkisiz sesssiz kal.

Back
X