• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hoşlandığım Kişi

Hm.. belki sizi kırmamak icin böyle bir yola basvurmus olabilir mi?

Hoslanmadığım kisilere ben lez’im diyorum. Bide biseksüelim :))) yani olur mu? Olabilir.
Kibarca hoslanmıyorum sizden diyememistir herhalde.

😳
Doğru olabilir.
Visenyaa Visenyaa bir erkek kolay kolay bu tarz konularda yalan söyleyemez bence.
bana söylemedi. bir arkadaştan öğrendim. öğrendiğimi de bilmiyor.

😳
Doğru olabilir.
Visenyaa Visenyaa bir erkek kolay kolay bu tarz konularda yalan söyleyemez bence.
Tercihleri farklı olan bu kisilikler genellikle saklarlar. Geneli saklıyor ve dile getiremiyor.

Simdi ortaya atılsa bu söylemler adam diyecek ki “yaav olum kızdan hoslanamadım üzmemek icin böyle bisey uydurdum” diyebilir.

Tercihleri farklı olan bu kisilikler genellikle saklarlar. Geneli saklıyor ve dile getiremiyor.

Simdi ortaya atılsa bu söylemler adam diyecek ki “yaav olum kızdan hoslanamadım üzmemek icin böyle bisey uydurdum” diyebilir.
bildiğimi dahi bilmiyor.
benim manevi kardeşim kız arkadaş. ancak tanıştığımızı bilmiyor. yani o ortak bilginin bende olduğundan haberi yok

bildiğimi dahi bilmiyor.

benim manevi kardeşim kız arkadaş. ancak tanıştığımızı bilmiyor. yani o ortak bilginin bende olduğundan haberi yok
Konu nerden açıldıda ögrenmiş bulundunuz? Siz mi actınız konuyu? Eger siz actıysanız konuyu sizin acmanızla kız arkadasınız hoslandıgınızı anlamıs olabilir mi?

Back
X