• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hoşlandığım Kişi

Adamın pek ilgisi varmış gibi gelmedi bana. Ya da belli edemiyor. İş çıkışı kahve içmeyi teklif edin. O zaman sizde biraz yakın davranın haline, tavrına bakarsınız hem.

Adamın pek ilgisi varmış gibi gelmedi bana. Ya da belli edemiyor. İş çıkışı kahve içmeyi teklif edin. O zaman sizde biraz yakın davranın haline, tavrına bakarsınız hem.
Aynı ofiste çalışmıyoruz o saha elemanı. Ortak iş yaptığımız firmanın elemanı. Yani ayda bir falan uğruyor bizim ofise

Bence size karşı ilgisi var. Sosyal medyadan da ekleyerek adım atmış zaten. Bence siz bir mesaj daha yazın sonra duruma bakarsınız. Buna benzer bir konum var oku istersen :)

Bence size karşı ilgisi var. Sosyal medyadan da ekleyerek adım atmış zaten. Bence siz bir mesaj daha yazın sonra duruma bakarsınız. Buna benzer bir konum var oku istersen :)
O adımı attım aslında ama sildiğim kısımlarda işle alakalı detaylar yazıyor

AA9DBD3F-5D99-4F14-ACC4-65D86BC8CA96.webp

94luyseniz nasıl 28 yaşındasınız hayır yoksa benim de otomatikmen bir yaş buyumem gerekecek de............

Şaka bi yana ilginizi belli edin bence ama ilk görüşme kaynaşma hoşlaşma adımını ondan bekleyin çok heyeçan annecim 🥰

94luyseniz nasıl 28 yaşındasınız hayır yoksa benim de otomatikmen bir yaş buyumem gerekecek de............

Şaka bi yana ilginizi belli edin bence ama ilk görüşme kaynaşma hoşlaşma adımını ondan bekleyin çok heyeçan annecim 🥰
94 lü değilim o an doldurdum gitti ☺️ 28 yaşındayım :)
İlgimi belli etttim sanırım güncelleme de yazdığım gibi :)

Bence siz yaşınızın geldiğini düşünüyorsunuz kendinizi zorla birine aşık etmeye çalışıyorsunuz. Aynen zorla belki seninle evlenir

Aşığım da demedim hoşlanıyorum beğeniyorum dedim muhalefet olmaya yazmayın !
bu mesajının üzerine bişey yazmayın o zaman. kaçan kovalanır, bırakın bir dahaki adımı o atsın. siz de hafiften belli edin ona bakarak gülümseyin gözlerinin içine bakın vs.

Merhaba;

Ben 28 yaşında bir firmada sorumlu personel sıfatıyla çalışan bir kadınım. Çalıştığım iş ile alakalı ortak iş yaptığımız firmadaki bir beyefendiden hoşlanıyorum. Kendisi 30 yaşında. Ayda 1 kere bizim ve onların firma ile alakalı ortak evrakları alıyor ve evrak teslimi yapıyor bana. Bende evraklarla alakalı iletişimdeyim. 1 ay kadar önce evraklarla alakalı konuşmamız mesai saati bitimine denk gelerek, kaç yaşındasın? nerede oturuyorsun? Hafta sonları da çalışıyor musun? tarzı bir sohbete dönüştü. Hatta yaşımı söylediğimde ben seni daha küçük sanıyordum. Ufak duruyorsun falan dedi. O gece evle alakalı işlerim vardı geç yattım ve whatsaap durumuma attığım storye neden diye dönüş yapmış gece 3 gibi. Ardından 2 gün sonra yine storye attığım durumdan instagram hesabımı görüp takip isteği atmış. O hafta yine 1-2 kere işle alakalı konuşmalarımız oldu ancak özel konuşmalar olmadı. O günden itibaren de sohbetlerimiz 3-4 günde bir benim hatırlatmalarım dışında ya da onun işle alakalı mesajları dışında kesildi.
Ben bu beyefendiyi çok beğendim açıkçası ve uzun zamandır da bir ilişkim yok. Ve utangaç bir yapım olduğu için aynı zamanda yüzyüze geldiğimiz içinde tutup naber vs yazamıyorum mesai saatleri dışında.
Yorumlarınızı bekliyorum.

15.10.2021 Güncelleme: dayanamadım ben mesaj attım selamsız sabahsız naber öküz öldü ortaklık bozuldu mu diye :) oda yazmış hayır çok yoğun bir haftaydı uğrayamadım diye. Ben neden gelmedin diye sormadım ama o sebep açıklamak istedi sanırım. Öyle 2-3 mesajlaştık. Gerisi artık ona kalmış. Ben pas attım gole çevirmek onda. Sildiğim kısımlarda işle alakalı detaylar yazıyor ondan karaladım.

Eki Görüntüle 2934631
Kusuruma bakmayın sizi üzmek istemem ama sanki geçiştirir gibi cevaplar vermiş gibi geldi bana devamını bilmiyorum tabiki konuşmanın 🌺

Back
X